Ο ΠΑΟΚ και ο Μπακασέτας!

Από inpaok.com: Την ΑΕΚ επέλεξε για επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Τάσος Μπακασέτας. Αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο νεαρός ποδοσφαιριστής και προκάλεσε την οργή του Πανιωνίου.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ και ο Μπακασέτας!

Με δεδομένο ότι το όνομα του είχε εμπλοκή και με τον ΠΑΟΚ, καλό είναι να αναλύσουμε το θέμα για την ιστορία και μόνο. Δεν έχει ουσία με δεδομένη την απόφαση του παίκτη.

90 YEARS PAOK FC | Product Range στα PAOK FC Official Stores

Οπως επίσης δεν έχει σημασία και ποια θα είναι η πολιτική του Πανιωνίου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι δυο ομάδες συζητούν από τον Ιανουάριο (το ανέφερε πολλές φορές η στήλη) το ενδεχόμενο πώλησης του Μπακασέτα σε συνέχεια της μεταγραφής του Χατζηισαία. Υπήρχε και προφορική συμφωνία (χωρίς να μπούνε σε λεπτομέρειες), γεγονός που ο παίκτης γνώριζε.

Ηταν μάλιστα και θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα. Στην πορεία προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που έψησε μέσω του μάνατζερ (Ευγγελόπουλος) τον παίκτη να επιλέξει την ΑΕΚ για την συνέχεια της καριέρας του, όπως κι έγινε. Ο Μπακασέτας θεωρεί ότι στην ΑΕΚ θα του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες να καθιερωθεί.

Ακόμα κι αν ο Πανιώνιος καταφέρει να μπλοκάρει την μετακίνηση του παίκτη στην ΑΕΚ, για τον ΠΑΟΚ ο Μπακασέτας αποτελεί παρελθόν. Παίκτης που δεν έχει ως πρώτη επιλογή τον Δικέφαλο, δεν έχει θέση στην Τούμπα. Πολύ καλά έκαναν λοιπόν στον ΠΑΟΚ και αποφάσισαν ότι η υπόθεση Μπακασέτα έκλεισε οριστικά όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...