«Ασπρόμαυρος» φράχτης σε Ντόκιτς

Από novasports.gr: Τι ζήτησε ο Γιάννης Καλμαζίδης από τους παίκτες του ΠΑΟΚ εν όψει του πρώτου τελικού (19/4) με τον Φοίνικα Σύρου.
Πηγή: novasports.gr
«Ασπρόμαυρος» φράχτης σε Ντόκιτς

«Σταματήστε τον Ντόκιτς!» Αν μπορούσε ο Γιάννης Καλμαζίδης θα έγραφε την εντολή σε πινακίδα και θα την κρεμούσε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν τον πρώτο (19/4) τελικό της Volley League 2015-2016, ώστε να την εμπεδώσουν για τα καλά οι παίκτες του.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του (18/4), ο προπονητής του «Δικέφαλου» το τόνισε με κάθε τρόπο στους «ασπρόμαυρους», όπως έκανε και νωρίτερα το μεσημέρι την ώρα που τους έδειξε βίντεο σχετικό με τον τρόπο που συνήθως αγωνίζεται ο Φοίνικας -και ιδίως με τον τρόπο που επιτίθεται ο Σέρβος διαγώνιος της ομάδας της Σύρου.

Το ευχάριστο για τον Καλμαζίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Αντιθέτως, οι παίκτες του είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά την προηγούμενη επιτυχία τους να αποκλείσουν από τον τελικό τον Ολυμπιακό, σπάζοντας την έδρα του αντιπάλου τους, κάτι που ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν και πάλι κόντρα στον Φοίνικα, που έχει το πλεονέκτημα.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με τον Φοίνικα το πρωί της Τρίτης (19/4) με χαλάρωμα στο «Δ. Βικέλας» και βίντεο-ανάλυση του αντιπάλου στη συνέχεια στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή στην Ερμούπολη.

Διαβάστε ακόμη...