Μία Χάρτινη Ιστορία ...

Μία φορά κι έναν καιρό, γεννήθηκε ένας αθλητικός σύλλογος σε μια γειτονιά της Αθήνας.
Μία Χάρτινη Ιστορία ...

Ο σύλλογος αυτός για σχεδόν έναν αιώνα εξαπατά όλη την Ελλάδα, με σκοπό να καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του προσφυγικού κυρίως πληθυσμού της χώρας.

Με τα ψέματα κατάφερε να πείσει την συντριπτική πλειοψηφία του λαού για δεκαετίες ότι ήταν το ΠΡΩΤΟΣ σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών στην Ελλάδα (και όχι μόνο αθλητικός) αλλά και ο ΠΡΩΤΟΣ σύλλογος στην Ελλάδα με δικέφαλο και μάλιστα αυθεντικό(?), ώστε να περάσει το μήνυμα ότι είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σύλλογος που έχει σχέση με το Βυζάντιο.

Ο σύλλογος αυτός δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του για την αυθεντική του ιστορία.

Παράλληλα κορόιδευε, υποβάθμιζε και έκλεβε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο είχε καταγωγή όχι μόνο απ' την Κωνσταντινούπολη αλλά και από άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας (Ιωνικός, Πανιώνιος κ.α). Με τον τρόπο αυτό προσπαθούσε να ''μικρύνει'' τους άλλους προσφυγικούς συλλόγους για να φαίνεται αυτός ότι είναι ο μεγαλύτερος και ταυτοχρόνως ο αυθεντικός(?).

Παράλληλα πέρασε ένα ακόμα μήνυμα: O σύλλογος αυτός δεν έκανε απλά τα πάντα για την προσφυγιά, ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της προσφυγιάς!! (ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!!!)

Έτσι λοιπόν με κάποιον τρόπο η σύνδεση αυτή έπρεπε να γίνει πιο ισχυρή. Έπρεπε να βρεθούν πραγματικοί δεσμοί με ένα μεγάλο σύλλογο της Πόλης. Κάποιος που θα συνδέσει την αεκ ΝΦ με το σύλλογο αυτό.Ο δεσμός αυτός ήταν ο Νεγρεπόντης!

Ήδη από το 1931(!!!) είχε ξεκινήσει το παραμύθι, όπως αναφέρεται σε βιβλίο της κόρης του δεύτερου προέδρου σας (Κ. Σπανούδη), ότι ο Νεγρεπόντης ήταν ο ιδρυτής του συλλόγου! Αναφορά που την συναντάμε ακόμα και σήμερα, ενώ ο Νεγρεπόντης πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα το 1926!

''Η αεκ ΝΦ πρέπει να γίνει μεγάλη (σαν την μύτη του Πινόκιο). Πρέπει να πούμε κι άλλα ψέματα πιο πολλά και πιο μεγάλα, περισσότερα απ'όσα μπορούμε να φανταστούμε. Πρέπει να δείξουμε ότι ο σύλλογος είναι οικουμενικός!!!''

Το βιβλίο «Όλα τα Ψέματα του Κόσμου» είναι γεγονός!!! 400+ ψέματα, όλα μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας!!!

Πολύ όμορφη η ιστορία, υπέροχο το παραμύθι τους...

Κάπου εδώ ο Goebbels έσκισε τα πτυχία του και μπήκε μόνος του στο φούρνο για να αυτοκτονήσει.

Η υπερβολική, θα λέγαμε, εμμονή του συλλόγου για αυθεντικότητες/απομιμήσεις και τέτοιου είδους κολλήματα μέσα στα χρόνια (μέχρι και ΧΘΕΣ), σε συνδυασμό με την παράλληλη απαξίωση των άλλων συλλόγων, έδωσε μεν ένα αίσθημα ανωτερότητας στους δικούς του ακολούθους, όμως δημιούργησε πολλά ερωτήματα στον υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο.

Δεν έχουμε ξανασυναντήσει κάποιον (ίσως δεν το ξέρουμε εμείς, αν ξέρετε κάποια παρόμοια περίπτωση παρακαλούμε να το αναφέρετε στα σχόλια) στην σύγχρονη ιστορία που να χρησιμοποιεί ένα σύμβολο αιώνων και να αναφέρει ότι αυτός χρησιμοποιεί το αυθεντικό. Το τρελό στην υπόθεση είναι ότι δικέφαλος με κέρατα όπως αυτός της αεκ ΝΦ δεν έχει ξαναεμφανιστεί.

Αν έχεις τον πρώτο δικέφαλο σαν σύλλογος, τότε δεν χρειάζεται να το λες σαν να νιώθεις ΕΝΟΧΗ ότι δεν τον είχες, γυρνώντας όλο τον κόσμο γύρω από το γεγονός ότι εσύ έβαλες τον δικέφαλο πρώτη φορά στην φανέλα σου και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. (Κάπου εδώ έρχεται η Βυζαντινή Αθλητική Ένωση, εν έτει 1923 στη Θεσσαλονίκη, που ήταν ο πρώτος αθλητικός σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών στην Ελλάδα αλλά και ο πρώτος αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα που είχε ως έμβλημα τον δικέφαλο αετό, και σας δίνει μία καρπαζιά.)

Τότε στην αγγελικά πλασμένη ιστορία του παραπάνου συλλόγου, άρχισαν απ'το βάθος να ακούγονται κάποιες φωνές.

Οι φωνές αυτές όλο και πλήθαιναν. Οι εποχές είχαν πλέον αλλάξει, τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν ήταν φανταστικά, είχαν πάρει σάρκα και οστά!

Οι φωνές πλέον είναι αδύνατο να σκεπαστούν...

Ποιος ήταν ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου???

Γιατί αυτή που έγραψε το βιβλίο το 1931 αναφέρει σαν ιδρυτή τον Νεγρεπόντη και όχι τον πατέρα της???

Ο Νεγρεπόντης δεν έπαιξε ποτέ στον ΑΣ Πέρα, πώς είστε η συνέχειά του???

Ακόμα και αν ο Νεγρεπόντης είχε παίξει στον ΑΣ Πέρα, ΚΑΝΕΝΑ από τα ιδρυτικά σας μέλη ή ποδοσφαιριστής της πρώτης σας ομάδας ΔΕΝ ήταν από τον ΑΣ Πέρα ή από το Πέρα Κλουμπ. Πως γίνεται να είστε η συνέχεια του ΑΣ Πέρα ή του Πέρα Κλουμπ??? Λόγω χρωμάτων???

Ο Νεγρεπόντης έπαιζε στο Πέρα κλουμπ που είχε χρώματα γαλανόλευκα προς τιμήν της Ελληνικής σημαίας (δήλωση Νεγρεπόντη). Αφού είστε η συνέχεια του Πέρα Κλουμπ γιατί δεν έχετε γαλανόλευκα χρώματα απ'την στιγμή που πιστεύετε πως τα χρώματα είναι τόσο σημαντικά???

Υπάρχει σύλλογος Πέρα Κλουμπ στην Αθήνα που εσείς λέτε ότι είναι η συνέχεια του Πέρα Κλουμπ και μάλιστα του βάλατε και δικέφαλο.

Τελικά ποιος είναι η συνέχεια του Πέρα Κλουμπ, εσείς οι αυτοί???

Από τη στιγμή που δεν έχετε ούτε το ίδιο όνομα με τον ΑΣ Πέρα, ούτε με το Πέρα Κλουμπ, δεν έχετε ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε διοικητικά στελέχη κατά την ίδρυση σας από τους παραπάνω συλλόγους αλλά και δεν έχετε ούτε το ίδιο έμβλημα, γιατί ο Οάρης να μην είναι η συνέχεια του ΑΣ Πέρα???

Αφού ο Νεγρεπόντης ήρθε από την Douai με την οποία έχετε τα ίδια χρώματα, γιατί να μην είστε η συνέχεια της Douai??? (Της οποίας το έμβλημα βαφτίσατε δικέφαλο πάνω στον πανικό σας να βρείτε δικέφαλο)

Γιατί να μην είναι συνέχεια του ΑΣ Πέρα άλλος σύλλογος προσφύγων ο οποιος είχε 6 ποδοσφαιριστές από τον ΑΣ Πέρα και 4 από το Πέρα Κλουμπ, ενώ συνολικά είχε 5 ιδρυτική σου σύνθεση(βλέπε ΠΑΟΚ)??? Λόγω χρωμάτων??? Ή επειδή ο ΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής που ήρθε από το Πέρα Κλουμπ σε σας, επειδή ήταν αρχηγός, μέτραγε για δέκα???

Πώς γίνεται χωρίς καμία ντροπή απολύτως (τι ντροπή να έχει η ομάδα που είναι ο ορισμός της ντροπής και μάλιστα η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ) να εμφανίζονται στο βιβλίο «όλα τα Ψέματα του Κόσμου» ομάδες όπου τα αρχικά του ονόματος είναι ΑΕΚ όμως το Κ δεν προέρχεται από το Κωνσταντινουπόλεως αλλά απ'οτιδήποτε άλλο και πολλές φορές δεν είναι καν το Κ??? Ομάδες που είναι παλαιότερες αλλά και ομάδες του εξωτερικού!?!?! Έτσι αποδεικνύεται η ''οικουμενικότητα'' του συλλόγου σας??? Μετρώντας σαν αεκ την Αθλητική Ποδοσφαιρική Ένωση Λαγκαδά???

Και πάμε στα βασικά «Αιώνια Αναπάντητα Ερωτήματα»:

Γιατί δεν υπάρχει το καταστατικό ιδρύσεώς σας??? Μήπως επειδή δεν αναφέρει το δικέφαλο??? Μήπως αναφέρει ότι είστε παράρτημα της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών της οποίας το καταστατικό από το 1923, ως ο πρώτος σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών στην Ελλάδα, προέβλεπε την δημιουργία παραρτημάτων (άρθρο 29)???

Μήπως τελικά είστε παράρτημα/αντιγραφή της Ε(νωσης)Κ(ωνσταντινουπολιτών)??? Γι'αυτό είχατε το ΕΚ στις πρώτες σας φανέλες και όχι το δικέφαλο???

Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά ο Φοίνικας για τουλάχιστον 90 χρόνια (με κάποιες εξαιρέσεις οι οποίες εξαφανίστηκαν σε χρόνο DT) παρά μόνο την τελευταία 3ετία, μετά από δική μας αποκάλυψη, αναγκάζοντάς σας να πάρετε θέση και να αρχίσετε τις δικαιολογίες τύπου ''ο Φοίνικας είναι στην σφραγίδα άρα δεν υπάρχει Φοίνικας'' ???

Γιατί τόση απαξίωση για ένα έμβλημα (Φοίνικας) που υπάρχει αποδεδειγμένα σε όλα σας τα επίσημα έγγραφα, από την πρώτη μέρα της ύπαρξής σας???

Γιατί δεν υπάρχει άρθρο που να αναφέρει το δικέφαλο στο δεύτερο καταστατικό παρά μόνο τον Φοίνικα???

Αν υπήρχε αναφορά για δικέφαλο στο πρώτο καταστατικό, τότε γιατί να μην υπάρχει και στο δεύτερο???

Γιατί το δεύτερο καταστατικό εμφανίστηκε χωρίς εξώφυλλο??? Μήπως στο εξώφυλλο ήταν ο Φοίνικας???

Γιατί μετά τις αποκαλύψεις μας, τρέξατε πανικόβλητοι να παρουσιάσετε το πρώτος σας καταστατικό, που τελικά ήταν ''σχέδιο καταστατικού'' (γέλασαν και τα δάκρυα) και αφού σας κάναμε Rόμπες ακόμα μία φορά από αυτή την σελίδα, προσπαθήσατε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα???

https://www.facebook.com/propagandatelos/posts/142847397383103

Γιατί ακόμα το περιβόητο ''σχέδιο καταστατικού'', δεν έχει στο εξώφυλλο τον δικέφαλο???

Γιατί τελικά ο δικέφαλος εμφανίζεται στο καταστατικό την δεκαετία του 60???

Που είναι το έγγραφο που αποδεικνύει το πότε έγινε η ιδρυτική συνέλευση του συλλόγου, να το πούμε πιο λιανά, πότε ιδρύθηκε ο σύλλογος???

Από που προκύπτει το 13 Απριλίου όταν δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αυτή την ημερομηνία:

1. Από ιδρυτές
2. Από βιβλία ιστορίας του περασμένου αιώνα
3. Από επίσημα έγγραφα - καταστατικά, πρακτικά συνελεύσεων κτλ
4. Από εφημερίδες???

Γιατί το ίδιο επίσημο, με αριθμό πρωτοκόλλου, έγγραφο αλληλογραφίας του συλλόγου, το οποίο έχει πάνω του δικέφαλο το 1931 και το οποίο στο παρελθόν παρουσιάστηκε ως αποδεικτικό για την ύπαρξη δικεφάλου, δεν έχει δικέφαλο το 1928???

Αν το παραπάνω επίσημο έγγραφο του συλλόγου είχε δικέφαλο το 1931 και όχι το 1928 τότε τουλάχιστον μέχρι το 1928 δεν χρησιμοποιούνταν ο δικέφαλος ακόμα και ΑΤΥΠΑ από τον σύλλογό σας...

Και πάμε και σε ακόμα ένα καινούργιο ντοκουμέντο (για εσάς καινούργιο) που αποδεικνύει ότι ο ελέφαντας είναι ελέφαντας!!!

Όπως κάποτε είπε ο Λεβέντης: ''Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε(δις), τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς και τα ζώα!''

«Βρισκόμαστε στο σωτήριον έτος 1927.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Η ημερομηνία δείχνει 16 Σεπτεμβρίου, ο καιρός είναι ακόμα ζεστός και η Θεσσαλονίκη ερωτική όπως εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Μία ομάδα νέων από την Αθήνα με επικεφαλή τον Αιμίλιο Ιωνά, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος στους αγώνες, εκπροσωπώντας εκεί τον τοπικό σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών.

Την επόμενη μέρα το πρωί, οι νέοι ετοιμάζονται και παίρνουν τον δρόμο προς το γήπεδο του Ηρακλή. Με την άφιξη τους στο γήπεδο κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει!!!

Λίγο ο καιρός, λίγο η πόλη, ο Έρωτας είναι κεραυνοβόλος!!!

Οι νέοι έχουν σαστίσει, πώς δεν το είχαν σκεφτεί???

''Κύριε Ιωνά δείτε!!'' Είπε με τρεμάμενη φωνή ο νεαρός δρομέας.

''Μετά τους αγώνες δεν θα χάσουμε χρόνο, θα φύγουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε και θα πούμε την ιδέα μας στον Πρόεδρο'' είπαν μεταξύ τους.

Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπολιτών, το αθλητικό τμήμα της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών η οποία ήδη χρησιμοποιούσε τον δικέφαλο από το 1924, δεν μπορούσε παρά να έχει σαν έμβλημα της τον δικέφαλο αετό.

Οι νέοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που στην επίσημη φωτογραφία της ομάδας παρακάλεσαν να είναι και αυτοί, για να πάρουν λίγη αίγλη από την ομάδα-εκπρόσωπο του Βυζαντίου»

Περνάμε και στην τελευταία ερώτηση η οποία αν απαντηθεί θα σας δώσουμε 150.000 ευρώ. Τα 150 χιλιάρικα μας τα χρωστάνε ήδη κάποιοι τύποι από την ΝΦ που νομίζουν ότι δεν έβαλαν στοίχημα, αλλά προσχέδιο στοιχήματος. Η ιστορία όμως έγραψε, τα λεφτά δικαιωματικά μας ανήκουν.

Αν το 1927 οι αθλητές της εν συντομία ΑΕΚ Θεσσαλονίκης φοράνε όλοι το Δικέφαλο Αετό στο στήθος(βλέπε φωτό) ενώ στην ίδια φωτογραφία μαζί τους, όλοι οι αθλητές της αεκ ΝΦ φοράνε το ΠΑΚΜΑΝ (ΕΚ) στο στήθος αντί για δικέφαλο τότε ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΝ;

Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις τα λεγόμενά σας γίνονται ερώτημα, αυτή την φορά προς εσάς:

Ποιος είναι λοιπόν ο ORIGINAL και ποιος η ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ?

Υ.Γ. Απόδειξη ότι το DNA του ΠΑΟΚ προέρχεται από το Πέραν και αποτελεί ιστορική συνέχεια του Πέρα Κλουμπ δεν είναι απλά οι παίκτες του Πέρα Κλουμπ που αποτέλεσαν ιδρυτικά στελέχη της ομάδας μας. Απόδειξη είναι ότι το Πέρα Κλουμπ μέσα στην Πόλη πήγε κόντρα σε όλους και σε όλα. Ξεφτίλισε τις τουρκικές ομάδες μέσα στο σπίτι τους και στο τέλος διώχθηκε. Έτσι και ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που έκανε ομάδα πήγε ενάντια στο τοπικό κατεστημένο, παλεύοντας από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα με απειλές και στησίματα εναντίον του. Αυτό καταλαβαίνω ότι για μη παοκτσήδες ακούγεται κάπως, στην τελική ο καθένας πιστεύει ότι θέλει για την ομάδα του. Όμως εδώ μιλάμε για DNA και το DNA δεν χρειάζεται να μαθαίνει, από την φύση του γνωρίζει.

DNA είναι το Πέρα Κλουμπ να φοράει ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ προς τιμήν της Ελληνικής Σημαίας, όταν πλέον οι τούρκοι μέσα στην Πόλη ήταν υπό κατοχή και ο ΠΑΟΚ σήμερα να φοράει ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, 100 χρόνια μετά! Αυτό ''κύριοι'' είναι το DNA και μετρήστε εσείς LIKES σε σελίδες για να νιώσετε περήφανοι!

Διαβάστε ακόμη...