"Πέταξε" στην Ιταλία για το ματς με Νάπολι (1988)

Σαν σήμερα στις 5/9/1988, ο ΠΑΟΚ "πέταξε" για τη Ρώμη και στη συνέχεια ταξίδεψε για τη Νάπολι, εκεί όπου στις 7/9 θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ...
"Πέταξε" στην Ιταλία για το ματς με Νάπολι (1988)

Την αποστολή υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος δύο μέρες νωρίτερα είδε την ιταλική ομάδα να αντιμετωπίζει σαν γηπεδούχος στο Αβελίνο, την Μπολόνια, την οποία είχε κερδίσει δύσκολα με 1-0.

Η Νάπολι πάντως δεν «τρόμαξε» σε καμιά περίπτωση τον Σταύρο Σαράφη, ο οποίος σχολιάζοντας την αγωνιστική εικόνα της, τόνισε πως το αποτέλεσμα του μεταξύ μας αγώνα θα εξαρτηθεί από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ κατέλυσε στο "Καστέλ Μάρε", μια περιοχή 30 χιλιόμετρα από τη Νάπολι, με τους παίκτες να προπονούνται σαν σήμερα 5/9 σε γήπεδο της περιροχής και την επόμενη μέρα στο Σαν Πάολο.

Μοναδικό πρόβλημα που απασχολούσε τον Ρίνους Ίσραελ, ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Μαλιούφα στο ματς με την Προοδευτική, με τον παίκτη μας πάντως να δίνει τελικά κανονικά το παρόν στο ματς με τη Νάπολι.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...