Video από την κούπα στο Patinoire des Vernets (1991)

Σαν σήμερα, στις 26/3/1991, γράφτηκε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης...
Video από την κούπα στο Patinoire des Vernets (1991)

Στον αξέχαστο τελικό της Γενεύης, στο Patinoire des Vernets που ήταν γεμάτο από Έλληνες φιλάθλους-εκδρομείς φίλους του ΠΑΟΚ από όλη την Ευρώπη, με τη νίκη του με 76-72 επί της CAI Zaragoza, ο ΠΑΟΚ έφερε το βαρύτιμο τρόπαιο στο Λευκό Πύργο.

Όλα τα έντονα και πρωτόγνωρα είναι η αλήθεια συναισθήματα εκείνης της βραδιάς επιστρέφουν και πάλι. Μαζί τους επιστρέφουν και οι αναμνήσεις, αλλά και η τεράστια επιθυμία για να γυρίσει ο ΠΑΟΚ στο δρόμο των επιτυχιών.

Η στέρηση είναι μεγάλη και το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ο Μπάνε Πρέλεβιτς με το Νίκο Σταυρόπουλο. Ηγέτες εκείνης της ομάδας, έζησαν όλες τις μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ.

Είναι και σήμερα εδώ, ηγούνται της δύσκολης προσπάθειας της ομάδας, να ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος για να μπορέσει να κοιτάξει και πάλι ψηλά!

Η επιμονή και η υπομονή είναι εφόδια απαραίτητα σε αυτή την προσπάθεια. Η ειλικρινής αγάπη για τον ΠΑΟΚ αποτελεί την κινητήριο δύναμη. Όλων μας. Όπως το '91 στη Γενεύη...

Ένα βίντεο, χιλιάδες αναμνήσεις, πολλά χρόνια μετά και το έπος της Γενεύης πάντα θα μας συντροφεύει. Ήταν πρώτη φορά του ΠΑΟΚ!

Δείτε Φωτογραφίες από τον Τελικό ΕΔΩ!

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ΕΔΩ!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...