Οι συμπαίκτες τον "γύρισαν" στην ομάδα!

Το καλοκαίρι του 1981, ο Γιώργος Κωστίκος είχε έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση Παντελάκη και απείχε από τις προπονήσεις της ομάδας που γινόταν υπό τις οδηγίες του Χάινς Χέερ ...
Οι συμπαίκτες τον "γύρισαν" στην ομάδα!

Η σχέση των δύο πλευρών είχε φτάσει σε αδιέξοδο, όταν ανέλαβαν δράση τέσσερις συμπαίκτες του Κωστίκου να βοηθήσουν να δοθεί οριστική λύση στο θέμα. Ήταν ο Γιώργος Κούδας, ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο Γιάννης Δαμανάκης και ο ... Γιάννης Γούναρης, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κατερίνη, εκπροσωπώντας ολόκληρη την ομάδα του Δικεφάλου. 

Σε συζήτηση που είχαν μαζί του, τον έπεισαν να αφήσει κατά μέρος τα ... πείσματα και να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο ίδιος ο Κωστίκος μιλώντας για αυτή τη συνάντηση, τόνισε πως η συνάντηση αυτή και ιδιαίτερα η παρουσία του Κούδα, τον έκανε να αναθεωρήσει τις απόψεις τους, βάζοντας στην άκρη τις απαιτήσεις του και να ξαναρχίσει και πάλι τις προπονήσεις.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο διεθνής Κατερινιώτης φορ, μετά την επιστροφή του στην ομάδα...

"Τα ξέχασα όλα, τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως θα προσφέρω περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι η ομάδα μου έχει μεγάλη ανάγκη για πετυχημένη πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των οπαδών μας"

Σε ερώτηση για τον Χάινς Χέερ, είπε: "Είναι σπουδαίος προπονητής. Ήρθε στον ΠΑΟΚ με μεγάλες φιλοδοξίες, θα πρέπει να τον βοηθήσουμε για να στεφθεί με επιτυχία το έργο του και να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτόν"

Για την παρουσία του Δικεφάλου στο καινούριο πρωτάθλημα, σχολίασε: "Και πάλι ο ΠΑΟΚ θα έχει υψηλές βλέψεις! Πρώτος στόχος μας θα είναι η κατάκτηση του τίτλου . Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να είναι όχι μόνο διεκδικήτρια στη μάχη του τίτλου, αλλά στο τέλος να τον κατακτήσει. εδώ και μερικά χρόνια εμείς οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουμε γνωρίσει τη χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει φέτος"

Για τα παιχνίδι με την Άιντραχτ που πλησίαζαν, σημείωσε: "Δεν παραγνωρίζω τη δυνατότητα της Άιντραχτ. Για να αναδειχτεί Κυπελλούχος Δυτικής Γερμανίας σημαίνει ότι είναι μια σπουδαία ομάδα! Ο ΠΑΟΚ δεν θα παραδώσει τα όπλα αμαχητί. Θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει την έκπληξη. Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε ένα αβαντάζ: Την παρουσία του προπονητή μας ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αντίπαλό μας"

Για τις δικές του φιλοδοξίες για τη νέα περίοδο ανέφερε: "Πρώτα από όλα θέλω να προσφέρω πολλά στον ΠΑΟΚ. Κάνω καλή εξωγηπεδική ζωή και δουλεύω σκληρά για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...