Για προετοιμασία στην ... Πορταριά!

Σαν σήμερα στις 21/7/1980 η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρούσε για την Πορταριά Πηλίου, όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της σεζόν 1980-1981!
Για προετοιμασία στην ... Πορταριά!

Ήταν μια εποχή στην οποία οι προετοιμασίες σε αθλητικά κέντρα του εξωτερικού ήταν μια μεγάλη πολυτέλεια και έτσι οι ομάδες (οι περισσότερες...) αρκούνταν σε χώρους εντός των συνόρων. Στην Πορταριά ο ΠΑΟΚ ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει ως τις 3 Αυγούστου και η ομάδα πριν την αναχώρηση προπονήθηκε στην Τούμπα υπό τις οδηγίες του Γκιούλα Λόραντ και του βοηθού του (Φουντουκίδης).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 23 παίκτες: Φούρτουλα, Φίλης, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Αποστολίδης, Πέλλιος, Σάλαμον, Δαμανάκης, Αναστασιάδης, Αλαβάντας, Κούδας, Σαράφης, Γκουερίνο, Βασιλάκος, Γεωργόπουλος, Κερμανίδης, Αλεξανδρίδης, Κωστίκος, Σίγγας, Δημόπουλος, Τσουρέλας, Χριστοφόρου, Τριανταφυλλίδης. Για τον τελευταίο η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει άδεια από τον στρατό...

Το απόγευμα της επόμενης μέρας (22/7) ο ΠΑΟΚ έδωσε φιλικό με τον Αλμυρό Βόλου ενώ είχαν προγραμματιστεί και άλλα τρία φιλικά υπέρ των σεισμοπαθών!      

* Η αρχική photo είναι από την "πρώτη" εκείνης της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα στις 14/7/1980

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...