Ξύπνα και ξεκουνήσου!

Τελικά εδώ στο Paokmania, έχουμε κληρονομικό χάρισμα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Equalizer Equalizer
Ξύπνα και ξεκουνήσου!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως, εδώ και ΜΗΝΕΣ, γράψαμε τι πρόκειται να συμβεί προεκλογικά.

Που; ΕΔΩ (Εκτενές Απόσπασμα : Πόσο, ΜΑ ΠΟΣΟ γαμ...να συμπτωματικό είναι το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να κληθεί να «παρακαλέσει» ώστε να γίνει ρύθμιση στα χρέη του, λίγο καιρό πριν τις εκλογές της άνοιξης, επειδή αυτά τα χρέη θα έχουν μόλις «ξεπαγώσει»; Και πόσο πιθανό είναι τότε οι εθνικοί σωτήρες να φανούν μεγαλόψυχοι, και με στημένα δημοσιεύματα να προσπαθήσουν να μας πείσουν να πούμε κι ευχαριστώ;

Ευχαριστώ γιατί; Επειδή μετά από 15 χρόνια διαμαρτυρίας του κόσμου του ΠΑΟΚ, θα έχει γίνει το αυτονόητο.

Ευχαριστώ γιατί; Επειδή επί σειρά ετών, που κάποια «πρεζόνια» και «μπουγατσοκιμάδες» προσπαθούσαν να τραβήξουν τα βλέμματα των αρμοδίων και της κοινής γνώμης στα εγκλήματα που γίνονταν εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνεπακόλουθα εις βάρος του δημοσίου, αυτοί έκαναν ότι δε βλέπουν και μετά μιλούσαν για ΔΙΚΑΙΕΣ προσαυξήσεις που θα πληρώσουν ΆΛΛΟΙ! Μα επιτέλους, σε ποια λογικά επιχειρήματα εδράζεται αυτή η συλλογιστική; Τι είδους νομιμοποίηση έχουν αυτές οι πρακτικές;

Ευχαριστώ γιατί; Επειδή ο Σαββίδης θα πληρώσει μετρητά τη δική τους ξεφτίλα.

Είναι λοιπόν για μένα βέβαιο πως το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ είναι για τους ιθύνοντες ένα πολύ καλό «χαρτί» που ως «μυστήριοι» που είναι, ζυγίζουν το πότε είναι η καταλληλότερη περίοδος για να το «παίξουν» στο χρηματιστήριο των εντυπώσεων. Γι αυτό και πιθανολογώ πως ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ η λύση στα χρέη θα έρθει οριακά ανάμεσα στο «ξεπάγωμα» των χρεών και στις επερχόμενες εκλογές. Μπορεί και να πέφτω έξω..." Τέλος αποσπάσματος.)

Απ' οτι φαίνεται, ΔΕΝ πέφταμε έξω.

Όταν λέγαμε πως, ως δια μαγείας, θα βγούν λύσεις στην επιφάνεια. Λύσεις για το προπονητικό, ακούσαμε προχθές, λύσεις και για τα χρέη! Κι όλα αυτά μέσα σε μία μόλις μέρα!

Ορισμένες καταστάσεις έχουν ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας. Σε ένα τόπο που είναι κοινό μυστικό πως οι δρόμοι ασφαλτοστρώνονται πριν τις εκλογές και πριν την Έκθεση, περιμέναμε πως τουλαχιστον σε λίγο πιο σοβαρά ζητήματα, έστω την τελευταία στιγμή, κάποιοι θα ντρέπονταν να πουλήσουν προεκλογικό παραμύθι. Φευ.

Για δύο ζητήματα που αποτελούν κεντρικό θέμα για τον ΠΑΟΚτσή εδώ και δεκαετίες (ειδικά αυτό των χρεών) και έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες συναντήσεις και πήραμε άλλες τόσες υποσχέσεις, η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, θεώρησε ΚΕΡΔΟΣ να τάξει υποσχέσεις, λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Η επιστήμη, πλέον, σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο φάρμακο για τέτοιες ασθένειες. Για κατά φαντασίαν επικοινωνιολόγους και στρατηγικούς αναλυτές. 

Κι όλα αυτά, μόλις ανακοινώθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του Δικεφάλου. Που έχει ως αφορμή τις τελευταίες μάλλον παράνομες και σίγουρα δυσανάλογες και εξοντωτικές ποινές της ΕΠΟ, αλλά τα αίτια είναι μάλλον βαθύτερα.

Προφανώς, ο -κατά Αντώνη Σαμαρά-... Μπάοκ, έχει τη δύναμη να πιέζει για κάποια θεματάκια. Όταν το θέλει και το πιστέυει, βέβαια.

Και εκεί ακριβώς είναι το ερώτημα και το στοίχημα. Το θέλουμε; Το πιστεύουμε; Θα πιέσουμε το Σάββατο στο συλλαλητήριο, ή θα ξεφτιλιστούμε;

Μη γελιέσαι, ΠΑΟΚτσή. Το θέμα είναι χοντρό. Και θα γίνει ακόμα πιο χοντρό, αν δεν αποφασίσεις να ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΣ.

Τα συλλαλητήρια στον παρελθόν ήταν πολλά. Άλλα μικρά, άλλα μικρότερα, σε σχέση με τη δυναμική μας. Δεν έλειψα απο πολλά. Κοινή συνισταμένη ήταν πάντα πως δεν κερδίζαμε απολύτως τίποτα. Γιατί απλούστατα, για να καταφέρεις να ασχοληθούν μαζί σου τα υποκινούμενα απο... επικοινωνιολόγους ΜΜΕ και οι πολιτικοί, πρέπει να κάνεις ΝΤΟΡΟ. Οχι επεισόδια. Οχι αιματοχυσίες. Αλλά να δημιουργήσεις ΘΕΜΑ, τη μέρα που τους καίει.

Όταν λοιπόν ο... Πρωθυπουργός θα είναι στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ πρέπει να ΦΩΝΑΞΕΙ το πρόβλημά του. Να πιέσει. Όλος μαζί. Οχι κάποιοι λίγοι, γραφικοί.

Ξύπνα λοιπόν, και ΞΕΚΟΥΝΗΣΟΥ. Στις 17 του μήνα έχουμε συλλαλητήριο. Και αν πάλι είσαι απών, δεν θα φταίνε ΟΥΤΕ τα συμφέροντα, ΟΥΤΕ οι διοικήσεις. ΠΡΩΤΑ, θα φταίς εσύ που ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ και δεν τους ανάγκασες να σε προσέξουν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...