Η... ατυχία του Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο άνθρωπος που θέλει να σπρώξει εκατομμύρια ευρώ στο ποδόσφαιρο αλλά οι συμπτώσεις δεν τον αφήνουν...
Μηχανικός
Η... ατυχία του Μαρινάκη

Όταν πρωτοξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Κόκκαλη για την αγορά του ολυμπιακού με τον δεύτερο να ζητάει για την πώληση αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ο Μαρινακης το θεώρησε απαράδεκτο δηλωνοντας ότι δεν ειναι δυνατό να ζητάει κάποιος χρήματα για να παραχώρησει τον ολυμπιακό και τα λεφτά του πρέπει να πάνε σαν επενδυση στην ομάδα.

Και ενώ ήταν έτοιμος να ρίξει πολλά εκατομμύρια στον ολυμπιακό διαπίστωσε ότι το Καραϊσκάκης ήταν ολοκαίνουργιο με πολύ κερδοφόρες χρήσεις και δεν χρειαζόταν επένδυση. Στη συνέχεια σκέφτηκε να ρίξει χρήμα στο προπονητικό του ολυμπιακού στου Ρέντη, αλλά μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε, διαπίστωσε ότι κι αυτό ήταν υπερσύγχρονο.

Αποφάσισε λοιπόν να ρίξει τα εκατομμύρια του για να εξοφλήσει κάθε οφειλή του ολυμπιακού στο κράτος, αλλά προς έκπληξή του διαπίστωσε ότι τα χρέη που δημιούργησαν οι προκάτοχοι του (π.χ. Κοσκωτάς) είχαν ρυθμιστεί με μια ωραία διαγραφή εν μία νυκτί από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Αφού δεν χρειαζόταν να διαθέσει ούτε εκεί τα χρήματα του είπε να τα χρησιμοποιήσει για μεταγραφές... αλλά πριν προλάβει, ένα ανθρώπινο διαιτητικό λάθος συνέβη. Ένας επόπτης δεν είδε ότι 4 παίχτες κάλυπταν τον Κατσουράνη πριν σκοράρει και έτσι το πρωτάθλημα και η απευθείας πρόκριση στο Champions League απέφερε καμία 20αριά εκ. ευρώ στα ταμεία και έτσι καλύφθηκε το μπατζετ των μεταγραφών.

Σκέφτηκε τότε λοιπόν να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του για την προστασία της ομάδας, αλλά κάτι τυχαία περιστατικά όπως κάποιες βόμβες σε φούρνους διαιτητών φέρανε την ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο τελευταίο βέβαια συνέβαλαν και τα φυσικά πρόσωπα Πιλάβιος - Σαρρής - Μώραλης που το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε την ευτυχία να το υπηρετούν.

Και ενώ είχε τις καλύτερες προθέσεις, από μια παρεξήγηση βρέθηκε κατηγορούμενος για στημένους αγώνες από υποκλοπές του κοριού της ΕΥΠ. Αλλά επειδή ο Βαγγέλης είναι διαμάντι και στα διαμάντια λάσπη δεν κολλά, οι κατηγορίες εναντίον του δεν "στοιχειοθετηκαν επαρκώς". Φυσικά από την πρώτη στιγμή σύσσωμος ο Τύπος πίστεψε στην αθωότητα του.

Στον αντίποδα ο ανταγωνιστής του, ένας ρωσοπόντιος, ήθελε να τον ανταγωνιστεί με μεταγραφές της πλάκας τύπου Εθνικής Ελλάδας. Μοναδικός επενδυτής στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Βαγγελης κύριοι. Άααααμα χρειαστεί θα τα βάλει.

Μόνος του και όλοι σας.

Σπασίμπα...

Διαβάστε ακόμη...