Mατς αποδείξεων και κινήτρων!

Αν και βρισκόμαστε πολύ νωρίς στην σεζόν το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον βάζελο μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαιτέρως κρίσιμο και κομβικό...
Λεωνίδας
Mατς αποδείξεων και κινήτρων!

Μετά το αναπάντεχο αποτέλεσμα όπως διαμορφώθηκε στο 102' στη Κρήτη μόνο με νίκη την Κυριακή δύναται να αλλάξει το υπάρχον κλίμα.Τρίποντο που επιβάλλεται να πάρει ο ΠΑΟΚ για πολλαπλούς λόγους.

Κανείς δεν λησμονεί τα όσα έγιναν στον περιβόητο τελικό κυπέλλου του περασμένου Μαίου στο ΟΑΚΑ. Ένας τίτλος που χάθηκε εν πολλοίς ελέω Λαόθ και δημιούργησε τρόπων τινά το μύθευμα περί υπερομάδας του βάζελου, κάτι που συντηρείται εώς τώρα με τη συνδρομή των μέσων που πρόσκεινται στον Παναθηναικό, με εξαίρεση τον Γιοβάνοβιτς που διατηρεί ως στιγμής μια σοβαρότητα στα λεγόμενα του.

Το κύπελλο έπρεπε να γίνει πάση θυσία πράσινο όλοι το έχουν αντιληφθεί αυτό.Σαν κάποιο είδος επιβράβευσης του αφεντικού του παο για την συνεισφορά του στο μέγαρο μαξίμου. Εξάλλου μιλάμε για ένα τηλεοπτικό κανάλι που ανεπισήμως έχει αναλάβει χρέη γραφείου τύπου της παρούσας κυβέρνησης την τελευταία τριετία.

Επειδή ως γνωστόν τρώγοντας έρχεται η όρεξη στην Παιανία ονειρεύονται πρωταθλήματα. 5/5 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο βάζελος μεν με πολλές υποσημειώσεις δε.

Τέσσερα από τα πέντε ματς διεξήχθησαν στην Λεωφόρο και οι νίκες πάρθηκαν με αμβισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις(πέναλτι με Ιωνικό και 2ο πέναλτι με αεκ)

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να καταρρίψει σαν χάρτινο πύργο την Κυριακή το πράσινο παραμύθι της ανίκητης ομαδάρας.Και μπορεί. Σε μια Τούμπα που θα κοχλάζει δεν πρέπει να αφεθεί υπόνοια διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος από τους φιλοξενούμενους. Ειδικά για 2 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το κίνητρο για επικράτηση πρέπει να είναι τεράστιο.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ταλαιπωρήθηκε με σοβαρό τραυματισμό από πέρισυ και ακόμα οφθαλμοφανώς δεν έχει φτάσει σε ικανά επίπεδα απόδοσης,Με την πάροδο των παιχνιδιών θα βρει τα πατήματα του.Το προσεχές ματς αποτελεί ιδανική περίπτωση για να σκοράρει και να πάρει γερή ώθηση για τη συνέχεια.Μόνο τα γκολ έτσι και αλλιώς ξεμπλοκάρουν έναν σέντερ φορ.

Ο Αντρίγια χρωστάει εδώ και μήνες ένα μεγάλο ματς.Απολαμβάνει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο που εδώ και πολύ καιρό δεν δικαιολογεί σε καμμία περίπτωση με την απόδοση του.Κατά τη γνώμη μου είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του να δείξει την εγνωσμένη ποιότητα του στο γήπεδο και να πείσει τον καθένα ότι δεν έχει στο μυαλό του μόνο το μουντιάλ στο Κατάρ.Οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις του έχουν κουράσει και εκνευρίσει τους πάντες.

Όσον αφορά το θέμα Πασχαλάκη και την μετακίνηση του στον γάβρο θεωρώ δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν από εμάς. Παίκτες απείρου μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής αξίας έχουν κατά το παρελθόν φύγει από τον Δικέφαλο με προορισμό τις ομάδες της χαβούζας.

Ο συγκεκριμένος γκολκίπερ διαθέτει αναμφίσβητα σπάνια σωματοδομή που προσομοιάζει σε Νόιερ. Μολαταύτα οι εμφανείς αγωνιστικές αδυναμίες του δεν τον βοήθησαν να κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα του. Ας καρδιοχτυπούν οι οπαδοί της ομάδας της τρούμπας κάθε φορά που η μπάλλα θα παίζεται στην περιοχή τους. Εμείς τα περάσαμε αυτά.Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει βρει κάτι πολύ υποσχόμενο στην θέση 1, και είναι από τα λίγα που μπορούμε να πιστώσουμε στον Μπότο και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του.

Όλοι γήπεδο την Κυριακή να μαδήσουμε το υπερτιμημένο τριφύλλι!

Διαβάστε ακόμη...