Πρόκριση... παντί τρόπω!

Βάσει του κακού αποτελέσματος του πρώτου ματς στη Σόφια, η ρεβάνς κόντρα στην Λέφσκι αποκτά χαρακτήρα τελικού για τον Δικέφαλο...
Λεωνίδας
Πρόκριση... παντί τρόπω!

Η εικόνα της ομάδας στην Βουλγαρική πρωτεύουσα πριν 5 βράδια ήταν αποκαρδιωτική. Ομάδα ασύνδετη, άψυχη , ανομοιογενής, εν ολίγοις χωρίς αρχή και τέλος.

Παίκτες με απόδοση κάτω του μετρίου με εξαίρεση τους Ίνγκασον-Σβαμπ και τον νεοαποκτηθέντα Νάρεϊ που έδειξε δείγματα της ποιότητας του. Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα νούμερα που κατέγραψε στην περσινή σεζόν στην 2η κατηγορίας της Γερμανίας (8 γκολ,15 ασίστ), σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο μάλιστα μετείχαν μεταξύ άλλων ιστορικά κλαμπ της Γερμανίας, Βέρντερ Βρέμης, Αμβούργο, Σάλκε.

Δικαιολογίες για την κακή απόδοση της ομάδας υπάρχουν, λόγω της χρονικής περιόδου που διανύουμε την έλευση πολλών καινούριων ποδοσφαιριστών κτλ.

Αυτά την Πέμπτη το βράδυ τα ξεχνάμε για 2 ώρες. Το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο. Σε περίπτωση αποκλεισμού μιλάμε για το πλέον καταστροφικό σενάριο. Πλήγμα τεράστιο στο πρεστίζ του συλλόγου που πέρισυ διεκδικούσε με αξιώσεις την είσοδο του στα ημιτελικά της διοργάνωσης, οικονομική ζημιά μεγάλη, και το κυριότερο η μεγάλη περίοδος εσωστρέφειας στην οποία θα μπει ο Δικέφαλος, καταστάσεις από τις οποίες αργεί να απεμπλακεί.

Και φυσικά ούτε λόγος για σοβαρές μεταγραφικές υπερβάσεις.Κανείς δεν θέλει να καταντήσουμε αεκ (βλέπε αποκλεισμό από το χωριό του Ντούσαν) και να το ρίξουμε στα δακρύβρεχτα βίντεο με τις δόξες της ομάδας που θα κοσμούν του πυλώνες του νέου γηπέδου. Μακριά από εμάς όλα αυτά.

Η πρόκριση αποτελεί μονόδρομο. Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ στην καυτή Τούμπα μπορεί να γυρίσει την κατάσταση απέναντι σε μια μετριότατη Λέφσκι. Με προεξάρχοντες την παλιά φρουρά που ξέρει τον τρόπο να κερδίζει αυτά τα ματς, (Μπίσε, Αντελίνο κτλ.) Όσο και αν δεν είναι η ιδεατή κατάσταση να περιμένουμε να βγάλουνε πάλι οι συγκεκριμένοι τα κάστανα από την φωτιά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.

Όσο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα αρχίσουν να διατίθενται την μέρα του αγώνα!, προφανώς δεν ξενίζει κανένα, και θα αναφέρω μια ρήση ενός αδερφού old school ΠΑΟΚτσή: «ΠΑΟΚ, σχέδιο και πλάνο, αποτελούν ασύμβατες έννοιες και δρόμους παράλληλους που δεν θα συναντηθούν ποτέ».

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!!

Διαβάστε ακόμη...