Δεν έχουν τον θεό τους!

Νέο κρούσμα διαιτητικής εύνοιας υπέρ του γάβρου, στην χρυσή εποχή της "κανονικότητας"...
Λεωνίδας
Δεν έχουν τον θεό τους!

Μετά την καθαρή περίπτωση πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του Αστέρα Τρίπολης  απέναντι στον ολυμπιακό στο Καραισκάκη, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, (παρότι έγινε χρήση του var), σήμερα δόθηκε συνέχεια στο θέατρο του παραλόγου, εντελώς συμπτωματικά στο ίδιο γήπεδο με απόφαση που ευνόησε εκ νέου την ομάδα του δημοσίου.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ΟΣΦΠ-ΟΦΗ, υπήρξε πεντακάθαρη παράβαση μέσα στη περιοχή σε τάκλιν του κεντρικού αμυντικού του γάβρου Σεμέδο εις βάρος του ποδοσφαιριστή των Κρητικών Φιγκεϊρέδο.

Ο ρέφερι του ματς Παπαδόπουλος  δεν υπέδειξε το καταφανέστατο πέναλτι, και η φάση εξετάστηκε στο var από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κουμπαράκη, (που είχε κλείσει τα μάτια στο καθαρό πέναλτι υπέρ του Μπαράλες στο ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης), χωρίς ωστόσο αυτό να ζητηθεί να από το διαιτητή του αγώνα.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις που ωστόσο δε πρέπει να ξενίζουν κάποιον που παρακολουθεί επί σειρά ετών τα δρώμενα στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Κουμπαράκης τελικά δεν υπέδειξε καμιά παράβαση (τηρώντας την παράδοση) και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Σίγουρα το σημερινό περιστατικό δε ήταν το πρώτο, και ούτε το τελευταίο όπως όλα δείχνουν, που θα δούμε φέτος...

Διαβάστε ακόμη...