Αναλύοντας την ... αεκ

Στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Sn0ufel Sn0ufel
Αναλύοντας την ... αεκ

Η ΑΕΚ η οποία μετά την ήττα στον τελικό στόχευσε στην είσοδο στους ομίλους του Europa league κάτι το οποίο πέτυχε ενώ μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν στην άκρη του κιτρινόμαυρου πάγκου

Το ρόστερ

Το τέρμα:

Έφυγε ο Βούρας (ελεύθερος στη Δόξα Δράμας) και ήρθε ο Τσιντώτας ως ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Η άμυνα

Έφυγαν οι: Didac Villa (με πώληση στην Espanyol) , Μανωλάς (ελεύθερος στον Λεβαδειακό) , Βασιλαντωνόπουλος (δανεικός στη Λαμία) , Κολοβέτσιος (ελεύθερος στον Παναθηναϊκό).

Ήρθαν οι: Τζανετόπουλος (λήξη δανεισμού από Ηρακλή) , Elder Lopez (ελεύθερος από Las Palmas) , Cosic (με αγορά από την Empoli).

Το κέντρο

Έφυγε ο Vargas (ελεύθερος στη Newcastle). Αντίθετα ήρθαν οι Kone (δανεικός από Udineze), Traustason (δανεικός από Rapid Vienna) και Κλωναρίδης (αγορά από Lans).

Η επίθεση

Έφυγαν οι: Pekhart (ελεύθερος στη Hapoel Beer Sheva) , Hugo Almeida (ελεύθερος στη Hajduc Split) , Μεληκιώτης (δανεικός στη Κέρκυρα) ενώ ελεύθερος χωρίς να βρει ομάδα έμεινε ο Αραβίδης.

Ήρθαν οι: Livaja (δανεικός από Las Palmas) ,Γιακουμάκης (αγορά από Πλατανιά) ενώ ανανεώθηκε ο δανεισμός του Araujo από την Las Palmas.

Γενικά λίγες μεταγραφές για την ΑΕΚ που έδιωξε παίκτες που δεν χρειαζόταν με βαριά συμβόλαια και πήρε αρκετούς παίκτες δανεικούς για να τη βοηθήσουν στο να μπει στους ομίλους του Europa όπως και έγινε. Στηρίζετε κυρίως στους Vranjes,Simoes,Arayjo και Χριστοδουλόπουλο οι οποίοι είναι οι παίκτες βαρόμετρο για την απόδοση της ΑΕΚ. Πολύ σημαντική η απουσία του Μάνταλου.

Πιθανή ενδεκάδα

Ανέστης
Μπακάκης-Cosic-Vranjes-Lopez
Simoes-Γαλανόπουλος-Μπακασέτας
Χριστοδουλόπουλος-Livaja-Araujo

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα σφιχτό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος.

Τι κάνει μέχρι τώρα

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ με 17 βαθμούς. Έχει φέρει τα εξής αποτελέσματα:

ΑΕΚ-CSKA: 0:2
CSKA-ΑΕΚ: 1:0
Brugge-ΑΕΚ: 0:0
ΑΕΚ-Παναιτωλικός: 2:0
ΑΕΚ- Brugge: 3:0
ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΚ: 0:0
ΑΕΚ-ΑΕΛ: 4:0
Rijeka-ΑΕΚ: 1:2
Λαμία-ΑΕΚ: 0-1
ΑΕΚ-Λαμία: 2-0
ΑΕΚ-γαύρος: 3-2
ΑΕΚ-Austria Vienna: 2:2
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: 2:0
Ξάνθη-ΑΕΚ: 1-1
Μίλαν-ΑΕΚ: 0:0
ΑΕΚ-Ατρόμητος: 0:1
Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ: 0:7
Πανιώνιος-ΑΕΚ: 0:1
ΑΕΚ-Μίλαν: 0:0

Όσο για τον ΠΑΟΚ θα κατεβούμε χωρίς τον τραυματία Μαουρίτσιο αλλά με καλή ψυχολογία μετά την καλή εμφάνιση με τον Αστέρα. Αποτελεί σίγουρα πρόκληση ένα διπλό μέσα στο καταραμένο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να το πάρει και να περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε ακόμη...