Με τη σωστή νοοτροπία!

Ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ με 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης...
Με τη σωστή νοοτροπία!

Τα δεδομένα ήταν γνωστά. Ο ΠΑΟΚ των πολλών απουσιών βασικών παικτών με μοναδικό στόχο την τρίτη θέση, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν αντίπαλο που είναι μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρότι λοιπόν οι αγωνιστικές συνθήκες δεν ευνοούσαν την ομάδα, στο γήπεδο αυτό ποτέ δεν έγινε ορατό. Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε συμπαγής και συνεπής στο κυριαρχικό ποδόσφαιρο που πάντα είναι το πλάνο του. Ακόμη κ όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν πτοήθηκε και με τον τρόπο αυτό κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ αν η ομάδα στο τέλος ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη, θα μπορούσε να φτάσει και στη νίκη εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στα τελευταία λεπτά.

Αυτό που σίγουρα κρατάει ο ΠΑΟΚ από το χθεσινό παιχνίδι λοιπόν, ήταν αφενός η πολύ καλή α π ό δ ο σ η  π ο υ  ε ί χ ε  π α ρ ά  τ ι ς  α π ο υ σ ί ε ς  κ ο μ β ι κ ώ ν  μ ο ν ά δ ω ν (Ίνγκανσον,Σάστρε,Αουγκούστο,Τάισον,Νάρει, αλλά και τον Ολιβέιρα νωρίς μέσα στο παιχνίδι), αλλά κυρίως η νοοτροπία που επέδειξε κόντρα στο κίνητρο του αντιπάλου. Χωρίς να επηρεαστεί η ομάδα, κατάφερε να αποδώσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και να δείξει ότι πάνω από όλα είναι ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης.

Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι απλά για τον ΠΑΟΚ. Θέλει τρεις νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια προκειμένου να φτάσει στην τρίτη θέση (και στο Europa League) και στην κατάκτηση του κυπέλλου, προκειμένου να κλείσει τη χρονιά όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένα.

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του έκτου πρωταθλήματος και του δωδέκατου τίτλου στην ιστορία του τμήματος. Ακόμη ένα τμήμα που δοξάζει την ιστορία της ομάδας και τον Δικέφαλο αετό. Τον μοναδικό σύλλογο που φέρνει τίτλους και διακρίσεις σε αυτή την πόλη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...