Ποδοσφαιρικά εγκλήματα και ήττα ντροπή!

Τον διασυρμό με 4-0 γνώρισε στην opap arena ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης...
Ποδοσφαιρικά εγκλήματα και ήττα ντροπή!

Ήταν μια βραδιά που όλοι στον ΠΑΟΚ θέλουμε να ξεχάσουμε. Μια βραδιά που όλα πήγαν στραβά και που όλες οι παθογένειες βγήκαν στην επιφάνεια.

Όλα αυτά βέβαια θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ διέθεταν χθες στοιχειώδη χαρακτηριστικά επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ξεκινάμε λοιπόν με τον Κάργα και την πιο απαράδεκτη κόκκινη κάρτα που έχω δει ποτέ να παίρνει παίκτης της ομάδας. Στο έβδομο λεπτό, στο κέντρο του γηπέδου, δίπλα στην πλάγια γραμμή, με τον αντίπαλο πλάτη στην εστία. Τι να πει κανείς και τί να γράψει; Είναι δυνατόν να παίρνει αυτή την κάρτα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;

Συνεχίζουμε με το πρώτο γκολ. Είναι δυνατόν ο Κοτάρσκι, ενώ ο προπονητής του ωρύεται να παίξει με μεγάλες μπάλες, να δίνει για δεύτερη φορά στο ίδιο παιχνίδι ασσίστ στον αντίπαλο προσπαθώντας να κάνει build up, ενώ η ομάδα αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο;

Χρειάζεται να έχει κανείς ποδοσφαιρικές γνώσεις για να το αναλύσει αυτό;

Κατά τα λοιπά, το παιχνίδι φυσικά τελείωσε από το έβδομο λεπτό και κριτική δεν χωράει.

Πέρυσι άλλωστε, η κατάσταση της ομάδας στα Play offs ήταν η ίδια. Είχαμε γράψει πως πρέπει να γίνουν σοβαρές κινήσεις προκειμένου να επανέλθει ο ΠΑΟΚ στον σωστό δρόμο. Αντί λοιπόν σοβαρού πλάνου, είδαμε Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα, Κάργα, Ράφα Σοάρες, Φελίπε Σοάρες.. Μέχρι και τον ξεχασμένο Μουργκ βλέπουμε ακόμη στον πάγκο.

Πρώτο μέλημα της ομάδας από εδώ και στο εξής είναι να σώζει ό,τι μπορεί να σωθεί από την αξιοπρέπεια της κερδίζοντας την 3η θέση και φυσικά το κύπελλο.

Από εκεί και πέρα, θα περιμένουμε το καλοκάιρι, για να δούμε τις κινήσεις των υπευθύνων και να κρίνουμε αν θα έχουμε σοβαρό σχεδιασμό ή μία από τα ίδια.

Υ.Γ: Εμείς μαζί, για μια ζωη.

Διαβάστε ακόμη...