Άνευρος, απροετοίμαστος και ... λίγος

Αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα στον Πειραιά με 3-1 για τον ΠΑΟΚ ...
Άνευρος, απροετοίμαστος και ... λίγος

Ήταν ένα ματς στο οποίο ο Δικέφαλος πήγαινε για άλλη μια φορά φέτος με την πλάτη στον τοίχο. Συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βγάζει τον καλό της εαυτό και ανταποκρίνεται θετικά, ωστόσο αυτό δεν συνέβη προχθές.

Η έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Πολλά και αβίαστα λάθη, αδυναμία κυκλοφορίας της μπάλας, χαμένες μπαλιές και ασταθής αμυντική λειτουργία έκαναν την εμφάνιση τους από το πρώτο λεπτό και δυστυχώς αυτό δεν διορθώθηκε ποτέ.

Ακόμη και αφού πήρε το προβάδισμα, ο ΠΑΟΚ φαινόταν πως ήταν σε κακό βράδυ και δεν πατούσε καλά. Ίνγκανσον, Κουλιεράκης, Ντόουγκλας και Κωσταντέλιας ήταν σε τραγικό βράδυ και όταν τα βαριά χαρτιά σου είναι σε τόσο κακή κατάσταση, δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι.

Δυστυχώς, αυτό επιβεβαιώθηκε και προχθές. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν εμφανίστηκε ποτέ, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης άκοπα και, αν και κράτησε το Χ ώς το 80ο λεπτό, ποτέ δεν διεκδίκησε στην πραγματικότητα τη νίκη.

Το πιο σημαντικό τώρα, είναι να μην χάσει η ομάδα το κίνητρο και την αγωνιστικότητα της. Υπάρχουν ακόμη εφτά παιχνίδια για τα play offs και ο ΠΑΟΚ πρέπει να στοχεύσει σε επτά νίκες και να αποδείξει πως έχει νοοτροπία ομάδας πρωταθλητισμού.

Υ.Γ: Ελπίζουμε ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά να έχει ήδη ξεκινήσει και να μην επαναληφθούν τα τραγικά λάθη του περυσινού Καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη...