Έχει ελπίδες, αλλά και πολλά να διορθώσει!

Δεν κατάφερε να βάλει βάσεις πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, αφού έμεινε στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Ριέκα..
Έχει ελπίδες, αλλά και πολλά να διορθώσει!

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με το αγαπημένο 4-2-3-1 του Ράζβαν Λουτσέσκου με μόνη αλλαγή τον Κάρολ Σφιντέρσκι στην κορυφή αντί του Νέλσον Ολιβέιρα. Μια αλλαγή που δεν «βγήκε» στην ομάδα, αφού ο Πολωνός ήταν κακός και εκτελεστικά, αλλά και συνολικά.

Πέραν αυτού, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αργός και προβλέψιμος, αφού εγκλωβίστηκε στην τακτική του αντιπάλου, ενώ δέχθηκε και γκολ χωρίς να απειληθεί σε κανένα άλλο σημείο του παιχνιδιού, πέραν αυτής της φάσης, αλλά και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Περνώντας στο δεύτερο μισό η εικόνα της ομάδα άλλαξε άρδην. Οι γραμμές της ομάδας ανέβηκαν και το pressing βελτιώθηκε αισθητά. Η ένταση των παικτών πέρασε ένα επίπεδο ψηλότερα, ο Δικέφαλος πίεσε τον αντίπαλο ασφυκτικά, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Αυτό μπορεί να οφείλεται και στο άγχος της αναμέτρησης, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν εμφανής και η έλλειψη ποιότητας και φρεσκάδας.

Μια έλλειψη η οποία δεν έχει καλυφθεί μεταγραφικά, αφού η καθυστέρηση σε αυτό το κομμάτι είναι εκνευριστική και αδικαιολόγητη. Για μια ακόμη φορά, η ομάδα έμεινε γυμνή σε αυτόν τον τομέα και ρισκάρει την Ευρωπαϊκή της πορεία κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι εμφανώς κατώτερος σε όλους τους τομείς.
Ευτυχώς στο τέλος οι Κροάτες ισοφάρισαν μόνοι τους και η πρόκριση θα παιχτεί από μηδενική βάση στην Κροατία σε ματς που θα είναι για την ομάδα ζωής και θανάτου.

Υ.Γ: Κάντε καμιά μεταγραφή..

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...