Έγκλημα και Τιμωρία!

Αποκλεισμός ντροπή για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Κύπρο από την Ομόνοια για το Europa League ...
Έγκλημα και Τιμωρία!

Ήταν μια βραδιά που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρόκριση στα χέρια του μετά τις πρώτες αγωνιστικές και το μόνο που χρειαζόταν ήταν νίκη κόντρα στην ήδη αποκλεισμένη Ομόνοια για να διατηρήσει τις ελπίδες του ακέραιες.

Ωστόσο, παρότι το κίνητρο ήταν ξεκάθαρα στην πλευρά του Δικεφάλου αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο. Η ομάδα παρουσιάστηκε νωχελική και εκτέθηκε πολλές φορές στο αμυντικό κομμάτι κόντρα σε έναν αντίπαλο που απλά έκανε στο γήπεδο βασικά πράγματα, τα οποία ωστόσο δυσκόλεψαν αφάνταστα τον ΠΑΟΚ.

Μετά λοιπόν από το πρώτο γκολ της Ομόνοια και τριάντα πέντε λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε να μπει στο γήπεδο, πίεσε, ισοφάρισε και έδειξε να βρίσκει την θέληση , αλλά και τον ρυθμό για να φτάσει στην ανατροπή.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη ακριβώς το αντίθετο και δυστυχώς σε αυτό συνέβαλαν και οι άστοχες αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τοποθέτησε τον Μουργκ ως δεκάρι για πολλοστή φορά, παρότι ο Αυστριακός είναι ιδιαίτερα κακός σε αυτή τη θέση, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να χάσει την επιθετικότητα του. Επιπλέον, η αντικατάσταση του Ουαγκέ (που ήταν επιθετικά καλός) και η εμμονή στον "άοσμο" Σοάρες νέκρωσε την δραστήρια δεξιά πτέρυγα της ομάδας. Τέλος η μη ενεργοποίηση ενός δεύτερου φορ, αλλά η είσοδος αντί αυτού του Μπίσεσβαρ αντί του Τσιγγάρα, οδήγησαν στην απομόνωση του Ελ Καντουρί στον άξονα και στο λάθος του, που έφερε το πέναλτι και την ήττα.

Η στήριξη στον Πάμπλο Γκαρσία είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα λάθη αυτά, σε συνδυασμό με την τραγική μέρα πολλών παικτών της ομάδας οδήγησαν στον αποκλεισμό από μία ομάδα που δεν υπερτερεί του Δικεφάλου σε κανέναν τομέα.

Συμπερασματικά, έγινε για άλλη μια φορά εμφανές ότι πρέπει να υπάρξει πολλή δουλειά για να ανέβει επίπεδο η ομάδα, αλλά δυστυχώς υπάρχει και έλλειψη ποιότητας σε πολλές θέσεις, όπως στο φορ, αλλά και στα ακραία μπακ.. Όταν πριν δύο χρόνια στις θέσεις αυτές υπήρχαν οι Μάτος και Βιεϊρίνια και τώρα η ομάδα ξεκινά με τον Ουαγκέ και τον Σοάρες... η υποβάθμιση είναι δυστυχώς τεράστια.

Υ.Γ: Στήριξη και υπομονή.. Δυστυχώς η διοίκηση της ομάδας έχει σταθεί για άλλη δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...