Το Νου μας..

Αύριο (31/5) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στην Τούμπα σε έναν αγώνα – τελικό για την πρώτη θέση των play off...
Το Νου μας..

Η μοίρα, η τύχη, τα θεία, δεν ξέρω τι και ποιος, αλλά δεδομένο είναι πως στον τελευταίο αυτό, κρισιμότατο, αγώνα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το δεκανίκι του γάβρου, τον “μπροστάρη” του τον τελευταίο ειδικά καιρό σε διαμάχες με τον ΠΑΟΚ. Τη Μάρθα Βούρτση του τριμήνου αυτού, την ομάδα που φέτος έκανε καινούριο ρεκορ στα κερδισμένα πέναλτι, την ομάδα που έχει απλήρωτους παίχτες εδώ και πόσους μήνες, την ομάδα που αντί να δει τα προβλήματα της ρίχνει όλο το φταίξιμο για..την κατάντια της στον...ΠΑΟΚ, στον κύζα, στην Ελληνική Ζυθοποιία..

Την ομάδα που πριν λίγα χρόνια έτρεχε στο cas με το “γαβρο” και τον “πρωκταθλητή” παραμάσχαλα, επιδιώκοντας την αφαίρεση 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ στην ειδική βαθμολογία των Play off για 1 κιλό γάβρο! Που φέτος έκανε πρόσθετη παρέμβαση ΜΌΝΟ ΚΑΤΆ του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στάδιο!

Την ομάδα που έχει αμολήσει όλα τα σκυλιά του πολέμου στο βωθροκάναλο της, την ομάδα που “ξέχασε” ότι ο γάβρος εδώ και μια εικοσαετία έχει κάνει ΤΑ αίσχη και έσπευσε να δημιουργήσει έναν...άλλο χαλίφη μέσα από την καθημερινή προπαγάνδα των μέσων μαζικής αποβλάκωσης που διαθέτει.

Ναι, την ομάδα που πλέον μπορεί επίσημα και..πανάξια να λάβει τον τίτλο της, ως δεκανίκι του συστήματος..

Αυτοί λοιπόν, οι κόκκινες (με το μανδύα του πράσινου) λέρες, έρχονται αύριο για να “παίξουν” στην Τούμπα. Και δεν έρχονται μόνοι τους αλλά παρέα με τον (ακατάληπτο) Καλογερόπουλο ως διαιτητή..

Υπάρχει ένας διάχυτος..φόβος. Μέχρι και ότι καλύτερα να γινόταν ο αγώνας..κεκλεισμένων των θυρών έχουν πει αρκετοί, ως λύση στις..φοβίες τους. Ναι δεν είναι μόνο ο ένας “μπερδεμένος” που δεν θα νιώσει και θα ρίξει την κροτίδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είναι -κυρίως- ο φόβος του “στημένου” που θα έρθει για να κάνει προβοκάτσια και ΚΑΚΟ στον ΠΑΟΚ...

Αύριο δεν πάμε απλά για να στηρίξουμε, αλλά πάμε και για να προστατεύσουμε τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

Τα μάτια μας 444, το νού μας και η φωνή μας στο γήπεδο αλλά και στον δίπλα μας. Η Τούμπα αύριο πρέπει να είναι μια εκκλησία που όμως θα έχει...63 καμπάνες να βαράνε. Ηχητική βία και μόνο. Θα έρθουν, βάζελοι και διαιτητές για να μας τσιγκλήσουν, να μας ωθήσουν σε πράξεις που μετέπειτα μπορεί να μετανιώσουμε. Θα έρθουν όχι απλά για να παίξουν μπάλα αλλά να αναζητήσουν την..τιμωρία μας, την “ηθική τους δικαίωση”. Να πουν μετά “να, εμείς τα λέγαμε”. Να προσθέσουν ένα ακόμα “επιχείρημα” στη βρώμικη προπαγάνδα που έχουν εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

Δείχνουμε στον υπόλοιπο κόσμο τι σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ, τι σημαίνει να κατανοείς και να βάζεις πάνω από όλους και όλα, το καλό της ομάδας σου!

Αύριο η Τούμπα πρέπει να έχει 30.000 ανθρώπους που θα στηρίξουν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό την ομάδα, ανεξαρτήτους έκβασης αγώνα, ΑΛΛΆ και 30.000 ΦΎΛΑΚΕΣ που θα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και το νου τους στο κεφάλι.

Αύριο η προστασία του ΠΑΟΚ, η προστασία της Τούμπας μας, η προστασία της ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ μας, της ΑΞΙΑΣ μας, της δύναμης μας να επιβληθούμε στον ίδιο μας τον εαυτό είναι το πρωταρχικό μας μέλημα.

ΦΩΝΗ, ΦΩΝΗ, ΦΩΝΗ και το ΝΟΥ ΜΑΣ.

Διαβάστε ακόμη...