Αύριο πριν την Τούμπα, Παλατάκι!

Με τη παραφιλολογία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα βλέμματα έχουν τραβηχτεί για λίγο από το μπάσκετ και τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ που ΑΓΩΝΙΑ για μαζική στήριξη του λαού του ΠΑΟΚ!
Μπαρκαρούτσος
Αύριο πριν την Τούμπα, Παλατάκι!

Όχι "το επόμενο διάστημα"... στήριξη ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!

Στο προηγούμενο κείμενο ανέφερα τους τρόπους που μπορεί ο καθένας μας να στηρίξει την ομάδα. Οι ΣΦ ξεκίνησαν μια προσπάθεια και ήδη ο κόσμος ανταποκρίνεται και καταθέτει όσα χρήματα μπορεί, γιατί κάθε ευρώ είναι πολύτιμο. Επίσης, σήμερα ολοκληρώνεται η διάθεση των διαρκείας ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε τιμή 50€!

Αύριο, Σάββατο 15:30, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με την ΑΕχ του πρώην προπονητή μας, Ηλία Παπαθεοδώρου. Πέρα από την αυτονόητη βαθμολογική σημασία του αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στο Παλατάκι! Ο αυριανός αντίπαλος έχει καλύτερο ρόστερ και είναι ψηλότερά μας στη βαθμολογία, αλλά το ίδιο ίσχυε φέτος και για τη Zaragoza και για τη Βόννη προχθές! Στο ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο με εξαιρετική κερκίδα 3000 οπαδών + τύμπανο, η ομάδα έδειξε ότι με τον λαό στο πλευρό της ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της, πατάει τον αντίπαλο και γουστάρει!

Καταθέτουμε χρήματα στους λογαριασμούς που δημοσιοποίησαν οι ΣΦ, αγοράζουμε ΣΗΜΕΡΑ (τελευταία μέρα) διαρκείας 50€, φέρνουμε στο γήπεδο όσα περισσότερα άτομα μπορούμε, ψωνίζουμε από τη μπουτίκ, πείθουμε φίλους και γνωστούς να γίνουν χορηγοί!

Μπορούμε να είμαστε αύριο τουλάχιστον 5000 παρόντες και να επιβάλλουμε ΗΧΗΤΙΚΗ τρομοκρατία;

ΓΙΝΕ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ

Διαβάστε ακόμη...