Όπου τολμούν οι αετοί!

Το ημερολόγιο δείχνει σήμερα 7 Απριλίου και προς απογοήτευση των απανταχού αντιΠΑΟΚτσήδων, ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι!
Daimon4 Daimon4
Όπου τολμούν οι αετοί!

Ο μεγαλύτερος σύλλογος (και με τεράστια διαφορά από τον σχεδόν ανύπαρκτο δεύτερο) της Βόρειας Ελλάδας, χτυπάει σήμερα την πόρτα της πρόκρισης σε έναν ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αναζητώντας το θετικό αποτέλεσμα στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας σε μια βδομάδα από σήμερα!

Και δείτε πώς τα φέρνει η ζωή! Όλοι αυτοί που από το καλοκαίρι παρακαλούσαν να τελειώσει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι, σήμερα καθισμένοι στους καναπέδες τους, πίνοντας μπυρίτσες και τρώγοντας πίτσα, θα ζητάνε βήμα πρόκρισης από τον ΠΑΟΚ, για να διορθωθεί η κατάντια στην οποία έχει περιέλθει το τυραννισμένο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ζούμε μεγάλες στιγμές φίλοι μου! Ονειρεμένες! Ο ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης έγινε ΠΑΟΚ της Ελλάδας, πρεσβευτής και ελπίδα για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για το ποδόσφαιρό μας.

Το κλίμα βέβαια δεν αποτυπώνεται στις περισσότερες από τις σημερινές αθηναϊκές φυλλάδες, που περνάνε στα ψιλά το παιχνίδι, προβάλλοντας ένα σωρό ασήμαντα γεγονότα και αστειότητες! Αύριο θα αναγκαστούν να μας αφιερώσουν τα πρωτοσέλιδά τους!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από τη γαλλική ομάδα! Το γράφω και το πιστεύω! Οι ομάδες που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο σε οποιαδήποτε διοργάνωση, δεν έφτασαν τυχαία ως εκεί! Η πρόκριση είναι ανοιχτή και περιμένω να δω μάχες εντός των τεσσάρων γραμμών ΚΑΙ στα δύο παιχνίδια.

Στο σημερινό ραντεβού με την ιστορία ο Δικέφαλος δε θα πάει μόνος τους. 3.500 οπαδοί θα δώσουν το παρόν στις εξέδρες, βοηθώντας τους παίκτες μας να πάρουν αποτέλεσμα. Ζητούμενο η ψυχραιμία στις κερκίδες από πλευράς των οπαδών, καθώς σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις και η συγκέντρωση στο 100% στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες!  

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...