Πού και να μας υπολογίζατε!

Το χτεσινό 2-0 της Τούμπας απέναντι στον παντελώς ακίνδυνο γάβρο, έφερε στη μνήμη μου ένα πανό που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στο υπό τραπεζική απειλή Καραϊσκάκη ...
Daimon4 Daimon4
Πού και να μας υπολογίζατε!

Μόνο γέλιο προκαλεί εκείνη η εικόνα, καθώς από την πρώτη στιγμή άπαντες κατάλαβαν το πόσο πολύ τους πονάει ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα που τους έχει κάνει ουκ ολίγες κηδείες στην Τούμπα και φυσικά συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια τους "πατάει" ΚΑΙ μέσα στο σπίτι τους!

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και χτες στην Τούμπα, με τον "νάνο" να κάνει την ομάδα - σίχαμα να μοιάζει με σκορποχώρι! Δικαιολογίες του τύπου "ήμασταν αδιάφοροι" είναι για να ξεγελούν τον εαυτό τους κάτι τσουκαλάδες και λοιπά φερέφωνα.

Για μια ακόμη φορά η Τούμπα, έστω και χωρίς κόσμο, έγινε για αυτούς κρανίου τόπος, όπως συνέβαινε πολλάκις στο παρελθόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τους πονάει πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ, ξέρουν ότι είναι ο αδιαφιλονίκητος ανταγωνιστής τους, ξέρουν ότι εδώ δεν έχει "φιλικά" παιχνίδια και για να πάρουν αποτέλεσμα θα πρέπει να ματώνουν και να "σπρώχνονται".

Αυτά που γινόταν στα χρόνια της παράγκας έχουν μπει στο χρονοντούλαπο και το ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ αρχίζει να μπαίνει και πάλι στο μυαλό τους. Μπορεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να γλίτωσαν την ήττα, χτες όμως έχασαν πολύ εύκολα.

Διαχρονικά ο ΠΑΟΚ ήταν ο εφιάλτης τους, η Τούμπα ένα κολαστήριο για αυτούς και ακόμη και σε μια εποχή που η ομάδα δεν περπατάει όπως θα περιμέναμε, ο γάβρος όταν ανεβαίνει Θεσσαλονίκη τα βρίσκει μπαστούνια.

Με την ωμή γλώσσα των αριθμών, από τις 10 Φεβρουαρίου του 2019, όταν ηττήθηκαν στην Τούμπα με 3-1 και ουσιαστικά έχασαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλες κι όλες 6 ήττες εντός συνόρων σε όλες τις διοργανώσεις και οι 4 είναι από τον Δικέφαλο!

Αυτά κάνουν οι "νάνοι" στους ... γίγαντες, όταν βέβαια αυτοί "καταδέχονται" να παίξουν και δεν κρύβονται πίσω κάποια ρολό ταμειακής!  

   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...