Βίοι ... αντίθετοι!

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες δύο εντελώς αντίθετων καταστάσεων ...
Daimon4 Daimon4
Βίοι ... αντίθετοι!

Από τη μια η κατάκτηση του Κυπέλλου από τη γυναικεία ομάδα volley του ΠΑΟΚ και από την άλλη το κάζο της ανδρικής ομάδας volley στον ημιτελικό του League Cup από τον ... Φίλιππο Βέροιας!

Ας τα πάρουμε ένα ένα ξεχωριστά: Η ομάδα volley των γυναικών εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με την παρουσία της στη μοναδική διοργάνωση του γυναικείου volley που διεξήχθη στη χώρα, κατακτώντας εύκολα και πεντακάθαρα το Κύπελλο.

Μια ομάδα που βγάζει μια απίστευτη υγεία, μια ομάδα με πολλές νεαρές και ταλαντούχες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ αθλήτριες στη σύνθεσή της, οι οποίες πλαισιωμένες από εξαιρετικές ξένες παίκτριες, έκλεψαν την παράσταση. Είμαι βέβαιος πως αν τελικά διεξαγόταν το πρωτάθλημα θα μιλούσαμε για ένα άνετο νταμπλ! 

Η ομάδα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος την ανέλαβε όταν αγωνιζόταν στις μικρές κατηγορίες (τοπικό Θεσσαλονίκης!) και μέσα σε λίγα χρόνια έφτασε στην κορυφή, παρά τα εμπόδια που της έβαλαν οι από κάτω όταν δημιούργησαν την proleague!

Τίποτε όμως δε στάθηκε ικανό να ανακόψει την ανοδική της πορεία και φυσικά περιμένω -όπως και όλοι μας- στα χρόνια που θα ακολουθήσουν μια ανάλογη πορεία! 

Και πάμε στην άλλη όψη του νομίσματος! Από τα τρία σερί πρωταθλήματα της ανδρικής ομάδας, φτάσαμε στο χτεσινό έκτρωμα! Λάθη ασυγχώρητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τους πασαδόρους από την αρχή της χρονιάς να κάνουν ... πασαρέλα και στο τέλος η μπίλια να κάθεται στον φιλότιμο Τερζή!

Ήρθε ο Βραζιλιάνος έφυγε, ήρθε ο Βούλγαρος έφυγε, ήρθε ο Γάλλος (μάλλον νόμισαν ότι θα παίζαμε beach volley!) γυάλιζε τον πάγκο και τελικά το φίδι από την τρύπα το έβγαλε -όσο μπορούσε- ο Θάνος Τερζής!

Αυτά δε γίνονται πουθενά! Κεντρικός από το κάτω ράφι, ακραίος και διαγώνιος με τις μέρες τους, συνέθεσαν μια ομάδα που από την αρχή έδειξε ότι θα έχει πολλά προβλήματα. 

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο χτεσινός (17/4) αποκλεισμός από μια ομάδα που άξιζε φυσικά την πρόκριση, έχοντας στις τάξεις της παίκτες της γριάς που ξέμειναν από ομάδα τον Γενάρη!

Το φετινό στραπάτσο να γίνει μάθημα σε όσους εμπλέκονται με την ομάδα και οι επιλογές του καλοκαιριού να γίνουν με προσοχή! Η ομάδα δεν πρέπει να μείνει στο καθοδικό κανάλι της τελευταίας διετίας και να φτιάξει και πάλι ένα ρόστερ άκρως ανταγωνιστικό! 

Αν δυσκολεύονται ας ρίξουν μια ματιά στη γυναικεία ομάδα και ας δουν τον τρόπο που αυτή στήθηκε!   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...