Προσοχή στο ... στραγάλι!

Ένας ακόμη ξένος διαιτητής θα βρεθεί την Κυριακή το απόγευμα στο δρόμο μας, καθώς αυτό αποφάσισε η ΚΕΔ, για το εκτός έδρας παιχνίδι μας με την αεκ...
Daimon4 Daimon4
Προσοχή στο ... στραγάλι!

Ο λόγος για τον εξαιρετικά αμφιλεγόμενο Ελβετό ρέφερι που ακούει στο όνομα Στέφαν Κλόσνερ, ο οποίος έγινε ... διάσημος με την απόφασή του στις 30 Μαϊου να υποβάλει δήλωση παραίτησης μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο είχε αποβάλλει άδικα τον επιθετικό  της Ξαμάξ, Ραφαέλ Νουτζόλο.

Ο Κλόσνερ ισχυρίστηκε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης τον έφτυσε, κάτι που όμως φάνηκε να μην έγινε ποτέ! Δηλαδή έβγαλε με απίστευτο κυνισμό -που θύμιζε εποχές παράγκας- μία κόκκινη κάρτα δίχως κανέναν προφανή και ουσιαστικό λόγο, με τον παίκτη να δικαιώνεται σε δεύτερο βαθμό και να αίρεται η τιμωρία του!

Το περιστατικό είναι γνωστό σε όλους τους "αρμόδιους", που όμως παρά τον μεγάλο ντόρο που είχε γίνει γύρω από το όνομα του αμφιλεγόμενου αυτού διαιτητή, αποφάσισαν να του δώσουν σφυρίχτρα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη χάρτινη!

Σε ένα γήπεδο στο οποίο πέρσι τα έκανε μαντάρα ο Δανός συνάδερφός του (Τίγκααρντ), διαμορφώνοντας αποτέλεσμα με την άδικη πέρα για πέρα αποβολή του Ζαμπά, ελπίζουμε να μην έχουμε και πάλι παρατράγουδα από έναν διαιτητή που ασφαλώς δεν ανήκει όχι στο πάνω, αλλά ούτε καν στο μεσαίο ράφι των Ευρωπαίων διαιτητών...

Ένσταση υπάρχει και για τον διαιτητή του VAR (Σιδηρόπουλος), μιας και δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ετών που κάνουν λόγο για τις συλλογικές .. προτιμήσεις του (και ας φωνάζουν όταν τους βολεύει να το κάνουν οι χάρτινοι!), ενώ μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών έχουν καταλάβει άπαντες τον ρόλο που παίζει ο διαιτητής VAR στην εξέλιξη των αναμετρήσεων!

Ο Νταμπλούχος ΠΑΟΚ, δεν είναι πλέον πρόβατο για σφαγή όπως συνέβαινε τα παλιότερα χρόνια και απαιτεί το 50-50 σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα αν αυτό ενοχλεί κάποιους καλομαθημένους είναι δικό τους θέμα!  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...