Πότε ακριβώς τρομοκρατήθηκαν;;;

Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν πολλά για τον λόγο για τον οποίον οι παίκτες της αεκ 2014 δεν κατέβηκαν να συνεχίσουν το παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα!
Daimon4 Daimon4
Πότε ακριβώς τρομοκρατήθηκαν;;;

Όσοι παραμείναμε στο γήπεδο κοντά στις 23:00 και δεν ήμασταν περισσότεροι από 300-400 άτομα, θυμόμαστε πως λίγα λεπτά νωρίτερα βγήκαν από τα αποδυτήρια οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκινώντας εντατικό ζέσταμα, την ώρα που ο μεγαλομέτοχος είχε ήδη αποχωρήσει με τη συνοδεία του, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου!

Στις εξέδρες ήμασταν εμείς και εμείς και δόθηκε η εντύπωση πως οι συνθήκες για να συνεχιστεί και να τελειώσει το ματς ήταν μια χαρά. Η φιλοξενούμενη ομάδα βέβαια δεν εμφανίστηκε ποτέ και εδώ είναι που μπαίνει το ερώτημά μου: Το κλίμα τρομοκρατίας που επικαλέστηκε ακόμη και ο Τσόσιτς από το σπίτι του στην πρωτεύουσα (εδώ δίπλα δηλαδή!), ο οικοδόμος "και τα άλλα παιδιά", καθώς και όλοι οι αρδ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των ομάδων του νότου, υφίστατο ακόμη;

Η ερώτηση είναι ρητορική! Καλά δασκαλεμένη η αεκ 2014, σου λέει, πού να βγούμε και να παίξουμε ένα παιχνίδι που τελειώνει σε πέντε λεπτά την ώρα που είμαστε πίσω στο σκορ; Χαμένο από χέρι είναι... Ας το διεκδικήσουμε αλλού, γιατί μόνο εκεί υπάρχουν ελπίδες!

Μεγάλη η ευθύνη σε εκείνο το χρονικό σημείο του ηθικού αυτουργού του όλου σκηνικού (Κομίνης), καθώς όφειλε να βγει στη σέντρα, με το γήπεδο σχεδόν εκκενωμένο (χωρίς να επιβληθεί κάτι τέτοιο από κανέναν!) και να καλέσει τις ομάδες να τελειώσουν την αναμέτρηση! Με το φύλλο αγώνα ακόμη ανοιχτό, δεν το έκανε για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, "υπηρετώντας", εκούσια ή ακούσια, το συμφέρον της αεκ 2014!  

Οι άνθρωποί της, στη μικτή ζώνη, είχαν τα μούτρα κατεβασμένα ως το πάτωμα, καθώς είχαν ήδη πληροφορηθεί πως το παιχνίδι ήταν -δια στόματος Κομίνη- 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Η τρομοκρατία λοιπόν από ένα σημείο και μετά ήταν μια καλή πρόφαση και τίποτε παραπάνω, σε ένα γήπεδο που για μια φορά ακόμη ήταν εκκλησία, με τον κόσμο να στέκεται στο ύψος του, παραδίδοντας μαθήματα καλής συμπεριφοράς, όπως συμβαίνει σχεδόν και σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλου ...

Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα γεγονότα, στα οποία οι δικαστές πιστεύω ότι δεν θα κλείσουν τα μάτια, αλλά να σκύψουν με προσοχή και θα τα επιβεβαιώσουν πριν πάρουν αποφάσεις! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...