"Καλά ξυπνητούρια ..."

Από τη μία "βαίνομεν προς εκλογάς" και από την άλλη "βαίνομεν προς την ολοκλήρωση του πιο ... συναρπαστικού πρωταθλήματος" ...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
"Καλά ξυπνητούρια ..."

Θα με πεις συνδυάζονται τα δυο γεγονότα; ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΙ θα διαλαλούσε ένας απλά υποψιασμένος πολίτης/φίλαθλος /οπαδός με βάση αυτά που γίνονταν διαχρονικά αλλά ιδίως μ' αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια "φυσικά όχι" , αφού ως γνωστόν ουδεμία σχέση έχει το ποδόσφαιρο με την πολιτική, θα έλεγε κάθε πειθήνιο ανθρωπάκι που καταπίνει αμάσητο ο,τι του σερβίρει η τηλεόραση.

Και φυσικά το "συναρπαστικό" του πράγματος ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ κατά το συντριπτικό ποσοστό στον ΠΑΟΚ και τον ΣΑΒΒΙΔΗ με την διακριτική και την "ευκαιριακά συμφεροντολογική" υποστήριξη "συγγενών" δυνάμεων.

Και "φυσικά" ο βασικός πρωταγωνιστής και θεμελιωτής του "συναρπαστικού", δηλαδή ο ΠΑΟΚ πάντα διωκόμενος και πάντα επιβαρυνόμενος από τις επιλεκτικές ευαισθησίες και "κρίσεις" ή και "μη κρίσεις" των αρχόντων των αγώνων και του VAR.

Mιλάμε για το "συναρπαστικό" του πρωταθλήματος όταν το "ντέρμπι" της μονόχρωμης αθηναϊκής νοοτροπίας, που παραπλανητικά παρουσιάζεται σε δύο δήθεν μισούμενες αποχρώσεις, έχει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ η απόδοση του οποίου πέφτει συνεχώς (σαν να ξέρουμε ήδη τον νικητή δηλαδή).

Και επειδή, το έχω ξαναπεί πολλές φορές, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, έχουμε πάρει χαμπάρι "τι ακριβώς παίζει" με τους elite (τις φρυγανιές εννοώ, όχι κάτι άλλο) και με τα ΑΥΤΟΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ "στησίματα", προκειμένου να επανέλθουν στο προσκήνιο οι παπάδες και οι σπάθες, ώστε να έχει "ξεβρωμίσει" ο τόπος.

Κι όλα αυτά με "μια φωνή" των φερομένων ως μισούμενων αποχρώσεων, με την αυγενική υποστήριξη κρατικών αξιωματούχων με μοναδικό στόχο την άλωση της θεσμικών αθλητικών οργανώσεων!

Στα πλαίσια αυτά εκτιμώ πως έχεις αντιληφθεί φίλε συνοπαδέ ότι γίνεται της "απαξίωσης το κάγκελο" ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ, ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ και ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ για ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ ζητήματα που όλως τυχαίως έχει ΚΑΙΡΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ο ΠΑΟΚ:

Το ένα θέμα είναι το ζήτημα της έδρας του Καυτατζογλείου, που είναι προφανές ότι κάποια ελεγχόμενη αυγενική δύναμη έχει πει "στοπ στον ΠΑΟΚ" και το άλλο είναι η έδρα του τελικού κυπέλλου όπου πάλι ο ΠΑΟΚ έχει άμεση εμπλοκή.

Και στα δύο θέματα η δράση των "αρμοδίων" κρατικών αξιωματούχων είναι τέτοια που ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ως η "πέτρα του σκανδάλου" στον δε τελικό πέραν από τον ΠΑΟΚ δυσφημούνται και οι οπαδοί του.

Για γέλια βέβαια κάτι ανακοινώσεις κάποιον "οργανωμένων" ιζημάτων γνωστής αποχρώσεως που εντελώς δουλικά εξυπηρετούν τα συμφέροντα της γνωστής εγκληματικής.

Βέβαια όλα αυτά δεν θα είχαν σοβαρό αντίκτυπο αν δεν πλασάρονταν έντεχνα από γνωστά κανάλια "ενημερώσεως" που ....τυχαία ανήκουν σ' αυτούς που ενδιαφέρονται για το "καλό του ... ποδοσφαίρου"

Γι' αυτό και το "κράτος" φρόντισε και :

" 1. Θεσπίζεται πρόγραμμα χρηματοδότησης για την οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής ΤΗΕΛΟΠΤΙΚΗΣ ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

2. Σκοπός είναι η οικονομική στήριξη των ανωτέρω επιχειρήσεων, καθώς και των εργαζομένων που απασχολούνται σε αυτές, εξαιτίας της οικονομικής διαταραχής που προκλήθηκε από τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας και τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την Ε.Ε. και τους διεθνείς εταίρους καθώς και από τα αντίμετρα που ελήφθησαν...." (άρθρο 1 ΦΕΚ Β 2673/21-4-2023) , καθώς επίσης :

"4. Η συνολική δαπάνη για την υλοποίηση του προγράμματος χρηματοδότησης δύναται να ανέλθει μέχρι του ποσού των εννέα εκατομμυρίων ευρώ (9.000.000) και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού της Προεδρίας της Κυβέρνησης τρέχοντος οικονομικού έτους μετά από ενίσχυση αυτού από τον ΚΡΑΤΙΚΟ προϋπολογισμό..."(άρθρο 3 παρ.4 ΦΕΚ Β 2673/21-4-2023)

Όλα αυτά ενώ "βαίνομεν προς εκλογάς" και επίσης "βαίνομεν προς την ολοκλήρωση του πιο συναρπαστικού ... πρωταθλήματος", τα οποία ωστόσο ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους και ουδεμία σχέση έχουν με τον ΠΑΟΚ!

Εμείς να συνεχίσουμε να μιλάμε για τον "σχεδιασμό του ρόστερ" και τις "ευθύνες" του προπονητού.

Καλά ξυπνητούρια!

Διαβάστε ακόμη...