Αγριέψτεν παιδία ...

Ειλικρινά δεν θα έγραφα αυτό το κείμενο, αν δεν προέκυπταν δυο γεγονότα:
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Αγριέψτεν παιδία ...

Το ΠΡΩΤΟ είναι το ότι σελίδες στο fb που ζούν με "οπτασίες" βρήκαν άλλον ενα "λόγο" να τα βάλλουν με τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ λοιδορώντας την διοίκηση του ΠΑΟΚ που παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Είναι τέτοια η λύσσα της αποστολής που δεν ασχολούνται καν με την συμπεριφορά της ΕΟ αλλά προσπαθούν έμμεσα να σε πείσουν ότι ο "εχθρός σου" δεν είναι η ΕΟ αλλά ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ και οι άλλες ομάδες.

Σ' αυτούς ένα έχω να πώ: "έσσεται ήμαρ"

Το ΔΕΥΤΕΡΟ είναι το γεγονός των εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ.

Παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις που έγιναν δεν γίνεται να μην σταθείς στο "χρώμα" των, αν όχι 'αλύτρωτων', ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Α Λ Η Σ Μ Ο Ν Η Τ Ω Ν πατρίδων, χρώμα που δόθηκε με την μουσική και τον χορό.

Προσωπικά χαίρομαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ που ο οργανισμός της ΑΕΚ δείχνει να κατανοεί τις ρίζες της και ευελπιστώ ότι παρότι έχει έδρα την Αθήνα, να συνειδητοποιήσει ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΈΔΡΑ της είναι εκεί που κτυπάει η καρδία της γενέτειρας των χορών και της μουσικής που παρουσίασε.

Και επιτέλους να πάψει να κρύβεται πίσω από "πρωτευουσιάνικες" ψευδαισθήσεις πρωτοκαθεδρίας και επιβολής στην "επαρχιακή ελλάδα" και να συνειδητοποιήσει ότι με "έδρα" την Αθήνα θα είναι πάντα η ουρά της ερυθροπράσινης αλαζονείας και έπαρσης, ενώ μέ "έδρα" τις αλησμόνητες πατρίδες θα είναι πηγή εκπομπής πολιτισμού σε όλον τον κόσμο.

Γιατί οι χθεσινές μουσικοχορευτικές αναφορές στον Πόντο, ΟΥΔΕΜΙΑ σημασία θα έχουν αν σ' ένα μήνα η σε βάθος χρόνου θ' ακούγεται στην νέα έδρα η "ιαχή" "βούλγαροι"

Γιατί τότε θα έχει αποδειχθεί ότι η χθεσινή εκδήλωση ήταν αμιγώς μια καθαρά "αθηναίικη εμπορική εκδήλωση" μηχανικής παραγωγής συναισθημάτων, με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ουσία.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο επίσημος ΠΑΟΚ παραβρέθηκε στην εκδήλωση, παραμερίζοντας τις όποιες πικρίες υπάρχουν, γιατί η ΕΥΓΕΝΕΙΑ και η ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ στον χειρισμό της προσκλήσεως είναι ίδιον ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ και ΕΥΦΥΩΝ ανθρώπων, που τους ξεχωρίζει από αιμοσταγείς και διαταραγμένους.

Σ' αυτές τις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Ε Σ στιγμές που ζούμε, η προχθεσινή εκδήλωση στο γήπεδο της ΑΕΚ σε συνδυασμό με την Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Η Σ σημασίας ανακοίνωση των συνδέσμων φίλων του ΠΑΟΚ, θα πρέπει ν' αποτελέσουν το έναυσμα πρωτογενών πρωτοβουλιών όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και τον ΑΝΘΡΩΠΟ ως όν.

Ο ΠΑΟΚ όντας εκτός "αθηνοκεντρισμού" έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι όλο το "χρώμα" της χθεσινής εκδηλώσεως αποτελεί ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΖΩΗΣ και έχει θέσει στο περιθώριο τις ποταπές αντιλήψεις των "ντόπιων" ξενοκίνητων ανέραστων μαινάδων.

Ήλθε ο καιρός οι "πρόσφυγες" ενώνοντας ΟΛΕΣ τις ΥΓΙΕΙΣ ψυχικά και διανοητικά δυνάμεις του Ελληνισμού ν' αποτινάξουν την αρρωστημένη νοοτροπία που κρατάει τον ΕΛΛΗΝΣΙΜΟ όμηρο των ψυχοσωματικών συμπλεγμάτων τους.

Είθε αυτό να γίνει κατανοητό απ' όλους και να γίνει συνείδηση ότι οι "αναφερόμενοι" στην ανακοίνωση των συνδέσμων είναι εχθροί του ΑΝΘΡΩΠΟΥ , όχι μόνο του ΠΑΟΚ.

Αυτά από κάποιον "χαμουτζή", "ντόπιο" με την ευρεία έννοια, που ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με πρόσφυγες!

Διαβάστε ακόμη...