Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο Ντουνιάς!

Μου αρέσει ρε φίλε που κομπάζεις πως είσαι "σκεπτόμενος" πως είσαι "υποψιασμένος" πως "δεν τρως τον παπά", πως εν πάση περιπτώσει "δεν πιάνεσαι κορόιδο".
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο Ντουνιάς!

Και αν όλες αυτές οι "αρετές" προέκυπταν από δική σου προσωπική/ατομική αντίληψη, ούτε που ενδιαφέρει.Όμως όταν επαίρεσαι γι' αυτές τις "αρετές" , ως οπαδός του ΠΑΟΚ και μάλιστα εκτιμάς ότι αυτή σου η προτίμηση σε κάνει να συμπεριφέρεσαι "καλύτερα" ως πρόσωπο, τότε μάλλον υπάρχει θέμα.

Και το θέμα είναι ότι ως πρόσωπο μπορείς να διαπνέεσαι απ' όποιες αρετές (εντός η εκτός ""), νομίζεις ότι κατέχεις.

Ως οπαδός του ΠΑΟΚ όμως πρέπει να έχεις μια αυτοσυγκράτηση!

Κι αυτό γιατί οι εν λόγω "αρετές" αν εκφράζονται δημοσίως αφ' ενός σε εκθέτουν και αφ' ετέρου προσφέρουν σημαντική συνεισφορά στην ΠΑΟΚτσήδικη εσωστρέφεια, που γνωστά ΞΕΝΑ κέντρα με έδρα την Αθήνα και δημιουργούν και συντηρούν και καλλιεργούν και επιβαρύνουν, με την ... αμέριστη ανυποψίαστη συνδρομή σου (παρόλο που κάνεις τον ... υποψιασμένο).

Όπως λοιπόν έχουμε κατά καιρούς ασχοληθεί με σημαντικά ζητήματα όπως: π.χ γιατί τα τουρνικέ ανοίγουν δεξιόστροφα, γιατί τα κυλικεία δεν πουλάνε κρουασάν, γιατί ο ασβέστης στις γραμμές του γηπέδου είναι αχνός, γιατί δεν παίζει ο ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ ενώ είναι τραυματίας, γιατί ο ΛΟΥΤΣΕ φοράει ή δεν φοράει σκουφί, γιατί δεν παίζει ο ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ γιατί παίζει ο ΛΥΡΑΤΖΗΣ την Πέμπτη και όχι την Κυριακή, γιατί ο ΚΟΥΡΤΙΤΣ ισοφάρισε την ΑΕΧ στο κύπελλο με την βοήθεια του δοκαριού, ενώ μπορούσε απ' ευθείας, γιατί ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στο κύπελλο με δυο ισοπαλίες, προστέθηκαν και άλλα σοβαρότερα ζητήματα όπως:

Γιατί ο ΠΑΟΚ δε νίκησε την Μαρσέιγ, γιατί ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγαλύτερο βάρος στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, τελικά "ποια ευρωπαϊκή διάκριση έκανε ο ΠΑΟΚ", γιατί ασχολούμαστε με το κόνφερνες, έφτασε και η κορωνίδα "γιατί έχασε την περασμένη Τετάρτη στην ΤΟΥΜΠΑ από την οργάνωση".

Λοιπόν ... Πριν απ' όλα να μιλήσουμε ΛΟΓΙΚΑ!

Ο ΠΑΟΚ έδωσε φέτος 16 ευρωπαϊκά παιχνίδια που τα κτύπησε ΟΛΑ, χωρίς διάκριση και χωρίς υποτονικότητες ή αδιαφορίες!

Ο ΠΑΟΚ φέτος έπαιξε την πιο ΤΕΤΑΜΕΝΗ περίοδο αγώνων Πέμπτης-Κυριακής από καταβολής ευρωπαϊκών και εγχώριων διοργανώσεων!

Ο ΠΑΟΚ φέτος τέθηκε εκτός αιλινικού πρωκταθλήματος από λόγους που λίγο πολύ είναι γνωστοί!

Άρα ...

Ο ΠΑΟΚ φέτος είχε δύο στόχους Κύπελλο Ελλάδος και Ευρωπαϊκή διάκριση!

Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ πέτυχε την ευρωπαϊκή διάκριση και πήγε τελικό κυπέλλου!

Αν εσύ φίλε μου κάθε Πέμπτη με Μίντιλαντ και Γάνδη και Μαρσέιγ και πρόκριση στο εξωτερικό για το κύπελλο, φουσκώνεις από υπερηφάνεια και όλα είναι εν τάξει" και τις Κυριακές "τα βλέπεις όλα μαύρα" και "φταίνε όλοι" γιατί στο λιμάνι βγάζουν το απύθμενο κόμπλεξ τους με γραφικότητες και γελοιότητες, ή γιατί οι νεκροκάπηλοι δίνουν νόημα στην άδεια ζωή τους, τότε να σε πω κάτι;

Αν σε αρέσει να είσαι ... ψαγμένος, τότε να ψαχτείς εσωτερικά και ν' αφήσεις τον ΠΑΟΚ ήσυχο!

Αυτή την στιγμή ξέρουν ακόμη και οι πέτρες ότι: Δημιουργείται κάτι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Αυτή την στιγμή αν κάποιος θέλει να κάνει ποδοσφαιρική ζημιά στον ΠΑΟΚ δεν θα κτυπήσει τον ΙΒΑΝ αλλά τον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.

Και αν συμβεί καμία μ@λ@κία όπως σ' έχουν πείσει με 15 έως 50 σχόλια οι κονκισταδόρες των Αθηνών και ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ αποχωρήσει, ο μεν Ρουμάνος ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ενώ εσύ πάλι θα ξεκινήσεις με την ... όπισθεν.

Και ξέρεις κάτι; Αυτό που ξεπερνά την λογική και δείχνει ότι είσαι πραγματικά στον κόσμο σου είναι το γεγονός ότι ασκείς "κριτική" σαν όλα στην αιλλάδα να κυλάν ομαλά δίκαια και αμερόληπτα.

Ενώ κάποιος συγκεκριμένος ελέγχει και τα πόμολα στις πόρτες του κρατικού μηχανισμού, εσύ θεωρείς ότι το "ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα".

Και έρχεται ο άλλος και σπάει πλάκα μαζί σου που σε εντελώς "τυχαίες" ημερομηνίες γίνεται ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ συνδυασμός γεγονότων: τα περισσότερα δίποδα πανηγυρίζουν τίτλους, αυτός σε λέει ποια είναι η φθηνή ενέργεια και μετά κάνει και το συνέδριο μέσα σε κλίμα "ευφορίας".

Και εσύ παριστάνεις τον ... ψαγμένο και τον γνώστη!

Και δεν σκέφτεσαι το εξής απλό για το δούλεμα που τρως: σου μιλάνε για "θετική γνωμοδότηση" από το ΣτΕ για το "σχέδιο διατάγματος" και διάταγμα ακόμη να εκδοθεί!

Εκτιμώ ότι έχεις τα διανοητικά εφόδια να κατανοήσεις ότι "αν ξυπνήσεις, μονομιάς, θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς"

Θα με πεις, δικαίως, αν αντέχεται το αποκρουστικό θέαμα!

Μετά την νίκη της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ στο λιμάνι, είχαμε την αντίδραση της ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ...

Σ' αυτό μία είναι η απάντηση και θα υλοποιηθεί: Θα εύχεστε να μην είχατε πανηγυρίσει. Κάτι τέτοιες γελοιότητες/προκλήσεις γέννησαν την ΚΑΤΑΡΑ της ΤΟΥΜΠΑΣ!

Διαβάστε ακόμη...