Το sportime ... ανησυχεί!

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει και ευρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός 22χρονου Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή ...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Το sportime ... ανησυχεί!

Υπό άλλες συνθήκες, θα ήμουν σχετικά χαρούμενος, όπως άλλωστε και κάθε ΠΑΟΚτσής, για την απόκτηση ενός 22χρονου από χώρα της Λατινικής Αμερικής, με πλούσια ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με κατακτήσεις παγκοσμίων κυπέλλων, με "εξαγωγές" πολύ μεγάλων ποδοσφαιριστών, ακόμη και με μόνο κριτήριο ότι προέρχεται από την χώρα που ανέθρεψε τον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.

Δεν σας κρύβω όμως ότι έχω μια επιφύλαξη, μια συστολή να χαρώ.

Κι αυτό γιατί διάβασα τα έγκριτα ρεπορτάζ του αγαπημένου sportime που με πληροφορούσε ότι η επιλογή του ΜΠΟΤΟ, ο πορτογάλος ΣΟΑΡΕΣ είναι μία αμφιλεγόμενη μεταγραφή, χωρίς προσφορά.

Και ειλικρινά σας μιλάω, το sportime το έχω σαν "ευαγγέλιο", όπως και κάποιους "ψαγμένους"!

Αφού σας λέω ότι το αγόρασα την Πέμπτη το πρωί να δω τι γράφει για τον ημιτελικό στον μπειραιά και δεν έγραφε τίποτα, οπότε συμπέρανα ότι δεν έγινε ο ημιτελικός, σε σημείο τέτοιο που πλακώθηκα μ' έναν φίλο που με είπε ότι προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ.

Τον αμφισβήτησα ευθέως και τον είπα: "τι λες ρε; Αφού το sportime δεν γράφει τίποτα, στ΄όνειρό σου το είδες; Παλιο βουλγαροτουρκοσκοπιανέ προδότη. Αλλά καλά σας λένε μακεδονομάχους"

Οπότε οι ενέργειες του ΜΠΟΤΟ και της ΠΑΕ για μένα είναι άνευ ουσίας αφού το sportime αμφισβητεί τις επιλογές ΜΠΟΤΟ.

Και σιγά μην πιστέψω την γνώμη του ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ για τον 22χρονο, ενός προπονητού που παρά την καταφανή εύνοια του Ευθυμιάδη, σε κρίσιμο αγώνα στην Λεωφόρο, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον συμπολίτη του Εθνικού μπειραιά και μάλιστα όλως προκλητικά σηκώθηκε κι έφυγε από το γήπεδο.

Eνός προπονητού που πήγε στην Ριζούπολη για τρία αποτελέσματα και έχασε πανηγυρικά σε μια "γιορτή του ποδοσφαίρου" χωρίς έκτροπα και χωρίς φασίζουσες συμπεριφορές!

Τα έχει σημειώσει αυτά το sportime και σας τα μεταφέρω!

Aς είναι καλά το sportime που μας ανοίγει τα μάτια και 15 έως 50 σχόλια στο σάιτ που αποδίδουν την αλήθεια για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, σε πλήρη ευθυγράμμιση με το sportime.

Γι' αυτό φίλε μου να διαβάζεις sportime, να ενημερώνεσαι για τον ΠΑΟΚ, γιατι μόνο ο αθηναϊκός τύπος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον ΠΑΟΚ ...

Υ.Γ (1) Προσωπικά διαφωνώ με την κίνηση τη ΠΑΕ για αναφορές σε εισαγγελείς. Οι ποινικές διαδικασίες αφορούν διαφορές και διενέξεις μεταξύ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με άναρθρες κραυγές ενός τύπου. Σιγά μην κλάψω σιγά μην προβληθώ από αφρίζουσα εκφορά σάλιου ενός απίθανου...

Υ.Γ(2) 29/4/1933 πέθανε ο Κων/νος ΚΑΒΑΦΗΣ "...Η Ιθάκη σ' έδωσε το ωραίο ταξίδι. Χωρίς αυτήν δεν θά 'βγαινες στον δρόμο. Άλλο δεν έχει να ΣΕ δώσει πια..." Ο άνθρωπος που μιλούσε σωστά ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Y.Γ (3) Επισημαίνεται στον Δημαρχούκο και στον άλλο τον πωλητικό ότι έχουν περάσει 3 ημέρες από την "ιστορική ημέρα" και ΠΔ δεν έχει δημοσιευθεί. Η δημοσίευση είναι που μετράει και όχι οι αρλουμπολογίες!

Διαβάστε ακόμη...