Η αξία της μαχητικότητας!

Η ΠΑΕ νομίζει ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ "ξεχνάει";
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Η αξία της μαχητικότητας!

Δεν ξέρω τι νομίζει για τους άλλους οπαδούς, αλλά επιθυμώ να ενημερώσω την ΠΑΕ, ότι υπάρχουν και οπαδοί που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ!

Το τριήμερο 20-23 Μαρτίου στο Αγρίνιο στο πρωτάθλημα των ομάδων Κ15 της σούπερ λίγδας, συντελέσθηκε ένα αθλητικό κοινωνικό και φιλοσοφικό ΕΓΚΛΗΜΑ!

Η γνωστή ομάδα, αφού προηγουμένως ευνοήθηκε σκανδαλωδώς σε βάρος του παναθηναϊκού, στον "τελικό" έκλεψε στην κυριολεξία τον τίτλο του πρωταθλητού από τον ΠΑΟΚ!

Δεν θα σχολιάσω την "εξυπνάδα"της λίγδας να κάνει final 4 σε 15χρονα παιδιά, για να χάνουν, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, σχολείο και εκπαίδευση, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε ο πρωταθλητής να ανακηρυσσεται στην κανονική περίοδο (προφανώς υπάρχει ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ώστε η οργάνωση με δυο αγώνες να κατακτά "τίτλο")...

Ούτε θα σχολιάσω τα κοινωνικά/φιλοσοφικά ΕΜΜΕΣΑ μηνύματα/διδάγματα, επιβραβεύσεως της κλοπής, της απάτης και της επικρατήσεως του "ισχυρού", σε μια χώρα που ο ραγιαδισμός αποτελεί ύψιστη "πολιτική" πρακτική και συμπεριφορά!

Περίμενα μια εβδομάδα για να δω την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!

Εν τάξει με τα δακρύβρεχτα λογίδρια "σ' αυτές τις ηλικίες πρεσβεύουμε άλλες αξίες" και άλλα συναφή φληναφήματα (δηλαδή ρε παικταράδες ποιες αξίες διδάσκονται; Να σε κλέβουν και να μην μιλάς; Όταν θα γίνονται αυτά σε επαγγελματικό επίπεδο να λες και ευχαριστώ; Ότι όταν παίζεις με τη συγκεκριμνη ομάδα αυτά είναι αναμενόμενα;)

Εν τάξει να μην κάνεις το γήπεδο αρένα ταυρομαχίας με το ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελέσθηκε...

Αλλά μπορεί να μου πει κάποιος από την ΠΑΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν υπάρχει ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ του δικαιώματος ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ των συνεπειών τυ εγκλήματος;

Τι εννοώ...

Εδώ δεν έχουμε απλά ένα έγκλημα για το οποίο ΔΙΚΑΙΩΣ διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ.

Εδώ έχουμε ένα έγκλημα που ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ πως "έκανε λάθος" δηλαδή ο ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι υπηρξε ΣΑΦΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ!

Υπενθυμίζω στην ΠΑΕ ότι την 24-11-1984 στον αγώνα μπάσκετ Πανιώνιος- Αρης (65-69) έγινε ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ και ο διαιτητης ΤΣΑΓΚΑΜΙΛΗΣ, παραδέθηκε δημόσια ότι "έκανε παράβαση κανονισμών " και το παιχνίδι ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ

Περιμένω από την ΠΑΕ την ανάληψη ενεργιών για ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ του "τελικού".

Γιατί ΠΑΟΚ σημαίνει ΜΑΧΗ!

Δεν αφήνω τίποτα στον αντίπαλο ή και στον εχθρό, χωρίς να δώσω ΜΑΧΗ!

Την αξία της ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ στην ΠΑΕ δεν την έχετε ...διδαχθεί;

Υ.Γ Είπε ο Δημητράκης: "Έχω παιδιά που κλαίνε". Και τι έκανες Δημητράκη για τα παιδιά που κλαίνε; Αν έκλαιγαν τα δικά σου παιδιά απλά θα τ' άφηνες να κλαίνε; Ή θα είχες το "κύτταρο του πρωταθλητού" όπως ο πατέρας σου που έριξε αγκωνιά στον Γούναρη και πανηγύριζε σαν τρελός το 2-0 στον τελικό της Ν.Φιλαδέλφειας το 1981; Δεν τα έχουμε ξεχάσει κι αυτά ...

Διαβάστε ακόμη...