Προσδοκώ Ανάσταση Ζωντανών!

Μπορεί ο Χριστός ν' αναστήθηκε, μπορεί ο καθένας μας να βίωσε και ν' απόλαυσε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης,
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Προσδοκώ Ανάσταση Ζωντανών!

όμως τα ποδοσφαιρικά πράγματα στην Ελλάδα, ακόμη, «τα 'σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά», με την βάρβαρη επιβολή της αθηναϊκής απληστίας ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Και στα πλαίσια αυτά 5-6 αργυρώνητα δέρατα, που δεν βρήκαν τον χρόνο ν' ασχοληθούν με τον βίο και πολιτεία της εγκληματικής οργανώσεως και την όλως αρρωστημένη συμπεριφορά του Κόμμοδου, που δεν τους ενόχλησε εικόνα σαν κι' αυτήν

Που δεν είδαν τίποτα το περίεργο στο διεξαγόμενο πρω(κ)τάθλημα, εν τούτοις, είχαν το καθαρό μυαλό , κατόπιν σχετικού φιλοδωρήματος, να υποδυθούν για μια ακόμη , έναντι αδράς αμοιβής, «τα οργισμένα νιάτα» και τους «αποφασισμένους θεματοφύλακες», τους « τιμητές των πάντων» ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ και ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με το πιο πάνω δημοσίευμα.

Και όταν ο ΠΑΟΚ προέβη «στο αυτονόητο», ε σιγά τα ωά, το «αυτονόητο έγινε»

Εντάξει ρε μαλάκ@; Και οι πρόγονοί μας «έκαναν το αυτονόητο» και ΘΥΣΙΑΣΑΝ την ζωή τους για μια ελεύθερη Μακεδονία, για μια ελεύθερη Ελλάδα. Να μην τους τιμούμε , ούτε να τους μνημονεύουμε ούτε να τους θαυμάζουμε, αφού έκαναν «το αυτονόητο». Τέτοια άρρωστη και εξωπραγματική ισοπέδωση , τέτοιο διανοητικά καθυστερημένος μηδενισμός, ούτε ο Κόμμοδος δεν θα διέπραττε.

Και βγαίνει ο δημοσιογραφικός κοπρίτης και αναρωτιέται για τους «40 πόντους διαφορά» του ΠΑΟΚ από την εγκληματική οργάνωση.

Και δεν αναρωτιέται ο πουλημένος ότι 40 πόντους διαφορά έχει η Μπαρτσελόνα από την τελευταία Λεβάντε σε πρωτάθλημα 22 ομάδων, η Μπάγερν από την Αιντραχτ και η Γιουβέντους από την Φροζινόνε, ενώ ακόμη ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ο πρωταθλητής 2 αγωνιστικές από το τέλος

Και στην Αγγλία το πήρε η ΛΕΣΤΕΡ. Και ο σκατόγαύρος που μεταδίδει τους αγώνες της ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το πιστέψει. Ηλπιζε να γίνει «κάτι» και να μην το σηκώσει, γιατί αυτά «δεν είναι αποδεκτά» από την κοινωνία των ερυθρόλευκων αμνοεριφίων. Μια τέτοια στέψη πρωταθλητού ξεσηκώνει και παραδειγματίζει «ενοχλητικά» όσους αμφισβητούν τα πρω(κ)τεία της εγκληματικής οργανώσεως.

Και όλα τα ραγιαδάκια της δημοσιΚΑΦΡΙΚΗΣ κοινότητος στο αθηναικό κράτος με τα υποκαταστήματα στην Θεσσαλονίκη έκαναν το «αυτονόητο».
Αμφισβητούν ευθέως την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΛΕΣΤΕΡ.

Αφού «δεν υπήρχε σοβαρός αντίπαλος», «υπήρχε αρκετή τύχη», «υπάρχει και το στοίχημα» «της το δώσανε», ο,τι ακριβώς έλεγαν και έγραφαν για τα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ

Και στο μέσον όλων αυτών ο ΡΑΝΙΕΡΙ «που δεν μπόρεσε να νικήσει τα Φερόες». Πως θα κερδίσει ρε ταγάρι;;;με τον μπουχαλάκη και τον διαμαντάκο που του επέβαλαν;;με τον σάμαρη και τον μανιάτη ..οργανωτές; με τον μήτρογλου σερνόμενο; με τον αποκλεισμό του ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ επειδή «έκανε επεισόδια» στον ημιτελικό της ΤΟΥΜΠΑΣ;

Ρε βιαστές της κοινής ποδοσφαιρικής λογικής, την δική μου λογική ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΤΕ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Kοίτα ρε μπαγλαμά τι πέναλτυ δεν δίνεται στην Αγγλία της ΛΕΣΤΕΡ

Κοίτα ρε καθυστερημένε τι πέναλτυ δεν σφυρίζεται στην Αγγλία της ΛΕΣΤΕΡ

Και έρχεσαι ρε λαμόγιο και ζητάς πέναλτυ τη επαφή και διεκδίκηση ΧΑΤΖΗΗΣΑΙΑ και φαρμακωμένου;;;;;;

Και μιλάς για «ανωτερότητα» των βουτηχτάδων του λιμανιού;;;;;;

Πόσο διαβρωμένος είσαι τελικά ρε π@ύστη μου;;

Και έρχεσαι εσύ ρε λαμόγιο και ζητάς και τιμωρία του ΠΑΟΚ, που όπως λένε οι σύνδεσμοί σας στην Θεσσαλονίκη απλά ο ΠΑΟΚ «έκανε το αυτονόητο»;;

Ρε μαλάκες ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι η ΜΟΝΗ στοιχειωδώς οργανωμένη φωνή ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ , στον πλήρη ΦΑΣΙΣΜΟ όλων των μηχανισμών που κινούν το ποδόσφαιρο.

Και ό,τι και να κάνετε , όσο και να πληρώσετε, όσο και αν «βιάσετε την κοινή λογική» ο ΠΑΟΚ θα είναι εκεί και ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ και θα φέρει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός ο
« κάποιος (που) θα σταυρώνεται
για να σωθούν οι άλλοι»

Ο ΠΑΟΚ είναι «το θεριό» που απαντά στην πρόκληση/πρόσκληση για την ανάσταση των ζωντανών :
«Έλα της θάλασσας θεριό
και του πελάγου μπόρα
το φοβερό σκουπιδαριό
να διώξεις απ' τη χώρα!»

Υ.Γ Πολύς λόγος έγινε για την ανακοίνωση των «συνδέσμων». Πέραν του γεγονότος ότι την ανακοίνωση, την έγραψε ένας από μια παρέα 3-4 το πολύ ατόμων, η «αξιοπιστία» αυτής της ανακοινώσεως αποδεικνύεται από το εξής γεγονός:

Πρίν 2-3 χρόνια εξεδόθη μία παρομοίου ύφους ανακοίνωση που κατέληγε μεταξύ των άλλων ως εξής:
«φύγετε .....ΒΡΥΖΑ, ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ»

Την ανακοίνωση μεταξύ των άλλων φερόταν ότι την υπέγραφε συγκεκριμένος σύνδεσμος οπαδών του Δικεφάλου.

Ε, λοιπόν μετά από πολύ λίγο καιρό, μερικές εβδομάδες , αν θυμάμαι καλά ,οι ΒΡΥΖΑΣ και ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ , τιμήθηκαν δημόσια , σε χορό του ιδίου συνδέσμου.
Αυτά τα ολίγα

Διαβάστε ακόμη...