Ο Σαββίδης, τα χρέη και η καρέκλα του προέδρου

Φίλος της σελίδας με το nick name, president, μάς έστειλε το κείμενο που ακολουθεί και εκφράζει τις απόψεις του για τις προτεραιότητες που θα πρέπει να μπουν στον ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή...
President
Ο Σαββίδης, τα χρέη και η καρέκλα του προέδρου

"Καλή αρχή.

Στην ομάδα μας που εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και για εμένα που σήμερα κάνω "ντεμπούτο" στο paokmania. Πάμε όμως να ξεκαθαρίσουμε κάποια βασικά πραγματάκια.

Προσωπικά θα είμαι εδώ για να σας γράφω και τα καλά και τα στραβά τα οποία βλέπω στην ομάδα μας. Δεν θέλω να σας την χαλάσω και ούτε να ακουστώ κακοπροαίρετος ή γκρινιάρης απλώς θέλω να σας προβληματίσω.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα μεταγραφικά και ο νέος προπονητής είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά αυτά είναι τα μεγάλα θέματα του ΠΑΟΚ σήμερα;

Προσωπικά το μεγαλύτερο θέμα και αυτό το οποίο αξίζει μεγάλης προσοχής ως προς τον τρόπο που θα το χειριστούν οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι τα χρέη. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι θέμα ζωής και θανάτου. Αν ο ΠΑΟΚ μπορέσει να απελευθερωθεί από τις αμαρτίες του παρελθόντος, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύση είναι ο Ιβάν Σαββίδης, από τον οποίο περιμένουμε όλοι μας πολλά.  Η λύση είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που οραματίζεται τόσο ο Σαββίδης όσο και όλοι εμείς.

Φυσικά για να οδηγηθεί το πρόβλημα των χρεών του ΠΑΟΚ σε μια λύση, θα πρέπει ο Σαββίδης να ακολουθήσει το νέο μοντέλο διοίκησης που θέλει τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο. Τα οφέλη μιας τέτοιας κίνησης είναι πολλά και εμφανή όσον αφορά την οντότητα που θα πάρει η ομάδα, από τον αέρα της παρουσίας του στον προεδρικό θώκο. Με στόχο να φτάσει ο σύλλογος στο σημείο να ορίζει μόνος του τις εξελίξεις. Αυτός είναι και ο στόχος του Ιβάν και για να τον πετύχει θα πρέπει να κινηθεί ανάλογα.

Όταν δηλαδή καταλάβει ότι τόσο καιρό ήταν σε μια γυάλινη μπάλα, τότε θα έρθει η στιγμή που θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, για όλους αυτούς που τον βλέπουν ως εγγυητή για το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ..."

Διαβάστε ακόμη...