Καζαμίας 2012 (α΄μερος)

Ο γνωστός και καταξιωμένος μάγος-μέντιουμ Abdel Razek Vaggt Fatlala αφήνει για φέτος τη μαγική του σφαίρα και το κενό του αναλαμβάνει να καλύψει ένας άλλος μάγος ο Μαύρος Pit Freetadatos που θα σας δώσει ενημέρωση για το μέλλον του ΠΑΟΚ!
Καζαμίας 2012 (α΄μερος)

Ο γνωστός και καταξιωμένος μάγος-μέντιουμ Abdel Razek Vaggt Fatlala αφήνει για φέτος τη μαγική του σφαίρα και το κενό του αναλαμβάνει να καλύψει ένας άλλος μάγος ο Μαύρος Pit Freetadatos που θα σας δώσει ενημέρωση για το μέλλον του ΠΑΟΚ!

Ιανουάριος 2012

Η χρονιά αρχίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει εύκολα τη Λιβαδειά με 3-0 έχοντας σε τρομερή μέρα τον Γιάννου, ο οποίος στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα θα σημειώσει 2 γκολ και θα κερδίσει το πέναλτι με το οποίο ο Sakis, θα διαμορφώσει το τελικό σκορ.. Αμέσως μετά το ματς, ο γνωστός καντινιέρης της Βοιωτίας και πρόεδρος της ομάδας Mr Kompotis, θα δώσει το παρών σε εκδήλωση προς τιμήν του που θα λάβει μέρος στο γνωστό ψητοπωλείο «Ο Ζυγός» δοκιμάζοντας τα νέα σουβλάκια με γεύση.. πάπρικα!! Η ομάδα θα συνεχίσει το νικηφόρο της σερί διευρύνοντας το στο 4x4 περνώντας τρένο από το Panopoulos Arena..

Ο μήνας θα βγει με την ομάδα μας να πετυχαίνει ακόμη 2 νίκες για το πρωτάθλημα αλλά στο τελευταίο ματς του Γενάρη θα καταφέρει να χάσει και πάλι από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τέρμα του Δέλλα στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων και τον Βερνίκο να φωνάζει στο μικρόφωνο της Nova ότι ο Κω-λοσσός της Ρόδου ανέστησε την Ένωση.. Αμέσως μετά το ματς αντιπροσωπεία οπαδών θα περιμένει την αποστολή στο αεροδρόμιο Μακεδονία προκειμένου να ζητήσει τα ρέστα από τον Τσιρίλο που τον μάρκαρε, με τον Ιταλό να απαντά σε άπταιστα Ιταλικά ότι Io ντεν μπορω νω πηντηξει σαν Ντελλα, εκείνο έκει κάθε βράδυ Γκωγκώ, εγκώ ντεν εκι αυτοκινητο καρντια μου!

Παρόλα αυτά, στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ παίζοντας ακόμη ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο θα αποκλείσει την ΑΕΚ με το εκθαμβωτικό 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαλπιγγίδη, ο οποίος θα ανέβει να πανηγυρίσει το γκολ στα κάγκελα της Θ8!!

Στο μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ψάχνει παίκτες για την ενίσχυση του, κάνοντας πρόταση συνεργασίας στον Χέλιγουελ, ο οποίος αυτή τη φορά θα έρθει στο Παλατάκι παρέα με τη Τζέρι Χέλιγουελ για να τραγουδήσει σε συναυλία που θα διοργανώσει η ΚΑΕ προς τιμήν του Αυστραλού σέντερ και της προσφοράς του προς την ομάδα!

Φεβρουάριος 2012

Ο μήνας θα ξεκινήσει με δύο σημαντικά νέα. Το πρώτο είναι ότι ο Εργοτέλης αποφασίζει να διακόψει τη συμφωνία για το δανεισμό του Κουτσιανικούλη από τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο Λαρισαίος να επιστρέψει και πάλι στο δυναμικό του ΠΑΟΚ και το πρώτο βράδυ να κλείνει τραπέζι για όλη την ομάδα στο Παρασκήνιο Live προκειμένου να γιορτάσει την επανένταξη του στην ομάδα και την έναρξη των νυχτοπερπατημάτων και πάλι στην πόλη. Η είδηση ότι ο Μουσλίμοβιτς θα εμφανιστεί σαν γκεστ σταρ στη βραδιά θα αποδειχθεί 100% αληθής ενώ το γεγονός ότι στο τέλος της βραδιάς θα παίξει σαν dj ο Βιειρίνια (που τελικώς έμεινε στην ομάδα έπειτα από αναπροσαρμογή του συμβολαίου του), περνά απαρατήρητο από σύσσωμο το γυναικείο πληθυσμού του μαγαζιού που έχει επικεντρωθεί στον Ναμπίλ Ελ Ζαρ και τις χορευτικές του ικανότητες.. Το κλου της βραδιάς θα είναι πάντως η επανεμφάνιση του Εντίνιο σε ρόλο τραγουδιστή!!

Το δεύτερο είναι ότι ο Ζαγοράκης θα ζητήσει από τον Βρύζα και τον Κονσεισάο να αφήσουν και οι τρεις τους τις θέσεις τους και να φορέσουν και πάλι τις φόρμες για να αγωνιστούν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον πιο δύσκολο μήνα της χρονιάς... Το γεγονός μάλιστα ότι ο Φλεβάρης είναι δίσεκτος θα σεληνιάσει τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα πάρει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια με 1-0. Αμέσως μετά και τον επαναληπτικό της Τούμπας κόντρα στην Ουντινέζε, ο Γιασέρ θα ανακαλύψει σε ένα ντουλάπι ένα δερμάτινο μαύρου χρώματος και οι εικασίες για την προέλευση του θα αρχίσουν να είναι καθημερινό θέμα συζήτησης..

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ, όπως είπαμε θα κερδίσει στην Τούμπα γαύρο και ρούλη με 1-0 με τέρματα που θα σημειώσει ο Κλάους και στα δύο παιχνίδια.. Το γεγονός όμως που θα σχολιαστεί πιο πολύ από όλα, θα είναι ότι σε κάθε ματς θα προσθέτει κι από έναν επίδεσμο, απόρροια της κλοτσοπατινάδας που θα δεχθεί από τον Τσιρίλο μετά από κάθε τέρμα που θα σημειώνει!

Στα άλλα 2 ματς, ο μουστάκιας θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, ενώ η ομάδα του Μπόλονι θα επικρατήσει στο ΟΑΚΑ του βάζελου με γκολ οφσάιντ του Μπαλάφα στον 82' της αναμέτρησης.. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μπόλονι θα βγει να δηλώσει για 32471η φορά ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της Αραβίας, αλλά τώρα η ομάδα θα πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει στον επόμενο γύρο του κυπέλλου όπου η κληρωτίδα τον έφερε στην επόμενη φάση αντίπαλο τον.. άτιτλο 44!

Στην Ευρώπη, η Ουντινέζε στο Φρίουλι θα ισοφαρίσει στο 94' το γκολ του Τσιρίλο που στον πανηγυρισμό του έχασε το σορτσάκι κι αποβλήθηκε από το διαιτητή, ενώ στον επαναληπτικό ο Γκαρσία θα πετύχει το γκολ με απευθείας κόρνερ, πανηγυρίζοντας μπροστά στη Θ4 με υψωμένες τις γροθιές κι ότι άλλο είχε εύκαιρο εκείνη τη στιγμή!

Στο μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ θα διώξει τον Στίγγερς και στη θέση του θα πάρει τον Μιλισάβλιεβιτς για 3η φορά προκειμένου να προλάβει την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος.. Στο πρώτο του ματς ο Σέρβος θα πετύχει το νικηφόρο καλάθι στη Νέα Σμύρνη και μετά το τέλος του αγώνα θα φωνάξει περιχαρής στη κάμερες «Αναστήθηκα».. ΑΜΗΝ!!

Μάρτιος 2012

Μετά τα καρναβάλια του περασμένου μήνα και τα συνεχόμενα παιχνίδια ήρθε η ώρα για την ομάδα επιτέλους να παίξει και λίγη μπαλίτσα αφήνοντας τις σκοπιμότητες του.. 1-0 και παίζοντας επιτέλους σωστό ποδόσφαιρο προσφέροντας και θέαμα... Αναφορικά με τις κληρώσεις στον κύπελλο, όπως είπαμε και τον Φλεβάρη, η κληρωτίδα (και κλειτορίδα να την πείτε, το ίδιο κάνει..) μας έβγαλε αντίπαλο σε μονό παιχνίδι τον γεωσκωληξ.. Στην Ευρώπη, η Αλκμααρ, κατόρθωσε να αποκλείσει την Άντερλεχτ, κι έτσι η επιστροφή μας στην Ολλανδία για τρίτη συνεχή χρονιά ήταν αναπόφευκτη!

Στην ομάδα μετά τον δύσκολο μήνα που πέρασε, Ζαγοράκης και Βρύζας επιστρέφουν στο διοικητικό θώκο, όμως οι ανακατατάξεις από την απουσία τους τον περασμένο μήνα είχαν σαν αποτέλεσμα πρόεδρος να βρεθεί ο Σβούρας, αντιπρόεδρος να παραμείνει ο Βρύζας και τεχνικός διευθυντής να γίνει ο Ζαγοράκης! Στα ραδιόφωνα ο κόσμος έχει χωριστεί σε Ζαγορικούς και.. Σβουριχτούς, ο Βρύζας ψάχνει νέο επενδυτή στο Κατάρ, οι Άραβες βλέπουν το βιντεάκι με τη νέα Τούμπα και πλακώνουν κι αυτοί, ενώ ο Μίνος βρίσκει τον Φλωρίδη να κάνει Καθαρά Δευτέρα στο Καϊμακτσαλάν που τρώει ταραμά και πίνει τσίπουρα παρέα με γνωστό βουλευτή της περιοχής! Αγωνιστικά, ο μήνας έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Επικρατεί επί Τρίπολης, Κέρκυρας και ΠΑΣ, ενώ σκοντάφτει στο Αγρίνιο και τον Χαριστέα που με το κεφάλι στο 88' ισοφαρίζει το γκολ του Παπάζογλου που ξεπερνάει σε γκολ τον Αθανασιάδη στον πίνακα των σκόρερς!

Στο κύπελλο, η παράταση δεν αρκεί στον ΠΑΟΚ όπου καταφέρνει στο καμίνι από ναυτικούς πυρσούς του Κλεάνθη να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι με 28-29 και με τον Καράμπελα (ξάδερφο του παίκτη της ΑΕΚ) να στέλνει την μπάλα στον εξώστη της απέναντι πολυκατοικίας.. Τελευταίος παίκτης που ευστόχησε ήταν ο Μπαλάφας, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έβγαλε το σορτσάκι του κι έμεινε με το μποξεράκι που είχε μπροστά τον Τουίτι!!

Στα ημιτελικά μας έπεσε αντίπαλος ο ΠΑΣ σε διπλούς αγώνες, πρώτα στα Γιάννενα και τον επαναληπτικό στην Τούμπα, όπου με συνοπτικές διαδικασίες, η ομάδα μας πέρασε στον τελικό του Απρίλη στο ΟΑΚΑ όπου αντίπαλος μας θα ήταν ο βάζελος... Η πρώτη δήλωση ήταν από τον Βιτόλο, ο οποίος δήλωνε περιχαρής ότι ο τελικός θα ήταν μία ευκαιρία να επιβεβαιώσει την ορθότητα της απόφασης του να μεταπηδήσει από τον ΠΑΟΚ στο βάζελο λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ ήταν το σκαλοπάτι της καριέρας του! Τώρα βέβαια αν το σκαλοπάτι ήταν προς τα πάνω η προς τα κάτω, ο ίδιος και το delivery του θα μας το πουν!

Στην Ευρώπη, το ταξίδι στην Ολλανδία ήταν για μία ακόμη φορά απίστευτο εξωαγωνιστικά, αλλά κακό αγωνιστικά! Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ χάνει με 2-0 με τον Χαλκιά μετά το τέλος του αγώνα να δηλώνει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο αλλά με τον Ιβιτς να λέει για ακόμη μία φορά ότι αυτή η ομάδα αν κι απλήρωτη προσπαθεί για το καλύτερο και θα το αποδείξει στην Τούμπα!!

Εξωαγωνιστικά, 3.500 κομμάτια ακόμη αναζητούνται.. τα κοφι σοπ έχουν την τιμητική τους, ενώ στον επόμενο εντός έδρας αγώνα στην Τούμπα, υπάρχει πανί που γράφει «Ανοίξτε τα σύνορα για την Ολλανδία – επίγειος παράδεισος»!! Στον επαναληπτικό ο ΠΑΟΚ πετάει φωτιές και με τους Γεωργιάδη και Βιειρίνια να κάνουν ότι θέλουν, ξεπετούν τη μικρή Ολλανδέζα με ένα επιβλητικό τρίμπαλο και κληρώνονται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!! Το «σήκωσε το το γ..μημενο, δεν μπορώ να περιμένω ακούγεται όλο και πιο συχνά πλέον στην Τούμπα, όπως και το « Στο Βουκουρέστι θα είναι ωραία, με την κούπα για παρέα»..

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο γαύρος έχει πάρει διαφορά 10 βαθμών από το βάζελο έχοντας ως καλύτερους παίκτες τον Κουκουλάκη και τον Σιδηρόπουλο, ενώ το χανούμι έχει ξεκινήσει σήριαλ στον ΑΝΤ1 με τίτλο, τα φράγκα του Νοτιά χάθηκαν μια βραδιά!! Κάπου παραδίπλα μας, στη γειτονιά του Κλεάνθη, έχουν ξεκινήσει ήδη να μετρούν με τα κουμπιουτεράκια την απόσταση από το τρακτέρ, ενώ για μία ακόμη φορά στο τιμόνι της ομάδας (κι όχι του τρακτέρ) κάθεται ο γνωστός κι ως «γυαλίζω των καράφλα» Γιώργος Φοιρός!

Στο μπάσκετ ο Σούλης προσπαθεί να πείσει τον Πέτζα να φορέσει και πάλι φανέλα, αλλά ο ίδιος προτιμά να ποτίζει την αυλή του στο Ποσείδι από το να ταλαιπωρεί τη μέση του.. Ο Μπάνε προσπαθεί να τον βάλει στο σχήμα της ΚΑΕ, αλλά ο ίδιος ο Στογιάκοβιτς παραμένει ανένδοτος!! Τελικά, και μετά από πολλές προσπάθειες ντύνονται στα ασπρόμαυρα για τρίτη φορά ο Μπιλ Εντουαρντς κι ο Βίκτορ Αλεξάντερ..

Απρίλιος 2012

Ο μήνας των τελικών για την ομάδα μας... Στο ποδόσφαιρο η ομάδα μας κατεβάζει στη χαβούζα 30 χιλιάδες κόσμο όμως η ΓΑΔΑ σταματάει στο Σχηματάρι τα τελευταία 20 πούλμαν με την αιτιολογία ότι δε χωρούν στο ΟΑΚΑ. Ο Χάρος βγαίνει από το πρώτο πούλμαν και χωρίς πολλά πολλά ξεκινάει τις μανούρες. Τον μιμούνται πολλοί ακόμη και γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Εντωμεταξύ, μαθαίνουν οι γαύροι ότι σταμάτησαν ΠΑΟΚτσήδες έξω από την Αθήνα και προσπαθούν να την πέσουν από την άλλη. Ο Μασκοφόρος τους μυρίζεται και με την ιαχή ΝΤΟΥΥΥΥ παίρνει στο κυνήγι τους γαύρους που ξεχνούν πίσω τους διάφορα...

Με τα πολλά και μετά από αρκετές «διαβουλεύσεις» μέσα στο δρόμο, τα πούλμαν ξεκινούν για το ΟΑΚΑ. Οι βάζελοι παραχωρούν άρον άρον τις θέσεις τους στους αφηνιασμένους ΠΑΟΚτσήδες κι ο τελικός ξεκινά με το Ολυμπιακό Στάδιο να έχει μέσα κοντά στα 40 χιλιάδες ασπρόμαυρα κασκόλ! Τώρα αν αναρωτιέστε πως οι 30 χιλιάδες έγιναν 40... ας είναι καλά τα Ζωνιανά και τα αλάνια από το Νότο που με την παρουσία τους έδειξαν πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα..

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, ο ΠΑΟΚ επικρατεί με 3-4, ανατρέποντας το 3-0 του ημιχρόνου.. Πριν την αναμέτρηση είχαμε μία σπάνια σκηνή με τον Σπανάθα που ήταν τέταρτος διαιτητής και τον Κάκο που διηύθυνε τον αγώνα.. να έχουν τρυφερό τετ α τετ στη φυσούνα με τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Βλάνταν Ιβιτς.. Η σκηνή που είδαμε όλοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον Κάκο να βγαίνει με μαλλί από τα αποδυτήρια, είναι ενδεικτική για το τι συνέβη εκείνες τις μαγικές στιγμές!

Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Ιβιτς, ο Βιειρίνια, ο Βιτόλο κι ο Χριστοδουλόπουλος... Ενώ ο Ισπανός μετά το τέλος της αναμέτρησης φεύγει με μία κάσα σόδες και μια σακούλα αγγούρια που από έξω γράφουν «for private use, only".

Με τη λήξη της αναμέτρησης, οι εξέδρες του ΟΑΚΑ μετατράπηκαν σε σημείο εκτόνωσης από τους ΠΑΟΚτσήδες... Το σήκωσε το το γ..μημένο δεν μπορώ να περιμένω ακούγονταν σε ολόκληρη της Αθήνα και τη στιγμή που ο Μαλεζάς σήκωσε στον Αττικό ουρανό το κύπελλο η κάμερα ζούμαρε στο πρόσωπο ενός παλιού γνώριμου του ΠΑΟΚ. Ήταν ο Μπατατούδης που με δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε ότι πήγε στο γήπεδο να μεταφέρει θετική αύρα και τόνισε ότι με την παρουσία του, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 τρόπαια!!! Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Ζαγοράκη, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες όμως έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της αγοράς της ΠΑΕ από τον ίδιο και τους συνεργάτες του στο.. Νέο Δελχί!

Στη Θεσσαλονίκη κάηκε το πελεκούδι και η άφιξη της ομάδας, σηματοδότησε και την άφιξη δεκάδων χιλιάδων φαξ συγχαρητηρίων.. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Αγιαξ, Μίλαν, Τότεναμ, Καρπάτι, Βαλερέγκα, Φενέρ και πολλές ακόμα ομάδες έδιναν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της κούπας μέσα στη χαβούζα!! Ο Κάρολος Παπούλιας μαζί με τον Πιλάφιο προτίμησαν να δουν το ματς από το καφενείο της Ηρώδου Αττικού, ενώ στον ουρανό του ΟΑΚΑ το ελικόπτερο που πετούσε καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν ήταν της Express Service αλλά του Μαρινάκη!

Στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ επικρατεί της Γιουνάιτεντ στην Τούμπα με 2-1 με τον Γκιγκς να λέει ότι καύλωσε από την ατμόσφαιρα και τους συμπαίκτες του να ψάχνουν της Ιμότζεν σε κάποια γωνία των αποδυτηρίων. Όμως αυτή βρίσκεται στη Θ4 χωρίς πολλά ρούχα, μιας και τα αλάνια την ξετρύπωσαν και τη μετέφεραν εκεί που βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, προκειμένου να νοιώσει από πρώτο χέρι τις.. δονήσεις που προκαλεί ο λαός του ΠΑΟΚ στους αντιπάλους του!

Στον επαναληπτικό του Ολντ Τράφορντ ο Γεωργιάδης θα περάσει από 6 παίκτες και θα σκάψει την μπάλα πάνω από τον Ντεχέα, όμως ο Παπάζογλου με την προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα! Οι Εγγλέζοι θα ζητήσουν, ορθά, οφσάιντ, όμως ο Ιταλός διαιτητής θα μετρήσει το τέρμα.. Αμέσως μετά το ματς, ο Φεργκιουσον θα κάνει λόγο για Ιταλική μαφία κι ο Τσιρίλο θα κάνει δώρο στη σύζυγο του μία Μαζεράτι!!

Στην κλήρωση της Νιόν, στα ημιτελικά θα πέσει πάνω στην Πόρτο από την οποία θα αποσπάσει 0-0 στο Ντραγκάο με τον Βιειρίνια να θαμπώνει τους Δράκους που μετά το τέλος της αναμέτρησης θα καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ και τον Ζήση να δηλώνει ότι ο Αντρέ θα φύγει από την ομάδα μόνο όταν τελειώσει η χρονιά!

Στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ τερματίζει τρίτος αλλά ετοιμάζεται να παίξει στα πλέι οφ με καλή ψυχολογία από την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα σε βάζελο, χανούμι, ΟΦΗ και Παναιτωλικό που κάνει την έκπληξη και μπαίνει στην τετράδα χάρη σε γκολ του Λεονάρντο την τελευταία αγωνιστική και μετά από πάσα του Σπαντάτσιο!

Στο υπόλοιπο πρωτάθλημα η Θεσσαλονίκη για μέρες κινείται στους ήχους κλαρίνου και τρομπέτας κι ο λόγος δεν είναι άλλος για την πτώση του συμπολίτη στη Β' Εθνική, εκεί όπου θα έχει όλη η φίλαθλη Ελλάδα τη δυνατότητα να δει ζωντανά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Αγροτικό Αστέρα σε απευθείας μετάδοση της ΕΤ3! Οι άλλες δύο ομάδες που πέφτουν είναι η Ξάνθη και τα Γιάννενα!

Στη Σουπερ Λίγκα ανεβαίνουν η Παναχαϊκή, η Βέροια και η Ρόδος, ενώ Πανσερραικός και Λάρισα κάνουν ένσταση ζητώντας να ανέβουν αυτοί καθώς πέρυσι έπεσαν κατηγορία ενώ δεν έπρεπε!!

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ κατορθώνει την τελευταία αγωνιστική να μπει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας καπαρώνοντας την 4η θέση έχοντας σε μεγάλη μέρα του Ντικούδη και Χέλιγουελ και με τον Αράπη να κάνει double double με 13 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ κατακτώντας και τον τίτλο του mvp της αγωνιστικής!! Κάπου αλλού, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τα έχει βάλει με τους υδραυλικούς γιατί δεν κολλήσανε καλά τα σιφώνια και σε κοινή ανακοίνωση με τον Δαμιανίδη, κηρύσσουν αποχή από τα πλέι οφ ζητώντας wild card για την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή, κάνοντας ταυτόχρονα κι ένσταση για τον αγώνα των Χριστουγέννων στο Παλατάκι λέγοντας ότι ο Καλαμπόκης έκανε αντιαθλητικό κι έπρεπε να βγει με ντισκαλιφιέ από την αναμέτρηση!

Στο βόλλευ τερματίζουμε πέμπτοι και χάνουμε την Ευρώπη για ένα σετ..

Στο χάντμπολ κατακτάμε το κύπελλο στον τελικό που γίνεται στην Αμαλιάδα κόντρα στο χανούμι με το ματς να διεξάγεται σε ένα γήπεδο που είχε ενισχυμένο σκυρόδεμα, μπετόν και αλεξίσφαιρα τζάμια προς αποφυγήν δυσάρεστων συναντήσεων.. Πάντως στην Κόρινθο και πάλι τα χανούμια τρέχουν μέσα στο πλοίο κι αναγκάζουν τους δικούς μας να τους κυνηγούν μέχρι το Λουτράκι χωρίς όμως επιτυχία...

Μάιος 2012

Τελειώνουν όλα τα πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ να έχει ποσοστό επιτυχίας πάνω από 90%.. Στο ποδόσφαιρο, τα πλέι οφ είναι τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟΚ που με 5 νίκες και μία ήττα (στο Αγρίνιο) σπάει την κατάρα και την παράδοση, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του ΤσουΛου το καλοκαίρι! Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ανακηρύσσεται ο Μπαλάφας ενώ πρώτος σκόρερ ο Παπάζογλου με 17 τέρματα, τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από Λέτο και Τζιμπούρ!

Στην Ευρώπη η Τούμπα έβαλε τα γιορτινά της στον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με την Πόρτο. Η Τούμπα γέμισε από μέσα, από έξω και γενικότερα ο κόσμος επεκτείνοντας από τη Λαμπράκη μέχρι το τέρμα της Κλεάνθους... Το γκολ του πρώην.. «Δράκου» Αλβες Λίνο, πανηγυρίστηκε μέχρι κι από τον Κόντη, ενώ στο 2-0 από τον Κλάους, ο Μαρινάκης απέστειλε συγχαρητήρια ανακοίνωση λέγοντας πως κι αυτός ετοιμαζόταν για Ρουμανία, αλλά η Ρούμπιν δεν τον έκανε το χατίρι!! Η πρόκριση λοιπόν ήρθε στον ΠΑΟΚ και το όνειρο του τελικού, θα γινόταν επιτέλους πραγματικότητα!! Αντίπαλος της ομάδας μας η παλιά γνώριμη από τους ομίλους Ρούμπιν Καζάν που νωρίτερα είχε αποκλείσει και το γαύρο!

Το αντίδοτο του Ζαγοράκη για τον Γκατζάεφ με το κομπολόι και το κομποσκοίνι ήταν η έλευση του Αγγελου Αναστασιάδη σαν τημ μάνατζερ στην ομάδα. Πίστευε ότι με την παρουσία του Χριστού και της Παναγίας στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ θα είχε πληθώρα από εναλλακτικές λύσεις για να καταφέρει να σηκώσει την κούπα.. Στους επίσημους καλεσμένους της ΠΑΕ ήταν ο Ομάρι Τετράτζε, όπως και οι Ιλιε Ντουμιτρέσκου, Κοσμίν Μπαρκαουάν που σαν συντοπίτες του Μπόλονι, ευχήθηκαν την κούπα στον ΠΑΟΚ!

Τα καραβάνια έφυγαν από όλη την Ευρώπη με προορισμό το Βουκουρέστι. Η Θύρα 4 έκλεισε εκδρομή 5 ημερών, η Νεάπολη είχε εκδρομή 7 ημερών και οι Βόρειοι ανακοίνωσαν εκδρομή 2 εβδομάδων, προκειμένου οι ΠΑΟΚτσήδες να μάθουν καλά τα ήθη κι έθιμα της Ρουμανίας και των προϊόντων της.. Στο youtube έκανε την εμφάνιση του νέο βιντεάκι από το αλάνι της Μόσχας όπου στο αεροδρόμιο είδε το ζευγάρι... μάτια να του χαμογελά και τον ίδιο να πέφτει στα πόδια της δίμετρης ξανθιάς για.. ιερό προσκύνημα..

Προσκύνημα όμως είχαμε και στο γήπεδο του αγώνα.. Η ΟΥΕΦΑ έδωσε 20 χιλιάδες εισιτήρια σε κάθε ομάδα αλλά οι οπαδοί μας ήταν πάνω από 30 σε ένα γήπεδο 50 χιλιάδων θέσεων. Νοικιάστηκαν μέχρι κι αερόστατα για την παρακολούθηση του αγώνα, ενώ ένα αεροπλανάκι έκανε την εμφάνιση του στον ουρανό πάνω από το γήπεδο με την επιγραφή.. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ Γ..ΜΗΜΕΝΟ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο χασάπης της Ολλανδίας και με το που τον είδε ο Μπόλονι, αντί να του δώσει το χέρι, τον βγάζει μέσα από την τσέπη ένα λουκάνικο και τον λέει, «αν είσαι σωστός θα στο δώσω να το ψήσεις και να το φας όπως θες, αν όμως κάνεις πάλι καμιά λακαμία όπως στο Λονδίνο, θα στο βάλω σαν τάπα...»! Ο αγώνας ξεκινάει και ο ΠΑΟΚ παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων.. Ο Λάζαρ που νοιώθει σαν τοπικός ήρωας κερδίζει την μπάλα στο χώρο του κέντρου την πετάει στον Γεωργιάδη κι εκείνος με εκπληκτική ντρίμπλα φτάνει στο τετ α τετ, ο τερματάς όμως των Ρώσων σώζει την εστία στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.. Ο Γκαρσία εκτελεί προς τα έξω κι ο Βιειρίνια με ασύλληπτο σουτ στην κίνηση ανοίγει το σκορ, αναγκάζοντας τον Ζιζού να πει μετά το τέλος του αγώνα ότι «το δικό μου γκολ στον τελικό του ΤσουΛου μοιάζει με πέναλτι μπροστά σε αυτό που είδα σήμερα»!

Οι Ρώσοι πιέζουν όμως ο Γκαρσία είναι βράχος στη μεσαία γραμμή. Ο χρόνος κυλά υπέρ μας όμως ο Τσιρίλο στο 85 υποπίπτει σε πέναλτι.. Ο Βαλντέζ ευστοχεί κι όλο το γήπεδο φωνάζει va fan culo! Ο Τσιρίλο τρελαίνεται, βγαίνει στην επίθεση και σε μία αντεπίθεση των Ρώσων, ο Γλύκος σώζει τον ΠΑΟΚ με μία γρήγορη έξοδο του..

Ο Παναγιωτούδης που έχει μπει στη θέση του Φωτάκη, κερδίζει στο κέντρο και τροφοδοτεί τον Βιειρίνια, αυτός μετά από 2 τσαλιμάκια, 5 τρίμπλες και 3 ποδιές βγάζει συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Παπάζογλου που δεν αστοχεί και κάνει το 2-1 στο 93'. Χαμός στο γήπεδο, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα κι ο Ζαγοράκης κατεβαίνει από τα επίσημα να πανηγυρίσει μαζί με την ομάδα στο σημαιάκι του κόρνερ.. Ο διαιτητής του βγάζει κίτρινη κάρτα κι αυτός βγαίνει αργά αργά από το γήπεδο κερδίζοντας χρόνο!

Το σφύριγμα της λήξης δεν αργεί και το κύπελλο έρχεται Θεσσαλονίκη.. Το ΔΝΤ αποφασίζει να κάνει διαγραφή χρεών από τον ΠΑΟΚ και του δίνει την ευκαιρία να πάρει επιτέλους ανάσες.. Στην επιστροφή της ομάδας, πολλές γνωστές φυσιογνωμίες κάνουν την εμφάνιση τους στο αεροδρόμιο που τείνει να εξελιχθεί στο πιο in σημείο της πόλης... Πρώτος απ΄ όλους ο Σκόρδας που μετονομάζει τον σταθμό του σε Penguin fm κι από τη μεσημεριανή του εκπομπή κάνει λόγο για δικαίωση της μεγάλης ομάδας του άρεως που πίστεψε σε αυτή του ΠΑΟΚ!!!

Τα τηλεγραφήματα φτάνουν στην ΠΑΕ με ρυθμό χιονοστιβάδας, όπως και οι προτάσεις.. Η ΟΥΕΦΑ ζητά από τον Ζαγοράκη να πάει για αντιπρόεδρος στην ομοσπονδία.. Ο Πιλάφιος ζητά τον Βρύζα στην ΕΠΟ κι ο Σβούρας μένει χωρίς πρόταση και ψάχνει μόνος να βρει άκρη με τις προτάσεις προς τους παίκτες..

Στο χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ κατακτά το νταμπλ μέσα στο Μενίδι, επικρατώντας της ΑΕΚ με 19-18 στο τελευταίο δευτερόλεπτο κάνοντας το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας κι ο Καφφάτος αναγκάζεται να ξυρίσει το μουστάκι του!!!

Ιούνιος 2012

Το καλοκαίρι μπαίνει για την ομάδα μας με τον ΠΑΟΚ να έχει πετυχημένη χρονιά σε όλα τα ομαδικά αθλήματα... Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι το πιο δύσκολο από όλα!! Στο ποδόσφαιρο Ζαγοράκης και Βρύζας αποδέχονται τις προτάσεις που τους έγιναν και αποχωρούν από την ομάδα ενώ πρόεδρος παραμένει ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρνει σαν τεχνικό διευθυντή τον Κονσεισάο και σαν αντιπρόεδρο τον Ντ' Ονούφριο.. Η ομάδα αλλάζει ονομασία και ονομάζεται ΠΑΟΚ Λιέγης! Αυτός πάντως που δεν το κουνάει από την ομάδα είναι ο ίδιος ο Μπόλονι που οι οπαδοί τον έχουν βαλσαμώσει στην πόλη και τον απειλούν με απαγόρευση έξοδο από τη Θεσσαλονίκη για δουλειές που δε σχετίζονται με την ομάδα!

Στο αγωνιστικό, ο Τσιρίλο ανανεώνει για έναν ακόμη χρόνο ενώ φεύγουν οι Ιβιτς, Ρομπέρ, Ετο, Σαλπιγγίδης και Σνάουτσνερ.. Ο Κοντρέρας από τη Χιλή στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς ενώ στα ταμεία της ομάδας μπαίνουν 3 εκατομμύρια από τις πωλήσεις παικτών.. Το κλίμα στην ομάδα είναι όμως και πάλι μπουρδέλο.. Οι υποστηρικτές του Σαλπιγγίδη έξαλλοι τα βάζουν με τον Σβούρα που ξεπουλάει παίκτες όπως λένε, ενώ την ίδια στιγμή ο Βιειρίνια λέει όχι σε πρόταση της Αρσεναλ ύψους 12 εκατομμυρίων επειδή όπως λέει σε συγγενικό του πρόσωπο, από μικρός είναι στην Αγγλία Τσέλσι και κόκκινα δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ!

Η εφημερίδα Γάτα βγάζει φήμη ότι ο Εμίρης του Ντουμπάι ετοιμάζεται να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, την ίδια στιγμή που ο Σβούρας αρχίζει συζητήσεις με την εταιρία που έβγαλε στην επιφάνεια ένα πρότζεκτ για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ! Ο Κυριάκος Θωμαΐδης ανοίγει εφημερίδα και στην πρώτη του εκπομπή τρώει ντου από ΠΑΟΚτσήδες στον ΣΚΑΙ επειδή στο πρώτο φύλλο έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ εμπλέκεται σε στήσιμο αγώνων!

Ο Λευτέρης Δούκας κάνει παρέμβαση στην εκπομπή του λέγοντας ότι όσα ισχυρίζεται ο Θωμαΐδης προέρχονται από δηλώσεις που έκανε ο Ραμζί στη Λέσχη της Καμπέλ, όπου πήρε μέρος κι ο Γιάννης Κόντης.. Ο δημοσιογράφος κάπου χάνεται κι ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ αποδεικνύει με στοιχεία ότι ο Ζαγόρ δεν εμπλέκεται πουθενά! Έπειτα από όλα αυτά, ο Θωμαΐδης απολύεται από τον ΣΚΑΙ που παίρνει τον Κόλκα σαν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...