Σήμερα δίνουμε εξετάσεις!

Το μπάσκετ ήταν ανέκαθεν αυτό που λένε ως η ερωμένη του ΠΑΟΚτσή. Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι συνυφασμένο με τον οπαδό της ομάδας, αλλά οι μεγαλύτερες επιτυχίες, διακρίσεις και συγκινήσεις προήλθαν από τη μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ
Σήμερα δίνουμε εξετάσεις!

Το μπάσκετ ήταν ανέκαθεν αυτό που λένε ως η ερωμένη του ΠΑΟΚτσή. Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι συνυφασμένο με τον οπαδό της ομάδας, αλλά οι μεγαλύτερες επιτυχίες, διακρίσεις και συγκινήσεις προήλθαν από τη μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ, άρα και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε ΠΑΟΚτσή!

Το απόγευμα το Παλατάκι είναι έτοιμο να ζήσει και πάλι στιγμές.. καλοκαιριού! Μπορεί το ρόστερ της ομάδας να είναι εμφανές αποδυναμωμένο. Μπορεί η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας να μη συμβαδίζει με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όλων μας. Μπορεί η ομάδα να προέρχεται από τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη κι από ένα αρνητικό σερί 7 ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, όμως πάντα ο αγώνας κόντρα στο συμπολίτη ήταν το αλατοπίπερο όλης της χρονιάς για κάθε μπασκετικό ΠΑΟΚτσή!

Όλα τα παραπάνω δίνουν το στίγμα του αποψινού αγώνα και το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι στο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ κλειστό στην Πυλαία για να φωνάξουμε για την αγαπημένη μας ομάδα και να τη βοηθήσουμε σε μία νίκη επί του συμπολίτη.. ΟΜΩΣ, υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό από τον ίδιο τον αγώνα. Υπάρχει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ και η προσπάθεια που γίνεται από ανθρώπους προερχόμενους μέσα από την ασπρόμαυρη οικογένεια...

Ο Μπάνε γνωρίζει όσο λίγοι τι σημαίνει μπάσκετ ΠΑΟΚ κι έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια η οποία θέλει στήριξη και διάρκεια.. Ο ΠΑΟΚ δε χάθηκε σε εποχές και περιόδους πολύ χειρότερες από τη σημερινή. Η αγάπη μας για την ομάδα δεν αντικατοπτρίζεται ούτε με την εμφάνιση μας το απόγευμα στο Παλατάκι, ούτε με τις αντιδράσεις μας μετά το τέλος του αγώνα. Αντικατοπτρίζεται με την εν γένει παρουσία μας στο κλειστό του ΠΑΟΚ σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος και συνθηκών!

Το σημαντικότερο από όλα είναι η σωστή συμπεριφορά όλων μας στο Παλατάκι και η διάρκεια όσον αφορά την παρουσία μας δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα! Σήμερα ο ΠΑΟΚ κλείνει τον κύκλο με τους πιο εμπορικούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Έπαιξε με γαύρο (κεκλεισμένων), με νιόνιο, με βάζελο και σήμερα με σκουλήκι, παρόλα αυτά, απομένουν αρκετοί ακόμη αγώνες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος..

Θα είναι αμαρτία να μη στηρίξουμε τη διοίκηση στην προσπάθεια που κάνει για να βγάλει την ομάδα από τα αδιέξοδα που είχε εισέλθει τις περασμένες περιόδους.. Αν θέλουμε να βλέπουμε για χρόνια τον ΠΑΟΚ έστω στη φάση του βρίσκεται σήμερα, θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την προσπάθεια του Μπάνε και των υπολοίπων..

Ευελπιστώ η ομάδα να ξεμπουκώσει επιτέλους με τον κόσμο στο πλευρό της και προσδοκώ σε μεγαλύτερη στήριξη του μπάσκετ από δω και πέρα από το σύνολο των ΠΑΟΚτσήδων!! Παιδιά, δε μιλάμε για κάτι που δε μας αντιπροσωπεύει, μιλάμε για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, των ευρωπαϊκών τίτλων και κατακτήσεων και των μεγαλύτερων μας στιγμών ως οπαδοί σε Ελλάδα κι εξωτερικό! Οι εξετάσεις που δίνουμε σήμερα σαν λαός είναι οι πρώτες και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να δώσουμε πολλές, τόσο εντός, όσο κι εκτός έδρας!!

Διαβάστε ακόμη...