Πλήρωσε την κακή υποδοχή!

Ένας ΠΑΟΚ που είχε μπλοκ-άμυνα μέχρι το 2ο σετ και από το 3ο σετ και μετά δεν έκοψε καμία επίθεση (χαλασμένη και όχι) και αυτό αποτυπώνεται και στους πόντους που στο 1ο σετ είχες 6 πόντους και στο 2ο σετ είχες 5. Και σταδιακά πήγες στους 2 και στο τέλος δεν πήρες ούτε πόντο.
Κουβανός Κουβανός
Πλήρωσε την κακή υποδοχή!

Ένας ΠΑΟΚ που είχε ένα πολύ καλό σερβίς μέχρι το 2ο σετ και δεν είναι τυχαίο τα λίγα χαμένα σερβίς και οι άσσοι μέχρι σε εκείνο το σημείο. Και μετά ήρθε η κατάρευση όπου μέχρι το τάι μπρέικ έχασε άλλα 12 σερβίς και δεν απειλούσε ουσιαστικά την υποδοχή. Αυτό αποτυπώνεται και στη συντριπτική στατιστική στην υποδοχή του Ολυμπιακού.

Ένας ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος μέχρι το 2ο σετ και μετά χαλάρωσε και έχασε το καθαρό μυαλό του. Με την είσοδο του Παπαγγελόπουλου και την ενίσχυση του μπλοκ ο Ολυμπιακός έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ οδηγώντας τους παίκτες σε βιαστικές ενέργειες και λάθη όταν έβλεπαν τον γηπεδούχο να βγάζει άμυνες και οι επιθέσεις να μην τελειώνουν κατευθείαν. Η κόντρα μπάλα και η άμυνα θέλουν τεράστια συγκέντρωση και κυρίως υπομονή. Ο ΠΑΟΚ τα έχασε μετά το 2ο σετ. Και συνεπώς η άμυνα έγινε χειρότερη και η κόντρα μπάλα έγειρε με την πλευρά του Ολυμπιακού.

Σε ένα μόνο στοιχείο έδειξε ένα πρόσωπο. Κακό δυστυχώς. Στην υποδοχή. Μπορεί να είδαμε έναν πολύ καλύτερο Κοκκινάκη σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά δεν έπιασε τα κλασσικά του στάνταρ. Ο Γιόρνα επίσης δεν ήταν καλός στην υποδοχή, μακριά και αυτός από τον καλό του εαυτό. Το ίδιο και ο Ράπτης που έχει δείξει καλύτερη εικόνα σε αυτό το κομμάτι. Ποτέ δεν αντιμετώπισε η υποδοχή μας σωστά το αντίπαλο σερβίς και μοιραία ήρθε η πτώση στην επίθεση. Το παιχνίδι μας έγινε προβλέψιμο, καθώς πήγαινε μονίμως στα άκρα και το μπλοκ εφαρμόστηκε πάνω στους Ντε Ντρις και Ράπτη. Πρώτος χρόνος παίχτηκε ελάχιστα και λογικό με τέτοια υποδοχή.

Ο Ουολς μπορεί να έκανε ένα κακό παιχνίδι, αλλά με τόσο κακή υποδοχή δε θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Όμως θα του προσάψω το ότι θα έπρεπε στην κόντρα μπάλα να είναι πιο συγκεντρωμένος και πιο ψύχραιμος. Όμως έκανε το αντίθετο και πολλές φορές έπαιζε τον λάθος παίκτη και έδειχνε να βιάζεται συνεχώς. Δεν πήγε σε αργό τέμπο ώστε να επιλέξει τη σωστή κίνηση που θα αποφέρει πόντους στην ομάδα. Και γενικά έβγαλε εκνευρισμό.

Όμως το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και τώρα πάμε για το παιχνίδι της Παρασκευής. Ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα στο κυνήγι και μπορεί να κάνει το 2-2. Το έχει αποδείξει και πρέπει να το δείξει άλλη μια φορά.

Όλοι δίπλα στα παιδιά!

Πηγή εικόνας: acpaok.gr

Kαι τα στατιστικά του αγώνα με έναν κυριολετικά διπρόσωπο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...