Δεν έτυχε, πέτυχε…

Ποιος δεν θυμάται ή δεν έτυχε να διαβάσει μια σειρά από δημοσιεύματα ή να ακούσει τα παράπονα φίλων και οπαδών της ομάδας μας σε ραδιοφωνικές εκπομπές, που στόχο είχαν να ασκήσουν κριτική και να εκφράσουν τους φόβους αλλά και τα παράπονά τους για τη πορεία της ομάδας.
Αρχέγονος Αρχέγονος
Δεν έτυχε, πέτυχε…

Το σημαντικότερο όμως είναι πως γνωστές δημοσιογραφικές υπογραφές αλλά και φωνές επιδίδονταν συστηματικά σε αρνητική κριτική.

Και προς τη τεχνική ηγεσία αλλά και προς τη διοίκηση. Για να μην αναφέρω το τι λέγονταν ή γράφονταν για τον κάθε ποδοσφαιριστή χωριστά.

Ούτε λίγο ούτε πολύ μηδένιζαν τους πάντες και τα πάντα.

Αλλά και όλοι εκείνοι που αναγνώριζαν πως κάτι καλό πάει να γίνει κατέληγαν με ένα παράθυρο ανοιχτό στην αρνητική κριτική.

«Ναι μεν αλλά», ήταν το συμπέρασμά τους. «Καιρός όμως φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια».

Εδώ και μήνες έδειχνε η ομάδα πως βρίσκει τον δρόμο της. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από τα φιλικά παιχνίδια το διάστημα της προετοιμασίας της στη Κύπρο. Δεν ήταν τόσο τα αποτελέσματα όσο ο τρόπος παιχνιδιού.

Το άλλο κεφάλαιο που επίσης γίνονταν κριτική ήταν αυτό των μεταγραφών. Το τεχνικό επιτελείο όμως αλλά και η διοίκηση έδειξαν ότι «έχουν γνώση οι φύλακες».

Μακάρι να προχωρήσουν όλα όσα ακούγονται και γράφονται.

Εκείνο που εκτιμάται απ' όλους είναι πως το ζήτημα του πρωταθλητή θα κριθεί στα παιχνίδια των play offs. Αν λοιπόν αποδεχτούμε το ολοφάνερο στοιχείο που αφορά την ομάδα μας, το ότι δηλαδή πάει απ' το καλό στο καλύτερο, τα πάντα είναι ανοιχτά.

Χωρίς όμως και να μας διασφαλίζει για το οτιδήποτε.

Με την ίδια πίστη και προσήλωση στους στόχους, μπορούμε.

Τώρα σε ότι αφορά τα δύο τελευταία παιχνίδια με τον ΠΑΟ ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αυτόματα θα κερδίζουμε τους πάντες και τα πάντα. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μας το έδειξε ξεκάθαρα.

Με τα μυαλά μας στη θέση τους είμαστε ικανοί να κερδίσουμε πολλά. Και το πιο σημαντικό μάλιστα και από το πρωτάθλημα ή και το Κύπελλο είναι η νοοτροπία της ομάδας.

Απ' όλους γίνεται αποδεκτό ότι έτσι όπως πορεύεται το κλαμπ στις μεταγραφές, στη στελέχωση του οργανισμού, αλλά κυρίως στη προώθηση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο.

Γι' αυτό λοιπόν όλα τα παραπάνω οφείλουμε να τα διαφυλάξουμε και να τα αναδείξουμε.

Κάτι τέτοιο και μας αξίζει και μας πρέπει.

Διαβάστε ακόμη...