Απ' ότι φαίνεται...

...Υπήρξε ουσία στην «ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ» κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις κινήσεις που δημοσιοποιούνται και κατά συνέπεια γίνονται γνωστές. Όπως τονίσαμε και στο προηγούμενο σημείωμά, η αύξηση του ΜΚ και η πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή σηματοδοτούν εξελίξεις.
Αρχέγονος Αρχέγονος
Απ' ότι φαίνεται...

Και πριν συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος αυτών των κινήσεων ήρθε η ανακοίνωση για το νέο απόκτημα της ομάδας μας, Sastre. Οι προδιαγραφές του εξαιρετικές.

Οι ψίθυροι και για άλλες τέτοιες κινήσεις γίνονται με το πέρασμα του χρόνου φωνές ξεκάθαρες.

Και το πιο σημαντικό, δείχνουν και μια ξεκάθαρη στόχευση (μικρές ηλικίες ποδοσφαιριστών με ολοφάνερη την μεταπωλητική τους αξία).

Και αν ισχύουν τα όσα λέγονται και γράφονται περιμένουμε δύο τρείς ακόμη προσθήκες.

Ας μην μας διαφεύγει ότι από το πουθενά είναι μαζί μας πλέον δύο δικοί μας ποδοσφαιριστές (Τσόλακ, Ζαμπά). Αν προσθέσουμε τις επιστροφές αποδεδειγμένα αξιόλογων παιχτών (Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί) θα μιλάμε πλέον για μια νέα ομάδα. Αν δε συνυπολογίσουμε και την πρόοδο αλλά και καταξίωση των Τσιγγάρα και Λύρατζη, τότε το άθροισμα όλων αυτών σημαίνει πως σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε μια εντελώς νέα εντεκάδα.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει απαξίωση των «παλιών». Ίσα ίσα το μπόλιασμά τους με τους νέους δίνει πολύ μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για την πορεία της ομάδας.

Τώρα σε ότι αφορά τα παιχνίδια της ομάδας μας με Παναιτωλικό και ΟΦΗ, θα ήταν άδικο να προσπαθήσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να σχηματίσουμε εικόνα για την ομάδα. Τα δέκα και πλέον κρούσματα σε ποδοσφαιριστές μας είναι βέβαιο ότι άφησαν τα σημάδια τους. Μπορεί να είχαν και οι αντίπαλες ομάδες τα δικά τους προβλήματα, οφείλω όμως να ομολογήσω πως είχαν μια πολύ καλή εικόνα. Φυσικά είναι προς το συμφέρον μας να δούμε και τις δικές μας αδυναμίες. Γι' αυτό και όλα αυτά που σημειώσαμε προηγουμένως αποκτούν ιδιαίτερη αξία.

Θα είναι λάθος να ερμηνεύσουμε το 3-0 ως επιτυχία. Μπορεί να γράφτηκε ως τέτοια στην στατιστική και την ιστορία των αγώνων, η αλήθεια όμως είναι άλλη και καλά θα κάνουμε να την κοιτάξουμε κατάματα.

Διαβάζοντας πίσω από τις δηλώσεις της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των ποδοσφαιριστών, εύκολα διακρίνει κανείς έναν προβληματισμό. Πράγμα που σημαίνει ότι «έχουν γνώση οι φύλακες».

Όσο για εμάς τους φίλους και οπαδούς της ομάδας καλό και σκόπιμο είναι να μείνουμε στο 3ποντο ελπίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται.

ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ λοιπόν... θέλουμε δουλειά ακόμη.

Διαβάστε ακόμη...