Kρίμα για την προσπάθεια ...

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια, εγώ με το που είδα το deflection στη ρακέτα σηκώθηκα και πανηγύρισα. Κι όμως...
Palok
Kρίμα για την προσπάθεια ...

Στα του ματς, ο Ross που φαινόταν Shane Larkin, ο Harding που 8 στα 13 τρίποντα παίζει να μην έχει ξαναβάλει παίκτης στην Πυλαία, και οι 2-3 Tσέχοι που φαίνονταν Σέρβοι τέλη 90ς πήραν το ματς.

Βέβαια αγωνιστικά η εικόνα των Tσέχων σε σχέση με τη δική μας ήταν δυο σκαλιά πιο πάνω. Αυτό λέγεται γρήγορο μπάσκετ, αυτό λέγεται δημιουργώ ανισορροπία (έστω και μέσω ενός πρώτου βήματος του κοντού), αυτό λέγεται ανοίγω χώρους για να βρω (σχετικά) ελεύθερο σουτ. Άσχετα αν είναι άλλη μια κλασσικά αφελής μπασκετικά ομάδα που μπορεί να χανε χτες χωρίςι να καταλάβει πώς ή που έφαγε 100 την προηγούμενη εβδομάδα απο τη Γαλατά ...

Η δική μας ομάδα, και προφανώς λόγω απουσιών, ήταν χτες κακή. Ενώ στην Πάτρα παίξαμε στοχευμένο μπάσκετ. Χτες με πίεση στα γκαρντ μας (πάλι δεν πήραμε ούτε ΕΝΑ φαουλ στην πίεση!) τα οποία είναι ΔΥΟ (Γκρίφιν Τολιόπουλος), ο ΠΑΟΚ κόβεται στη μέση.

Εϊναι αρκετά απλό να μας κερδίσει μια καλή ομάδα. Ναι στήσαμε pick@roll με τον ηρωικό Jones, ναι δώσαμε τη μπάλα στο ποστ σωστά στον Γιάνκοβιτς (αν δεν ήταν αυτός χτες θα είχε 20αρα το μενού...), ναι είχαμε 6;7;8; καλές επιθέσεις με στόχο τον Ντιλίο αλλά μέχρι εκεί.

Αν νομίζει η ομάδα ότι στο σύγχρονο μπάσκετ ο σκόρερ σου μπορεί να είναι ο Κώστας Βασιλειάδης, με αθλητικότητα Νοβίτσκι στα 40 του, και να προσπαθεί να βγει από μονά διπλά σκριν (ποιος να τα κάνει αυτά;) στο turn out με πάσες hand off και να βάλει τρίποντο, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχουμε σκεφτεί κάτι καλά...

Αυτά τα ολίγα, συνεχίζουμε να κάνουμε επιτέλους μια νίκη το Σάββατο.

Διαβάστε ακόμη...