Ίβιτς: «Θα μας βοηθήσει η διακοπή»

Την αισιοδοξία του για την πορεία του ΠΑΟΚ  εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Σερβίας, "sportal.rs".
Ίβιτς: «Θα μας βοηθήσει η διακοπή»
Την αισιοδοξία του για την πορεία του ΠΑΟΚ στη συνέχεια εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Σερβίας, "sportal.rs".

Ο μέσος του "Δικεφάλου" τόνισε ότι η ομάδα, όπως και πέρυσι δεν ξεκίνησε καλά, όμως πρόσθεσε πως «ότι η διακοπή θα μας βοηθήσει και μετά από αυτήν θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, είπε: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε. Οι διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, ως ένα σημείο, είναι φυσιολογικές, διότι οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει το ρυθμό των αγώνων Πέμπτη-Κυριακή. Η αγωνιστική μας κατάσταση είναι παρόμοια με αυτή στην αρχή της προηγούμενης σεζόν, η οποία τελικά έκλεισε καλά. Όταν η ομάδα δεν πάει καλά, δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος, αλλά πιστεύω ότι η διακοπή θα μας βοηθήσει και μετά από αυτήν θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σχολίασε: «Για μένα δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο, από το ότι βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, έτσι το βλέπω. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο και ελπίζω ότι θα προκριθούμε".

Για την Παρτιζάν και για τις πιθανότητες που συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποτε, τόνισε: «Η Παρτιζάν είναι η ομάδα μου! Είμαι σε επαφή με ανθρώπους της και είμαι περιχαρής που προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι είναι ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή του 2003 όταν απέκλεισε την Νιουκάστλ. Στο πρωτάθλημα τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα είναι φυσιολογικά μετά από ένα μεγάλο διάστημα που είχε μόνο νίκες. Πιστεύω ότι στους προσεχείς αγώνες θα δείξει ξανά το πραγματικό της πρόσωπο.

Η Παρτιζάν είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Σερβία και, φυσικά, πιστεύω ότι θα κερδίσει και φέτος το πρωτάθλημα. Ειλικρινά, δεν βλέπω τον εαυτό μου να ξαναπαίζει ποδόσφαιρο στην Παρτιζάν. Όπως όλοι οι παίκτες, που έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα, έτσι κι εγώ θα ήθελα να επιστρέψω μια μέρα σε αυτή την ομάδα, αλλά το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι χαμηλό και δεν θέλω να έρθω. Αν στο μέλλον, όταν σταματήσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα, ασχοληθώ με κάτι άλλο στο ποδόσφαιρο, δεν αποκλείεται να γυρίσω στην Παρτιζάν, άλλωστε αυτή η ομάδα είναι το σπίτι μου».

Διαβάστε ακόμη...