Μαλεζάς: «Καινούρια αρχή»

Ο Στέλιος Μαλεζάς έκανε λόγο για καινούρια αρχή μετα τη σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ επισήμανε πως στόχος είναι η πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.
Μαλεζάς: «Καινούρια αρχή»

Αναλυτικά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις, και το 1-0 είναι σκορ νίκης. Πρέπει να κερδίζεις για να παίρνεις τους βαθμούς».

Για τα όσα προηγήθηκαν και το κλίμα στην ομάδα: «Μιλήσαμε αρκετά αυτήν την εβδομάδα, προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι φταίει και δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Νομίζω ότι το έχουμε βρει και η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Για τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές: «Η ομάδα έχει βάθος και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν και να αντικαταστήσουν οποιοδήποτε παίκτη».

Για τη συνέχεια στο Europa League: «Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη δυάδα, δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε πρώτοι. Σκοπός μας είναι να φτάσουμε στους 32, να παίξουμε άλλον έναν αγώνα και να έχουμε ακόμα περισσότερες εμπειρίες».

Για το ματς: «Το πιο σημαντικό ήταν να κρατήσουμε το μηδέν. Με ένα στημένο μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ και το κρατήσαμε. Δουλεύουμε πολύ τα στημένα στις προπονήσεις και μακάρι να μας βγει και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν θα φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας: «Όταν δεν κερδίζεις η ψυχολογία δεν είναι όπως πρέπει. Ελπίζω με τη νίκη αυτή να έχουμε μια καινούργια αρχή και να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...