Κοντρέρας : "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Ο χιλιανός αμυντικός του "δικεφάλου" σε συνέντευξη που παραχώρησε,μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ  και τη χθεσινή ισοπαλία.
Κοντρέρας : "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στον Sport103 fm για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ και τη χθεσινή ισοπαλία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί πρέπει να είμαστε πάντα πρωταγωνιστές στο γήπεδο μας και δεν είμαστε φυσικά καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Προσπαθούμε πάντα να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, χθες βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στο τέλος. Η εικόνα μας δεν ήταν καθόλου καλή».

Για το γεγονός ότι η ομάδα σε τέσσερα παιχνίδια έχει βρεθεί πίσω στο σκορ : «Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία που συμβαίνει αυτό και κυνηγάμε την αντίπαλη ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε με σοβαρότητα και καθαρό μυαλό. Και πέρσι συνέβαινε το ίδιο παρά το γεγονός ότι είχαμε πολύ καλή άμυνα. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για να μην επαναληφθούν.

Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε, όπου κι αν παίζουμε γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολα. Εμείς θα προσπαθήσουμε την Κυριακή να καλύψουμε τους χαμένους βαθμούς και να κερδίσουμε εκτός έδρας».

Για τα σχόλια του Λίνο σχετικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ : «Ο Λίνο έκανε ένα προσωπικό σχόλιο, αφορούσε τον εαυτό του και το γεγονός ότι δεν είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία η κούραση. Αντιμετωπίσαμε έναν καλό αντίπαλο. Χάσαμε δυο βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να τους καλύψουμε. Ο καθένας από μας θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του».
Αν τους άσκησε πίεση και τους δημιούργησε άγχος η δήλωση του Θ. Ζαγοράκη ότι ο ΠΑΟΚ πάει για το πρωτάθλημα: «Δεν θέλω να τις σχολιάσω. Ο πρόεδρος μπορεί να το πιστεύει αυτό αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Βλέπουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι άλλοι αντίπαλοι της ομάδας. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι βήμα βήμα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται συνεχίζοντας τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντέξει να αγωνίζεται σε τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα. κύπελλο και Ευρώπη) : «Έχουμε καλούς παίκτες, είμαστε ομάδα με ποιότητα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και να απολαύσουμε τα παιχνίδια μας στην Europa League» σχολίασε ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...