"Ελπίζω να καθιερωθώ"

Οπαδός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος τόνισε πως θέλει να καθιερωθεί στον «Δικέφαλο», ενώ αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του στον ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και στην εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, προς τους νεαρούς παίκτες.
"Ελπίζω να καθιερωθώ"

Διαβάστε τα όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού:

"Είμαι ένας παίκτης που κατάγεται από τα Γιαννιτσά, εκεί ξεκίνησα τηνν καριέρα μου, στη συνέχεια πριν τέσσερα χρόνια ήρθα στον ΠΑΟΚ και με δουλειά κι υπομονή και με τη βοήθεια ορισμένων παραγόντων βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα τού ΠΑΟΚ και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνω από τους παλιότερους ποδοσφαιριστές στο σύλλογο".

Για το πώς προέκυψε στη ζωή του ο ΠΑΟΚ είπε: "Από μικρός παρακολουθούσα τον ΠΑΟΚ. Ο πατέρας μου με πήγαινε στο γήπεδο και όταν ήρθα στην ομάδα πραγματοποιήθηκε ένα από τα όνειρα μου που  ήταν να βρεθώ στην πρώτη ομάδα. Μετά πραγματοοποιήθηκε και το επόμενο όνειρό μου, όταν έκανα ντεμπούτο μέσα στην Τούμπα και ελπίζω να έχει και συνέχεια".

Για τον προπονητή του και τους στόχους της ομάδας υπογράμμισε: "Σίγουρα ο προπονητής μας ενδιαφέρεται πολύ για τους νεαρούς. Υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε ό, τι το  καλύτερο και να βοηθήσουμε κι εμείς οι νεαροί όσο γίνεται περισσότερο".

Σε ερώτηση για τη φανέλα με το Νο10 απάντησε: "Είναι μια πολύ βαριά φανέλα, την οποία φορούσαν μεγάλοι παίκτες όπως ο κ. Κούδας, ο κ. Τουρσουνίδης κ.α. Με τον καιρό θέλω να αποδείξω στον προπονητή μου και σε όλους  ότι αξίζω να την φοράω».

Διαβάστε ακόμη...