«Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, θα τα δώσουμε όλα στη σειρά με τον Παναθηναϊκό»

Ο Καναδός πασαδόρος του ΠΑΟΚ μιλά στο SDNA για τη σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο που έχει ανάγκει ο Δικέφαλος στο Παλατάκι.
«Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, θα τα δώσουμε όλα στη σειρά με τον Παναθηναϊκό»

Τα σπουδαία ξεκινούν στη Volley League, με τα ημιτελικά του πρωταθλήματος να κάνουν... σερβίς και τα παιχνίδια ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να μαγνητίζουν τα βλέμματα (Oλυμπιακός - Μίλωνας το άλλο ζευγάρι).

Aπόψε (22/3 - 19:45), ο Δικέφαλος υποδέχεται τους «πράσινους» στο PAOK Sports Arena για την πρώτη πράξη της σειράς, με τον πασαδόρο των «ασπρόμαυρων», Μπρετ Ουόλς, να μιλά στο SDNA για τα μεγάλα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και την αύρα του κόσμου του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι».

Αναλυτικά:

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σεζόν με το καλύτερο τρόπο, νικώντας τον Ολυμπιακό με 3-0 και βγαίνοντας δεύτερος με μόλις έναν βαθμό πίσω από τους Πειραιώτες. Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο για την χρονιά έως τώρα;

«Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπήρξε το Σάββατο (18/3), ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη ώθηση και κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήταν μία... μικρή γεύση γι' αυτό που περιμένουμε να ακολουθήσει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά. Όσο για την δική μας χρονιά έως τώρα, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα η οποία βελτιώνεται συνεχώς σε κάθε ματς και αυτό προέρχεται από την σκληρή προπόνηση που κάνουμε καθημερινά».

Με τι ψυχολογία μπαίνει ο Δικέφαλος σε μία κρίσιμη σειρά αγώνων απέναντι στον Παναθηναϊκό;

«Με τον Ολυμπιακό κάναμε μία νίκη η οποία μας βοήθησε κυρίως ψυχολογικά, μιας και το ματς ήταν γοήτρου, ώστε να αναπτερώσουμε ακόμη περισσότερο το ηθικό μας ενόψει των play off. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, είναι θετικό το γεγονός ότι είμαστε όλοι υγιείς, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα το οποίο βγαίνει προς τα έξω. Ευελπιστώ ότι θα δώσουμε τα πάντα σε αυτή τη σειρά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει μία ομάδα όπου έχει χάσει φέτος πέντε φορές στο νήμα:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με ποιοτικούς παίκτες και πολύ έμπειρο προπονητή. Έχουμε χάσει πέντε φορές έως τώρα, με τα ματς να κρίνονται όλα στις λεπτομέρειες, οπότε θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά ως σύνολα. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, είμαστε σε άλλη κατάσταση τώρα, πιο βελτιωμένοι και περιμένω να μας δω ακόμη καλύτερους ώστε να κάνουμε μεγάλα παιχνίδια και να παλέψουμε για την πρόκριση στους τελικούς».

Διαβάστε ακόμη...