"Συγκεντρωμένοι παραπάνω από το 100%"

Ο Λευτέρης Λύρατζης μίλησε στην καθιερωμένη -πριν από τα ευρωπαϊκά ματς- συνέντευξη Τύπου, για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ ...
"Συγκεντρωμένοι παραπάνω από το 100%"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις σκέψεις του και αν βλέπει αυτά τα παιχνίδια σαν την ευκαιρία να συστηθεί στην ποδοσφαιρική Ευρώπη: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για την ομάδα και για εμένα προσωπικά, παρόλα αυτά δεν πιστεύω πως θα συστηθώ τώρα. Στα προηγούμενα 4 παιχνίδια που παίξαμε η ομάδα είχε καλή απόδοση, για αυτό περάσαμε στους επόμενους γύρους, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ."

Πώς σκεφτόταν αυτά τα ματς μερικούς μήνες νωρίτερα; "Αυτό που είπα και πριν, ότι όλοι ξέρουμε πως αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Πριν κάποιους μήνες κανείς δεν ήξερε ότι θα βρισκόμασταν σε αυτή τη θέση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας και περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι πώς και πώς"

Σε ερώτηση πόσο έτοιμος είναι για όλο αυτό που ζει ο ίδιος, απάντησε: "Από την προετοιμασία δουλεύω το ίδιο, οπότε αργά ή γρήγορα θα δινόταν η ευκαιρία. Πιστεύω πως η απόδοσή μου θα ήταν το ίδιο γιατί η δουλειά που κάνω είναι παρόμοια με αυτήν που έκανα όταν ξεκίνησα την προετοιμασία. Η ευκαιρία ήρθε τα Χριστούγεννα, μετά ήρθε το ντεμπούτο μου στην Εθνική, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα είναι ο πρώτο προημιτελικός με τη Μαρσέιγ και θα τα δώσουμε όλα." 

Πόσο πιο δύσκολη θεωρεί τη Μαρσέιγ  σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ ως τώρα στη διοργάνωση: "Ίσως η Μαρσέιγ ποιοτικά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες δύο αντιπάλους μας, παρόλα αυτά ίσως τα μεταξύ μας παιχνίδια να μην έχουν την ένταση που είχαν τα προηγούμενα (με Μίντιλαντ, Γάνδη) "

Τι πιστεύει ότι μετράει περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια. Η εμπειρία, η δίψα για διάκριση, το πάθος ή η άγνοια κινδύνου;  "Αυτά τα παιχνίδια επειδή ο αντίπαλος είναι ποιοτικός και έχει την απαραίτητη εμπειρία στην Ευρώπη, πιστεύω πρέπει να είμαστε παραπάνω από το 100% συγκεντρωμένοι και να το θέλουμε όλοι οι παίκτες το ίδιο, για να προκριθούμε."

Διαβάστε ακόμη...