«ΠΑΟΚ σημαίνει πρωταθλητισμός»

Ο άμεσος συνεργάτης του Στέλιου Μαλεζά στην Κ19, Απόστολος Παπαβασιλείου,
«ΠΑΟΚ σημαίνει πρωταθλητισμός»

φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «φουλ επίθεση» με τους Κώστα Βασιλόπουλο και Στέργιο Αναστασιάδη, και μίλησε με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:

Για το νέο αήττητο πρωτάθλημα: «Είναι ένα αήττητο που το έχουν κρατήσει διαφορετικές φουρνιές παικτών και αυτό είναι σημαντικό. Ναι, το θέλουν τα παιδιά, τους αρέσει και αυτό τους μαθαίνουμε. Να έχουν στόχους, να κάνουν πρωταθλητισμό. Δεν είναι βάρος. Άλλωστε, εμείς είμαστε εδώ για να τους δώσουμε όλα τα εφόδια για να μάθουν το τι σημαίνει «βάρος». Ξέρουν σε ποια ομάδα είναι, ξέρουν ότι πρέπει να είναι ξεχωριστοί για να φτάσουν στη μεγάλη ομάδα. Τα παιδιά αυτά μαθαίνουν να παίζουν για τίτλους. Από μικρά όταν ξεκινάμε να πηγαίνουμε σε τουρνουά για να δούμε τις δυνάμεις μας. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να χτίσει γενιές ποδοσφαιριστών που θα είναι ψημένα στον πρωταθλητισμό διότι ΠΑΟΚ σημαίνει πρωταθλητισμός».

Για τον Μαλεζά: «Ο Στέλιος είναι ένας νέος τεχνικός που θέλει να μαθαίνει κάθε μέρα. Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία. Με το ανέλαβε, για έξι μήνες είχαμε απαγόρευση αγώνων. Τον βοηθάει η εμπειρία του ως παίκτης, και έχει μεγάλη όρεξη να μάθει».

Για τους παίκτες που φτάνουν στην πρώτη ομάδα: «Παίρνουμε δύναμη όλοι μας, και εμείς που δουλεύουμε και τα είχαμε κοντά μας αλλά και τα παιδιά που βλέπουν ότι όποιος παλεύει, ανταμείβεται».

Για τον ΠΑΟΚ Β': «Το περιμέναμε χρόνια, το ζητούσε ο ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό για αυτά τα παιδιά να μπουν στο ανδρικό ποδόσφαιρο και να μάθο9υν τις δυσκολίες τους, μέσω της τριβής αυτής».

Διαβάστε ακόμη...