Χάβος: "Το γκολ ήρθε σε καθοριστικό σημείο"

Πολύ χαρούμενος για τη νίκη του "Δικεφάλου" εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο  Μάκης Χάβος
Χάβος: "Το γκολ ήρθε σε καθοριστικό σημείο"
Πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη του "Δικεφάλου" εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο  Μάκης Χάβος
Για την γενική εικόνα του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο, εκτός του αρχικού πρώτου δεκαλέπτου, ήμασταν αρκετά καλοί. Λειτουργήσαμε άψογα στο αμυντικό κομμάτι και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο μέρος. Το γκολ ήρθε σε καθοριστικό σημείο και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια. Στα τελευταία λεπτά είναι λογικό να γυρίζουν οι παίκτες προς τα πίσω. Αυτό είναι θετικό διότι έτσι δημιουργούνται οι  προϋποθέσεις για κόντρα. Σήμερα δυναμώσαμε επιπλέον τον άξονά μας, θέλοντας να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στον τρόπο ανάπτυξης της Βιγιαρεάλ».

Aναφερώμενος στο πού θα παιχτεί η πρόκριση: «Η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια που μένουν. Προσωπικά είμαι χαρούμενος επειδή χάρηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι παραμένει υπηρεσιακός: «Δεν είμαι πικραμένος. Είναι λογικό κάποιοι άνθρωποι να έχουν άλλη άποψη. Όλοι μπορεί να έχουν άποψη. Καθρέφτης για εμάς είναι το γήπεδο. Εμείς αυτό κοιτάμε. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι πως θα πάμε στην Καβάλα για να νικήσουμε. Το λόγο για το θέμα του προπονητή τον έχει η διοίκηση. Δεν το λέω για να το πω».

Διαβάστε ακόμη...