Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Παρά τη χτεσινή "γκέλα" στην Τρίπολη, ο "Δικέφαλος" βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές μετά την έναρξή του.
Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ
Παρά τη χτεσινή "γκέλα" στην Τρίπολη, ο "Δικέφαλος", μετά και τα σημερινά αποτελέσματα  βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League. Βέβαια στο ρετιρέ  του βαθμολογικού πίνακα ο ΠΑΟΚ έχει για την ώρα συγκάτοικους, χωρίς αυτό να μειώνει σε καμία περίπτωση το γεγονός.

Ασφαλώς η πρωτιά στις δύο πρώτες αγωνιστικές δε λέει και πολλά, απλά αποτελεί ένα μικρό ψυχολογικό "κλικ", σε μια κούρσα που μόλις άρχισε .   Στο πρώτο σκαλοπάτι του σχετικού πίνακα συγκατοικούν επίσης μαζί μας  οι:  Αστέρας Τρίπολης, παναθηναϊκός , Λάρισα και Ηρακλής...

Την επόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται όπως είναι γνωστό τον Ολυμπιακό Βόλου και όλοι περιμένουμε να παραμείνει στη θέση που έχει "καβαντζάρει" μετά τα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Ευχή όλων μας,  ο ΠΑΟΚ να παραμείνει στη θέση αυτή -εννοείται χωρίς συγκάτοικο- και στο τέλος της σεζόν,  πραγματοποιώντας όμως εμφανίσεις πολύ καλύτερες από τη χτεσινή...

α/α

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

1

ΠΑΟΚ

2

4

2

Αστέρας Τρίπολης

2

4

3

Ηρακλής

2

4

4

παναθηναϊκός

2

4

5

Λάρισα

2

4

6

ολυμπιακός

2

3

7

Εργοτέλης

2

3

8

άρης

2

3

9

Ολυμπιακός Βόλου

2

3

10

Κέρκυρα

2

3

11

αεκ

2

3

12

Ξάνθη

2

2

13

Ατρόμητος

2

1

14

Πανιώνιος

2

1

15

Καβάλα

2

1

16

Πανσερραϊκός

2

0

Διαβάστε ακόμη...