Ο ορισμός της ομάδας: Η ατάκα «κάλυψης» του Τάισον στον Σάστρε!

Αποφασισμένοι να παλέψουν για την νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εμφανίστηκαν οι ασπρόμαυροι, κάτι που μαρτυρά και η ατάκα του Τάισον στον Σάστρε πριν πετύχει το «χρυσό» γκολ της ανατροπής!
Πηγή: sdna.gr
Ο ορισμός της ομάδας: Η ατάκα «κάλυψης» του Τάισον στον Σάστρε!
Photo Credits: @SDNA

Ο Ζοάν Σάστρε «λύτρωσε» τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ του Δικεφάλου του Βορρά για το τελικό 3-2 στο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, σε ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας, ο Ισπανός μπακ είχε ζητήσει αλλαγή ένα λεπτό πριν πετύχει το γκολ, καθώς σε μία κόντρα με αντίπαλο τραυματίστηκε στο πόδι και έδειξε πως δεν μπορεί να συνεχίσει...

Εν τέλει, «έσφιξε» τα δόντια και παρέμεινε εντός γηπέδου και με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη, σηκώνοντας στο πόδι την Τούμπα.

Οι ενοχλήσεις του Σάστρε είχαν υποπέσει στην αντίληψη του Τάισον, ο οποίος του ζήτησε να ανέβει στο γήπεδο στην εκτέλεση του καθοριστικού κόρνερ από τον Ντεσπόντοφ, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως αν χρειαστεί θα επιστρέψει να καλύψει εκείνος σε μία αντεπίθεση της ΑΕΚ: «Πήγαινε μπροστά εκεί στη αντίπαλη μεγάλη περιοχή, θα επιστρέψω εγώ να καλύψω αντεπίθεση της ΑΕΚ».

Η ατάκα «κάλυψης» του Βραζιλιάνου στον συμπαίκτη του αποδείχθηκε κίνηση ματ καθώς ο Ισπανός ανέβηκε και εξαπέλυσε την βολίδα, μόλις η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του. Μάλιστα, παρέμεινε στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να αντικαθιστά τον Τάισον στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι ασπρόμαυροι ήταν αποφασισμένοι, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, να παλέψουν ο ένας για τον άλλον και να φύγουν από το γήπεδο με το τρίποντο της νίκης. Όπως και έγινε...

Διαβάστε ακόμη...