Πάτησε γάβρο και Κάκο!

Στην καυτή  Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του δαφνοστεφανωμένου αγοριού με 1-0. Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και δείτε το γκολ και τις φάσεις του αγώνα σε video.
Πάτησε γάβρο και Κάκο!

Στην καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε επί του δαφνοστεφανομένου αγοριού με 1-0. Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και δείτε το γκολ και τις φάσεις του αγώνα σε video.

Στην καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε επί του δαφνοστεφανομένου αγοριού με 1-0, χάνοντας σωρεία ευκαιριών να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Έπνιξε πέναλντυ υπερ της ομάδας μας ο Κάκος, προστατεύοντας τα αφεντικά του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά, με τον ΠΑΟΚ να έχει "πνίξει" τον γάβρο, ο οποίος μόνο με γιόμες προσπαθούσε να περάσει το κέντρο. Πέραν του γκολ του Μουσλίμοβιτς, ο δικέφαλος πέταξε στα σκουπίδια τουλάχιστον 2 ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι πριν το 45λεπτο.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο μέχρι το 65', είχε φάσεις και ένα δοκάρι, δε μπόρεσε όμως να διευρύνει το σκόρ αλλά και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και διατήρησε εύκολα το 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Λεπτό προς λεπτό οι φάσεις

90+3 Λήξη αγώνα

85' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Παπάζογλου στη θέση του Φιλομένο

83' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γ. Παπαδόπουλος στη θέση του Λεονάρντο

82' Κίτρινη κάρτα στον Τοροσίδη

80' Κίτρινη κάρτα στον Λίνο

78' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Φωτάκης στη θέση του Μουσλίμοβιτς

73' Κίτρινη κάρτα στον Ζεβλάκοφ

61' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου στη θέση του Μαρέσκα

57 Ο Κάκος καταπίνει τη σφυρίχτρα σε ολοκάθαρο πέναλτυ-χέρι του Μέλμπεργκ!!!!!

53' Εκτέλεση φάουλ του Λίνο από αριστερά, ο Βιεϊρίνια προβολή στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα πάει στο αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη, !

50' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαλεζάς στη θέση του Σαβίνι

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

45+1 Λήξη πρώτου μέρους


36' Δυνατό σουτ του Φιλομένο από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα σύριζα άουτ

35' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Μουσλίμοβιτς

33' Σέντρα του Λούα Λούα από δεξιά, κεφαλιά του Ντάρμπισιρ από κοντά, μπλόκαρε ο Χαλκιάς

29' Καταπληκτική πάσα του Φιλομένο στον Μουσλίμοβιτς, ο Βόσνιος έπιασε το σουτ στην κίνηση με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ

15' Σουτ του Λούα Λούα από δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Χαλκιά καθαριζει τη φαση

14' Δυνατό σουτ του Φιλομένο έξω από την περιοχή, ο Νικοπολίδης σε κόρνερ
11' Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Φιλομένο πιέζει ψηλά και βρίσκει τη μπάλα στο βολέ του Νικοπολίδη. Αυτή πηγαίνει έτσι στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος κοντρολάρει, προχωράει προς την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0

6' Κάθετη πάσα του Όσκαρ στον Ντάρμπισιρ, ο Άγγλος έκανε το πλασέ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαλκιά

1' Έναρξη αγώνα

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρινια, Φιλομένο, Σαβίνι.

ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Ντάρμπισιρ, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Λουά Λουά, Τοροσίδης.

Κίτρινες κάρτες: Φιλομένο, Λίνο - Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης

Η βαθμολογία των play-off:

Θέση
ΟμάδαΒαθμοί1ΠΑΟΚ102γάβρος       
73άρθρο 44
54άτιτλος3

Στα αρνητικά το πισωγύρισμα της ομάδας μετά το 60' το οπόιο δεν οφειλόταν σε διαταγή του Σάντος αλλά στους πάιχτες μας

Δηλώσεις:

"Ήταν δίκαιη νίκη σ' ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μεγάλη ένταση και εφάμιλλο της ποιότητας των δύο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για γκολ κυρίως από αμυντικά λάθη. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και βάλαμε το γκολ ενώ ο Ολυμπιακός δεν το έκανε. Μετά το γκολ ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε στη μεσαία γραμμή και παρότι ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μία ευκαιρία να σκοράρει, εμείς είχαμε τρεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ. Από εκεί και πέρα, όπως είναι φυσικό, ο Ολυμπιακός μας έσπρωξε στη δική μας εστία όχι γιατί το θέλαμε αλλά γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα και τα έπαιξε όλα για όλα. Κάναμε και κάποιες αλλαγές που κάποιες ήταν αναγκαστικές και μας έδεσαν τα χέρια. Παρά την πίεση, πάντως, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για το γκολ. Είχαμε το δοκάρι, μία αμφισβητούμενη φάση και θεωρώ πως δίκαια πήραμε τη νίκη σ' ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Τίποτε δεν κρίθηκε. Μπορεί να είμαστε σε μια πλεονεκτική θέση, αλλά υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια. Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θέλει να μας κερδίσει και εμείς πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας".
Γκαρσία: "Θα πάμε στο Καραϊσκάκη να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό με στόχο να ματώσουμε τις φανέλες. Δεν θα έχουμε στόχο να κυνηγήσουμε την ισοπαλία. Κυνηγάμε την πρώτη θέση και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για αυτήν. Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε διάθεση να αφήσουμε σε κανέναν αυτό που κρατάμε στα χέρια και είναι η συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Βιτόλο:«Η αλήθεια είναι ότι με τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΟΚ είναι μόνος πρώτος. Όμως είναι απλά τρεις βαθμοί και υπάρχουν ακόμη τρία παιχνίδια. Είναι ένα βήμα την στιγμή αυτή και τίποτα παραπάνω», ανέφερε ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ.

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είχε ευκαιρίες. Πάντως οι δικές μας ήταν περισσότερες και θεωρώ μεγαλύτερες».

Για τον αγώνα του «Καραϊσκάκης», ο Βιτόλο τόνισε: «Ότι δεν είναι ήττα είναι καλό. Από την στιγμή όμως που η ομάδα πήγε ήδη εκεί και κέρδισε μία φορά, αυτό θέλει να κάνει και την Τετάρτη. Η αλήθεια είναι πως αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κανείς στο «Καραϊσκάκης» όμως είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Παπάζογλου: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη και πραγματικά «σπάσαμε» μία δυσμενή παράδοση. Κάθε νίκη έχει πολλά οφέλη. Πηγαίνουμε να παίρνουμε τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα. Πάντοτε όποιος είναι πρώτος στην βαθμολογία έχει τον πρώτο λόγο. Ο ΠΑΟΚ απλώς πρέπει να είναι ο εαυτός του στην συνέχεια».

Τσιρίλο: «Είχαμε πάθος και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και πήραμε μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια των πλέι οφ. Οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε έχουν διπλή σημασία. Πρέπει να δείξουμε την ίδια καρδιά και στον αγώνα του Καραϊσκάκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

*Τις τέσσερις κάρτες έφθασαν στο σημερινό παιχνίδι ο Σορλέν και ο Λίνο με αποτέλεσμα να πρέπει να απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια των πλέι οφ. Ο Φερνάντο Σάντος είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον αγώνα που δεν θα αγωνιστούν.

Υ.Γ.: Για να δούμε ποιον διαιτητή θα ορίσει η ΚΕΔ την Τετάρτη στο τηγάνι, για να σωθεί η ομάδα του Δημοσίου....

Διαβάστε ακόμη...