Υπέκυψαν στην πίεση

Οριστικά στην Τούμπα την Κυριακή, ο "Δικέφαλος" αντιμετωπίζει στις 7:00 τον ολυμπιακό.
Υπέκυψαν στην πίεση
Οριστικά στην Τούμπα την Κυριακή, ο "Δικέφαλος" αντιμετωπίζει στις 7:00 τον ολυμπιακό. Το σήριαλ που εξελισσόταν τις τελευταίες ώρες στα γραφεία της Super League ολοκληρώθηκε τελικά με τον τρόπο που επιθυμούσε η ομάδα μας και υπαγόρευε το αίσθημα του δικαίου.
Όπως είναι γνωστό είχαν δημιουργηθεί  δύο "πλευρές", από τη μια ο ΠΑΟΚ και η  ΑΕΚ, και από την άλλη ο ολυμπιακός και ο αρης... Όλοι εμφανιζόταν  από το πρωί αμετακίνητοι στις θέσεις τους, οι συζητήσεις οδηγούνταν σε αδιέξοδο , ενώ  απόφαση δεν έβγαινε , φανερώνοντας ταυτόχρονα και την αδυναμία της διοργανώτριας αρχής να πάρει θέση σε ένα σοβαρό θέμα.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε μετατεθεί για την Πέμπτη το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον αρη λόγω της απεργίας της Τετάρτης, ωστόσο μετά από όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, συνέβη κάτι ανάλογο και με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ολυμπιακό που μετατέθηκε αρχικά επίσης για την Πέμπτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αλλά και η  αθηναϊκή ΠΑΕ  ήταν έτοιμοι να εκδώσουν -μαζί- σκληρή ανακοίνωση. Αυτό το γεγονός ανάγκασε την Super League να αποφασίσει τελικά την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής την Κυριακή 9/5, όπως άλλωστε προέβλεπε το πρόγραμμα, με την τρίτη αγωνιστική να διεξάγεται την Κυριακή (9/5)

H ανακοίνωση:
Η Super League ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της απόφασης για αναβολή της 3ης αγωνιστικής των play off ΟΠΑΠ, το πρόγραμμα διαμoρφώνεται ως εξής:

3η αγωνιστική 9/5
ΑΕΚ-αρης 16:45 (ΣΚΑΪ)
ΠΑΟΚ-ολυμπιακός (19:00 Nova)

4η αγωνιστική 12/5
ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (16:45 ΝΕΤ)
αρης-ΑΕΚ (19:00 ΣΚΑΪ)

5η αγωνιστική 16/5
ολυμπιακός-αρης (19:00 ΝΕΤ)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (21:15 Nova)

6η αγωνιστική 19/5
αρης-ΠΑΟΚ (21:15 ΣΚΑΪ)
ΑΕΚ-ολυμπιακός (21:15 Νova)

 


Διαβάστε ακόμη...